2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Çocuklara bir masa yaptım. Oyun hamurları, boyama kitapları, jenga falan koydum. Çok sevdiler. Kızım sürekli benimmm diye bağırdı :)

Yıldızlı Işık’lar, yıldızlı masa süsü ve yıldızlı kurabiye yaptım. Abartı olmamasına özen gösterdim :)
Eki Görüntüle 2543236

Nice mutlu seneleri olsun insallah:KK66:

Evet 1 haftam kaldi. Gecmis olsun gribi bende yeni atlattim sayilir.tam gecmesede daha iyiyim. Inşallah herşey yolundadir. Bu gebeliğin cok hizli gececek. Bir bakmışsın gunun gelmis. Ikinciyi istiyormuydun.
Doğum mayıs ortası gözüküyor şimdiden iki ay oldu bile diyorum gerçekten dediğin gibi.. ikinciyi istiyorduk ama belki bikaç ay sonra.. eşim korunuyordu korunurken hamile kaldım.. Öncesinde o kadar çok çocuk yapmaya uğraştıkki sonunda Allah kızımı nasip etti, o yüzden nasıl hamile kaldım hala şaşkınım. Nasip oldu, çok şükür.

Doğum mayıs ortası gözüküyor şimdiden iki ay oldu bile diyorum gerçekten dediğin gibi.. ikinciyi istiyorduk ama belki bikaç ay sonra.. eşim korunuyordu korunurken hamile kaldım.. Öncesinde o kadar çok çocuk yapmaya uğraştıkki sonunda Allah kızımı nasip etti, o yüzden nasıl hamile kaldım hala şaşkınım. Nasip oldu, çok şükür.
Benim yasadiklarimi az çok biliyorsun. 2 kurtaj ve kızımın ikizini düşürmüştüm. Kızım tüp bebekti. Dogumdan 6 sonra ay sonra esim korunmayı bıraktı. Nede olsa olmuyor olursa olur olmazsa olmaz diye. Hatta son zamanlarda tüp bebek için tartisiyorduk. Ben tekrar o sürece kızımla girmem diyordum. Oda kızım için kardeş pesindeydi. Rabbim buna sağlıklı uzun omur versin istemiyordum ayni sıkıntıları yaşamayı. 15 aylıkken hamile olduğumu öğrendim. Şoka girdim. Rabbim nasip etti şükürler olsun. Nasipte varsa her türlü oluyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

kızlar oğlum 5 gündür nezle.hapşırık durdu ama burnu akıyor sürekli. burun delikleri temiz,açık görünüyor ama burnundan nefes anlamıyor, ağzı açık surekli. ememiyor ve gece uykusundan uyanıyor sürekli tıkanıyor. doktora götürmedim ateş olmayınca ama hata mı ettim?
Dolunay da 15 gun once ayniydi hemen goturdum antibiyotik kullandik 1 hafta simdi gene ayni.Iki gun oldu goturmedim daha yarin gotureyim diyordum.Burun akintisi ne renk bizim su gibi seffaf bir akinti var ama agiz burun bildiğin musluk gibi akiyor.Ilac icirdin mi evde yaptigin bir uygulama falan var mi canim

Dolunay da 15 gun once ayniydi hemen goturdum antibiyotik kullandik 1 hafta simdi gene ayni.Iki gun oldu goturmedim daha yarin gotureyim diyordum.Burun akintisi ne renk bizim su gibi seffaf bir akinti var ama agiz burun bildiğin musluk gibi akiyor.Ilac icirdin mi evde yaptigin bir uygulama falan var mi canim
canım bizim bugün 6.gün. ilk 3gun hapşırık burun akıntısı oldu sonra hapşırık geçti ama burun akıntısı devam ediyor.burun akıntısı başta su gibiydi şimdi biraz daha matlasti. ben ıhlamur bal içirmeye çalışıyorum ama sevmiyor.serun fizyolojik ile temizliyorum burnunu gece de bir mendile cold mix damlatıp yatağının kenarına koyuyorum.ama bazen tikanikliktan ememiyor.nezle 1 hafta 10gun civarı sürermiş. 10gunu geçerse doktora gidin diyor. be orta kulak enfeksiyonuna, bronşite, sinüzite çevirir diye korkuyorum

Kızlar emzirenler emzirmeye devam ediyormusunuz? Ne kadar daha emzirmeyi düşünüyorsunuz . Ben bıraktırmaya hic yanaşmıyorum ama olumsuz bir yanı olurmu bilmiyorum

Kızlar emzirenler emzirmeye devam ediyormusunuz? Ne kadar daha emzirmeyi düşünüyorsunuz . Ben bıraktırmaya hic yanaşmıyorum ama olumsuz bir yanı olurmu bilmiyorum
canım ben emziriyorum, etrafimda herkes bırakır dese de kışı geçirmek istiyorum çünkü hastalıklarda emmesinin olumlu etkisi olduğunu düşünüyorum. baharda geniş zamana yayarak azaltarak biraktirmayi düşünüyorum

Sevinirim canım

Canım anca cevap yazabildim kusura bakma bu üstündeki 4 yaş biraz büyük ama rahat oluyor birkaç tane daha var giydirdikce foto atarım sana gerçekten ben çok memnunum düşün ikinci oğlum giyiyor ve hâlâ sapasağlam.

Eklentiler

• 20191009_104405.jpg
    20191009_104405.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 44
canım ben emziriyorum, etrafimda herkes bırakır dese de kışı geçirmek istiyorum çünkü hastalıklarda emmesinin olumlu etkisi olduğunu düşünüyorum. baharda geniş zamana yayarak azaltarak biraktirmayi düşünüyorum

Dogru diyorsun :KK66: bende yaza bıraktırmayi düşünüyorum. Yazin dışarda oyalamak filan daha kolay oluyor

Canım anca cevap yazabildim kusura bakma bu üstündeki 4 yaş biraz büyük ama rahat oluyor birkaç tane daha var giydirdikce foto atarım sana gerçekten ben çok memnunum düşün ikinci oğlum giyiyor ve hâlâ sapasağlam.

Sagol canim bende bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine h&m den aldim uyku tulumu . Dun aksam giydirdim iyi oldu gece üşüdü mü usumedimi derdi olmadi kafam rahat etti valla. :)

Sagol canim bende bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine h&m den aldim uyku tulumu . Dun aksam giydirdim iyi oldu gece üşüdü mü usumedimi derdi olmadi kafam rahat etti valla. :)
Uyku tulumu rahat oluyor gerçekten benim büyük oğlum hiç üstünü açmazdı ama küçük hiç örtmüyor diyebilirim, şükür pek hasta olmuyorlar dikkat etmekde fayda var. Size de hayırlı olsun güzel huzurlu uykularda giysin tulumunu kuzucuk.

Pastayı kendimiz yaptırdık. Nette foto bulduk aynısını yaptilar. :)

Mickey Mouse Doğum Günü Parti Seti Kişiye Özel Süsler 129,90 TL yerine 74,90 TL
Çok güzel olmuş canım nice mutlu yaşları olsun😘😘 büyük 2 yaş balonunu ayrı mı aldın

X