2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Çok küçüklükten beri bıraktığımız için duruma alışıklar. Ben 3.5 aylıkken işe başladm anneanne bakıyor bizde de. Akşam geleceğimizi bildikleri için aşırı bir tepki vermiyorlar.
Ben de böyle düşünüyorum öyle ki yaz tatilinden hemen sonra okula başlayınca çok aramış evde anne anne diye ama sonraları bıraktı dediğin gibi kanıksıyorlar galiba

İyi akşamlar kızlar yaa inanılmaz aklıma takılan bir durumu size sormadan edemedim. Çalışan bir anneyim kuzum 6.aylıktı çalışmaya başladım ve öğretmenim yani yaz tatili vs dışında bu zamana kadar öğlene kadar çalıştım ancak bu sene tam gün çalışıyorum. Gelelim soruna oğlum ben evden ayrılırken hiç ağlamıyor bazen canı isterse el sallıyor öpücük atıyor bir şeyle meşgulse o an onu bile yapmıyor ben gelince beni görünce seviniyor ama öyle aşırı bir tepkisi de yok hani. Ananemiz bakıyor işe başladığımdan beri ve nereye gidersem gideyim anlatıyorum geleceğimi söylüyorum sizce bu ağlamama bazen kayıtsız kalabilme hali nedir normal midir artık büyüdü ondan mıdır??
Uzun yazdım ama uykumdan eder bu dert beni bugün biliyorum 😔😔
Canım ben de öğretmenim. Üniversite bilgilerimden aklımdaydı bu konu. Sen de
Bowby’nın “bağlanma çeşitleri” okursan soruna cevap bulursun inşallah :)

Bu arada benim kızım da ağlamıyor. 6.aydan itibaren ayrılık kaygısını önleyici çalışmalar var. Onları yaptım. Çok şükür ağlamıyor.

Doğum günü kutlayanların hepsine nice yaşlar dilerim. Sağlıklı huzurlu ömürleri olsun, hayırlı evlat olsunlar inşallah :)

Ayakkabıda biz de tam geçiş evresindeyiz. Kızıma Nike’ta 23,5 olmuyor. O yüzden 25 giydirmeye başladım ama büyük geliyor. Lcw 23 oluyor. Vicco botta 24 oluyor. Boyu 92cm, ayaklar da boyla orantılı olur derler genelde.

Canım ben de öğretmenim. Üniversite bilgilerimden aklımdaydı bu konu. Sen de
Bowby’nın “bağlanma çeşitleri” okursan soruna cevap bulursun inşallah :)

Bu arada benim kızım da ağlamıyor. 6.aydan itibaren ayrılık kaygısını önleyici çalışmalar var. Onları yaptım. Çok şükür ağlamıyor.
Aslında okudum hem de çok iki gün öncesine kadar ağlamamasının teorik olarak çok iyi bir şey olduğunu da savunurdum ama annelik yüreği ağır bastı böyle bir geldiler bana ya normal mi bu acaba diye kurdum kafamda biraz galiba
Bağlanma türlerine gelince evet ağlamaz arkamdan ama yabancı bir ortama girdiğinde de beni yok saymaz arar bakınır görünce sevinir oyununa devam eder :) aslında ce e o dönemde en çok oynadığımız oyundu ve hep anlattım beni o an dinlemese bile gittiğimi söyledim :)

23 numara aldım ama markaya,modele göre 1 numara oynuyor.benim oğlanın ayaklarının üstü tombik
sandalet 22 idi spor ayakkabı aldım 23 no. nike alacaktım vicco'nun iç kısmı daha güzeldi yine gittim vicco aldım.
Bizimki de 22 giyiyor nike
Doğum günü kutlayanların hepsine nice yaşlar dilerim. Sağlıklı huzurlu ömürleri olsun, hayırlı evlat olsunlar inşallah :)

Ayakkabıda biz de tam geçiş evresindeyiz. Kızıma Nike’ta 23,5 olmuyor. O yüzden 25 giydirmeye başladım ama büyük geliyor. Lcw 23 oluyor. Vicco botta 24 oluyor. Boyu 92cm, ayaklar da boyla orantılı olur derler genelde.

