- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
aminn darısı okula gittiği günlere olsun inşallahDoğum gunu kutlayan arkadaşlarım doğum Gunler iniz kutlu olsun nice mutlu senelere olsun miniklerin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminn darısı okula gittiği günlere olsun inşallahDoğum gunu kutlayan arkadaşlarım doğum Gunler iniz kutlu olsun nice mutlu senelere olsun miniklerin
Hadi hayırlıolsun insallah. Ne uzerine is yeri?
sağolun:)Hadi hayırlısı olsun
Güzel ve bol kazançların olur inşallah
Ne işi yapmayı düşünüyorsun
Butik mi yoksa cafe gibi bi yer mi
amin canım evet öyleHayırlı olsun inşallah.. Bir bayan istesin Yeterki yapamayacağı üstesinden gelemeyeceği hiçbirşey yoktur diye dusunuyorum
Allah yardımcın olsun canımsağolun:)
aklımızda bir iki şey var ama hala netleşmedi. butik bi yer olur muhtemelen. mekan bakıyoruz hala.
Sağol canım bende alacağım da n11 den alışveriş yapmadık için ☺
O yüzden fikrin önemliydi
Teşekkür ederimAllah yardımcın olsun canım
Güzel olur kendi işini yapman ☺
Anladım canım. Bi site gördüm bugün kapıda ödemeli yapıyorlarmış oraya baktım. Hoşuma giden birkaç kişiye özel doğum günü setleri var ☺Ben sürekli ordan alışveriş yapıyorum ve hic sıkıntı yasamadim simdiye kadar. Magaza puanına bakıyorum birde kullanıcı yorumlarina
Sağ ol canım şükür daha iyiyiz şimdi olsun canım eşin gelince birlikte kutlarsınız ne güzel olur kuzun içinçok geçmiş olsun canım. biz de erteledik:/ eşim şehir dışına gidecek. güzel bir parti yapmayı düşünüyordum ama çağırmaya değecek hiç kimse yok...
Ayy hadi hayırlu uğurlu olsun inşallahkızlar iş yeri açmayı düşünüyoruz bana. inşallah kızımla yürütebilirim
Canim ben buraya yazdiktan sonra aksam 9 gibi dolunayi acile goturdum doktor cigerler temiz iyi dedi sonra saat 12 gibi cok fenalasti tekrar goturdum durumu cok agir bir saat daha gelmeseniz solunumu durardi dedi ambulansla sehir hastanesine sevk etti.Burada 2 gun yogun bakimda kaldi 2 gundur de serviste.Alerjik bronsit teshisi kondu.Durumunun kesinlikle alerjik oldugu neye alerjisi oldugunun belli olmadigini soylediler.Alerji testi alerjisi yok olarak cikmisti yeniden yaptilar sonuc yarin cikacakcanım bizim bugün 6.gün. ilk 3gun hapşırık burun akıntısı oldu sonra hapşırık geçti ama burun akıntısı devam ediyor.burun akıntısı başta su gibiydi şimdi biraz daha matlasti. ben ıhlamur bal içirmeye çalışıyorum ama sevmiyor.serun fizyolojik ile temizliyorum burnunu gece de bir mendile cold mix damlatıp yatağının kenarına koyuyorum.ama bazen tikanikliktan ememiyor.nezle 1 hafta 10gun civarı sürermiş. 10gunu geçerse doktora gidin diyor. be orta kulak enfeksiyonuna, bronşite, sinüzite çevirir diye korkuyorum
çok şükür canım sevindim. eşim yarın gidiyor bugün kutlayabildik o yüzden.Sağ ol canım şükür daha iyiyiz şimdi olsun canım eşin gelince birlikte kutlarsınız ne güzel olur kuzun için
