2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
nice güzel yıllara inşallah :)
çok güzelmiş hangi site bu. bide o pastalar içinde mi isim de yazmışlar

Pastayı kendimiz yaptırdık. Nette foto bulduk aynısını yaptilar. :)

Mickey Mouse Doğum Günü Parti Seti Kişiye Özel Süsler 129,90 TL yerine 74,90 TL

Kızlar yarın doğum günü var. 50 kişiden fazla olacağız heralde. Sadece akrabalar 30 kişi zaten. Heyecanlandım şimdi. Uzun süredir bu kadar özenip bir şey yapmamıştım. Mümkün olduğu kadar sade tuttum. Çocuklar için oyun köşesi hazırlayacağım. Oyun hamurları, boya kalemleri falan koyacağım. Başka ne olabilir sizce? Evden oyuncaklarını götürsem mi

Gittiğiniz yerde cocuk oyun alani yokmu? Köpük alailirsin hani üfleyip balon çıkarıyorlar. Ben gecen sene almıştım anlamamıştı bu sene anlıyor ve hoşuna gitti baya

Pastayı kendimiz yaptırdık. Nette foto bulduk aynısını yaptilar. :)

Mickey Mouse Doğum Günü Parti Seti Kişiye Özel Süsler 129,90 TL yerine 74,90 TL
Teşekkür ederim bakayım. gerçi canım sıkkın yapmayasım geliyor

Arkadaslar merhaba Bende Ekim annesiyim Sızı sureklı takip ediyordum ama yazmak şimdi nasip oldu benimde ilk bebegım Bugune kadar Ucretsız izindeydım ve artık çalışma vaktim geldi.. Yeni araba aldık oglumu kreşe yazdırcam oto koltuğu arayısındayız hangisini almamı Önerirsiniz Yardımcı olursanız sevinirim daha önce konusulmuştu fakat bulamadım

Sağol canım. iyiyim sona yaklaştık. Kızımla biraz zor bir gebelik geçirdim. Ilk gebelik cok kolaymış. Doğum rabbim nasip ederse 16 ekim de. Senin hamileliğin nasil geçiyor.
Sona yaklaşmışsın canım sağlıkla kucağına al inşallah, ben neredeyse 15 gündür hastayım önce şiddetli öksürük 1 haftadırda grip, dün dahada şiddetlendi gribim.. yinede çok şükür iyiyim 12 ekimde randevum var sabırsızlıkla bekliyorum inşallah her şey yolundadır.

Sona yaklaşmışsın canım sağlıkla kucağına al inşallah, ben neredeyse 15 gündür hastayım önce şiddetli öksürük 1 haftadırda grip, dün dahada şiddetlendi gribim.. yinede çok şükür iyiyim 12 ekimde randevum var sabırsızlıkla bekliyorum inşallah her şey yolundadır.
Evet 1 haftam kaldi. Gecmis olsun gribi bende yeni atlattim sayilir.tam gecmesede daha iyiyim. Inşallah herşey yolundadir. Bu gebeliğin cok hizli gececek. Bir bakmışsın gunun gelmis. Ikinciyi istiyormuydun.

Pazae günü sen biz kutlayacağız. Geçen sene evde yapınca kimseyi çağıramamıştık. Şimdi dışarıda kutlayacağız. 50 kişi kadar oluyoruz. Ve çok şade tutmama rağmen 1000 lirayı buldu kızlar
Bizimle de paylaşır mısın canım nasıl yaptın merak ederim fikir olur bana da

Bizimle de paylaşır mısın canım nasıl yaptın merak ederim fikir olur bana da
Çok sade bir kutlama oldu canım
4EA048AC-AD81-4AB5-8115-3B6D3161AAC7.jpeg

Biz almadık henüz ama britax römer maxi cosi falan duydum hep ben en güvenilir olanları şeklinde ama kullanan arkadaşlar daha sağlıklı bir şekilde yardımcı olacaktır

Teşekkur Ederim canım hemen bakayım İnternetten onada işe başlıycam aracı aldık oglum sureklı direksiyona gelmek istiyor o yuzden acil almam lazım

Kızlar oto koltuğu kullanan yok mu acil alcaz :KK43:
canım ben çok araştırdım zamanında çarpışma testlerinden geçmiş britaxromer ve maxi cosi arasında kaldım. britax römer king II ats model aldık. bizim oğlan uzun yolda olay çıkartıyor ama 2 marka da iyi bakabilirsin. bir de üretim tarihlerine bak,5 yıl sonra korutucuklari azalıyor, çarpışmada malzeme kirilabiliyor bu nedenle fiyatı uygun olan sitelerde üretim yılı sor, kılıflarının içinde yazıyor.

Çocuklara bir masa yaptım. Oyun hamurları, boyama kitapları, jenga falan koydum. Çok sevdiler. Kızım sürekli benimmm diye bağırdı :)

Yıldızlı Işık’lar, yıldızlı masa süsü ve yıldızlı kurabiye yaptım. Abartı olmamasına özen gösterdim :)
6CD1DE2E-DE9E-48CC-BB9B-065D627C94A5.jpeg

kızlar oğlum 5 gündür nezle.hapşırık durdu ama burnu akıyor sürekli. burun delikleri temiz,açık görünüyor ama burnundan nefes anlamıyor, ağzı açık surekli. ememiyor ve gece uykusundan uyanıyor sürekli tıkanıyor. doktora götürmedim ateş olmayınca ama hata mı ettim?

X