Bizimki nike da 23.5 giyiyor ama simdi sikmaya basladi üstten. 25 alsam büyük mu olur bilemiyorum. Ayakkabici 25 iyi dedi ama bilemiyorum . Bulamadim kafama gore bisey :KK43:

Kızlar gece yatarken oğlum uzerını ortturmuyor ustelık yer yatagında yatıyor evimiz sogumaya bŞladı geceleri, ince uzun kollu pijamayla uyutuyorum gece uyanınca yanımıza gelir ve sırılsıklam terlemiş oluyor ama biz eşimle elyaf yorganla yatmaya başladık bile.. Korkudan terlıyordur dıyor annem ama bukadar olur mu pijaması pamuk ince

kızlar oğlumun yanağında 1 tane sivilce çıktı. 1 1 1haftadır geçmedi. kırmızı, ucu beyaz...ellemek istemedim ama geçmedi bir türlü

Kızlar gece yatarken oğlum uzerını ortturmuyor ustelık yer yatagında yatıyor evimiz sogumaya bŞladı geceleri, ince uzun kollu pijamayla uyutuyorum gece uyanınca yanımıza gelir ve sırılsıklam terlemiş oluyor ama biz eşimle elyaf yorganla yatmaya başladık bile.. Korkudan terlıyordur dıyor annem ama bukadar olur mu pijaması pamuk ince
benim oğlum da ortturmuyor üstünü, uykuya dalınca örtüyorum yoksa tekmeliyor.ben de uzun kollu penye ve kendinden çoraplı alt ile yatırıyorum. bazen başı çok terliyor ama içimde hep üşüyor endişesi

Uyuyunca üzerini örtsem bile gece o kadar çok dönüyor ki sonunda açılıyor. O yüzden ben çok uzun süredir Üstünü örtmüyorum. Şu an normal penye uzun kollu pijamayla yatırıyorum. Büyük bir şortu var. Üzerine onu giydiriyorum :) :) Yani diz altından göbeğine kadar kapatıyor. Sabaha karşı serinlik olsa da o üşümesini engeller diye düşünüyorum. Rahatça yatıyor o sayede

benim oğlum da ortturmuyor üstünü, uykuya dalınca örtüyorum yoksa tekmeliyor.ben de uzun kollu penye ve kendinden çoraplı alt ile yatırıyorum. bazen başı çok terliyor ama içimde hep üşüyor endişesi

Yaa bızımkıde banyo yapmışcasına terliyor ama sonra hasta Olcak diye korkuyorum hep.. :KK43:

Uyuyunca üzerini örtsem bile gece o kadar çok dönüyor ki sonunda açılıyor. O yüzden ben çok uzun süredir Üstünü örtmüyorum. Şu an normal penye uzun kollu pijamayla yatırıyorum. Büyük bir şortu var. Üzerine onu giydiriyorum :) :) Yani diz altından göbeğine kadar kapatıyor. Sabaha karşı serinlik olsa da o üşümesini engeller diye düşünüyorum. Rahatça yatıyor o sayede
Bizimkide öyle her saat farklı bir yerde buluyorum genelde önune aşmasın dıye oyuncak kutularını engel olarak bıraktım onları aşıp parkede yatmayı tercih ediyor çocuk yanıyor 😄

Benimki de ortturmuyor gece uyurken örtersem kalkıyor hemen. En sonunda uyku tulumu aldim ne üşüyor ne terliyor cok rahat ettim

Kızlar en son aşıya gittiğimizde dr bexsero menenjit aşısını söyledi. Yaptıran varmi aranızda?

Kızlar 2 . Konum gece uykulari nasil bebislerin. Bizimki bir süredir iyi derken 2 yaşına girmesi ile beraber alt üst oldu yine. Gece cok sık kalkmaya ve yerinde uyumamaya basladi. Napicam bilmiyorum. Yerine koyarken hemen boynuma sarılıyor ve yanima yatmak istiyor. Odasını ayıralım artik derken bizim yatağa gecmeye çalışıyor valla. Napicam bilmiyorum:KK43: sizde durumlar nasıl

Kızlar 2 . Konum gece uykulari nasil bebislerin. Bizimki bir süredir iyi derken 2 yaşına girmesi ile beraber alt üst oldu yine. Gece cok sık kalkmaya ve yerinde uyumamaya basladi. Napicam bilmiyorum. Yerine koyarken hemen boynuma sarılıyor ve yanima yatmak istiyor. Odasını ayıralım artik derken bizim yatağa gecmeye çalışıyor valla. Napicam bilmiyorum:KK43: sizde durumlar nasıl
Benimki gece bir kez uyanıyor su içip yatıyor alışkanlık yaptı galiba diyor eşim, hala yanımızda beşiğinde uyuyor odasını ayiramadik bizde planladığım odaya kardeşimin kızını yerleştirdik oda bizimle kalıyor okula gidiyor böyle bir durum yaşandı bir sure sonra abisinin yanına geçireceğim.

Seninkinde durum biraz farklı çalıştığın için seni çok özlediğinden yatarken de senden ayrılmak istemiyor bence.

Benım Oglum da öyle canım aynı odada yatıyoruz ona yer yatagı yaptım fakat gece belli bir sure sonra bı bakıyorum yastığını almış bızım yataga gelip yatıyor gerı yerine koymak İstedıgım de kıyameti koparıyor kesinlikle yatmıyor

X