canım çok geçmiş olsun üzüldüm kuzuya. inşallah iyi olur yavrum.Canim ben buraya yazdiktan sonra aksam 9 gibi dolunayi acile goturdum doktor cigerler temiz iyi dedi sonra saat 12 gibi cok fenalasti tekrar goturdum durumu cok agir bir saat daha gelmeseniz solunumu durardi dedi ambulansla sehir hastanesine sevk etti.Burada 2 gun yogun bakimda kaldi 2 gundur de serviste.Alerjik bronsit teshisi kondu.Durumunun kesinlikle alerjik oldugu neye alerjisi oldugunun belli olmadigini soylediler.Alerji testi alerjisi yok olarak cikmisti yeniden yaptilar sonuc yarin cikacak
Maşallah yavrunuza canım Allah nice yıllar göstersin size hep birlikte mutluluklaEki Görüntüle 2544809
mütevazi doğum günümüz :)
Büyük geçmiş olsun inşallah alerji kaynağı belli olur da ona göre önlemini alabilirsinCanim ben buraya yazdiktan sonra aksam 9 gibi dolunayi acile goturdum doktor cigerler temiz iyi dedi sonra saat 12 gibi cok fenalasti tekrar goturdum durumu cok agir bir saat daha gelmeseniz solunumu durardi dedi ambulansla sehir hastanesine sevk etti.Burada 2 gun yogun bakimda kaldi 2 gundur de serviste.Alerjik bronsit teshisi kondu.Durumunun kesinlikle alerjik oldugu neye alerjisi oldugunun belli olmadigini soylediler.Alerji testi alerjisi yok olarak cikmisti yeniden yaptilar sonuc yarin cikacak
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun, inşallah bulunur sebebi de ona göre tedavi olur. Rabbim Bi daha yaşatmasın inşallah.Canim ben buraya yazdiktan sonra aksam 9 gibi dolunayi acile goturdum doktor cigerler temiz iyi dedi sonra saat 12 gibi cok fenalasti tekrar goturdum durumu cok agir bir saat daha gelmeseniz solunumu durardi dedi ambulansla sehir hastanesine sevk etti.Burada 2 gun yogun bakimda kaldi 2 gundur de serviste.Alerjik bronsit teshisi kondu.Durumunun kesinlikle alerjik oldugu neye alerjisi oldugunun belli olmadigini soylediler.Alerji testi alerjisi yok olarak cikmisti yeniden yaptilar sonuc yarin cikacak
çok çok geçmiş olsun canım. insan bazen anlayamıyor işte birden ciddileşiyor basit bir soğuk algınlığı dediğiniz şey, o yüzden biraz pimpirikli olmanın bir sakıncası yok,iyiki götürmüşsünüz tekrardan. inşallah çabucak geçer gider,sebebi netleştir de bir daha yaşanmazCanim ben buraya yazdiktan sonra aksam 9 gibi dolunayi acile goturdum doktor cigerler temiz iyi dedi sonra saat 12 gibi cok fenalasti tekrar goturdum durumu cok agir bir saat daha gelmeseniz solunumu durardi dedi ambulansla sehir hastanesine sevk etti.Burada 2 gun yogun bakimda kaldi 2 gundur de serviste.Alerjik bronsit teshisi kondu.Durumunun kesinlikle alerjik oldugu neye alerjisi oldugunun belli olmadigini soylediler.Alerji testi alerjisi yok olarak cikmisti yeniden yaptilar sonuc yarin cikacak
çok teşekkür ederim hepimize inşallahMaşallah yavrunuza canım Allah nice yıllar göstersin size hep birlikte mutlulukla
Canim ben buraya yazdiktan sonra aksam 9 gibi dolunayi acile goturdum doktor cigerler temiz iyi dedi sonra saat 12 gibi cok fenalasti tekrar goturdum durumu cok agir bir saat daha gelmeseniz solunumu durardi dedi ambulansla sehir hastanesine sevk etti.Burada 2 gun yogun bakimda kaldi 2 gundur de serviste.Alerjik bronsit teshisi kondu.Durumunun kesinlikle alerjik oldugu neye alerjisi oldugunun belli olmadigini soylediler.Alerji testi alerjisi yok olarak cikmisti yeniden yaptilar sonuc yarin cikacak