- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.009
Crystal Admiral deydik canım :):))) hangi oteldeydiniz? Ayni otelde olurmuşuz bide. :) Tui magic jacaranda daydık biz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Crystal Admiral deydik canım :):))) hangi oteldeydiniz? Ayni otelde olurmuşuz bide. :) Tui magic jacaranda daydık biz
ah keşke:) çok nadir sevecen bi çocuğa denk gelince şaşırıp seviniyorum düşün :))Bizim çocukların huyları birbirine çok benziyo, keşke yakınlarda olsak da çocuklarımızı birlikte oynatsak :)
Ben de inanah keşke:) çok nadir sevecen bi çocuğa denk gelince şaşırıp seviniyorum düşün :))
Bizim çocukların huyları birbirine çok benziyo, keşke yakınlarda olsak da çocuklarımızı birlikte oynatsak :)
Canım işte ne varsa evde sebze minik minik doğrayıp zeytinyağında tencerenin kapağı kapalı biraz pişiriyorum, pişince makarnayı ya da bulguru koyup su ekliyorum, bulgur ya da makarna pişip suyunu çekince kapatıyorum. Klasik usul yani. Çok minik doğra belki o zaman yer.
ah keşke:) çok nadir sevecen bi çocuğa denk gelince şaşırıp seviniyorum düşün :))
alışveriş için zayıflamayı bekliyorumKızlar Zara indirimi başlamış :)
Kız sen baya zayıflamıştın daha ne kilosu vereceksin :)alışveriş için zayıflamayı bekliyorum
54 kiloydum şimdi 59 kiloyum 5 kilo aldım:/Kız sen baya zayıflamıştın daha ne kilosu vereceksin :)
Benim oğlum da ısırıyor ve bilhassa beni. Ne tepkiler vermedim ki güzelce konuşmak mı dersin acıyor çok demek mi dersin kızmak mı dersin hep aynı sonuç gülüyor yüzüme bakıp en son bugün çok acıdı diyip odayı değiştirmek mi dersin sinirim geçsin diye yok kar etmiyor. Bilmiyorum sonu nereye varacak valla.Evet ya bende sinir öyle cocuklara. Bize de daha normali denk gelmedi hep yabaniler ve zararcilar. Benjm oglumda tam.tersi sakin ve cok insancıl. Dun ikea oyun alanina gittik kizlar elinden oyuncağı alıyor bizimki ses çıkmıyor git diyo ittiriyor. Zor.tutuyor.insan kendini. Bizimki kimsenin elinden bisey almaz istemeden. Verrrr der :))) dünde ayni konuyu konuştuk bizde eşimle denk.geldi. allah iyilerle karşılaştırsin çocuklarımızı inşallah
Canım malum aynı şehirdeyiz. Oglana yatarken ne gıydırıyorsun. Bizim kız sadece zıbınla yatıyordu. Ama bir kac gundur usuyor dıye alt pijama da giydirdim. Üzerini örttürmüyor. Zaten her halukarda terliyor su gibi oluyor. Napsam bilemedim.Keske :)))
Olsun çok değilsin ki aynı kilodayız :) Ben gayet mutluyum bu kilodan daha çok verince yüzüm çöküyor ama verdikçe de veresi geliyor insanın o konuda haklısın :)54 kiloydum şimdi 59 kiloyum 5 kilo aldım:/
canım boyuma göre kötü duruyor, basenim var. 4-5 kilo deyip geçme. çok farkediyor.Olsun çok değilsin ki aynı kilodayız :) Ben gayet mutluyum bu kilodan daha çok verince yüzüm çöküyor ama verdikçe de veresi geliyor insanın o konuda haklısın :)
Canım nasılsın. Sen kızına bir ara iğne yaptırmıstın adı neydi. Bize de 5 tane iğne vermişler ama korkuyorum yaptırmaya bir baska doktora daha mı danıssam bilemedim. Bi de sizin kızın neyi vardı iğne verdiklerindecanım boyuma göre kötü duruyor, basenim var. 4-5 kilo deyip geçme. çok farkediyor.
nesi var peki? öksürük, ateş falan? röntgen mi çektiler nasıl anladılar? bence bir iki dr daha gezKızlar dolunayı doktora goturdum gene akciğer enfeksiyonu dediler. Anlamıyorum nasıl oluyor kafam durdu resmen. Ne bileyim önce bir bademcik şişer bogaz agrır sonra ciğere iner diye dusunurdum hep ama hiç de oyle değilmiş. Bursa da olan arkadaslar bursada en iyi cocuk doktoru hangisi belki o bir çare bulur. Ya da İstanbul Ankara gibi yakın şehirlerde olabilir.
Film cektiler canım. Ateş bir gece oldu sadece. Oksuruk de cok yok ama artacak gibş belli. Senin kızın nesi vardı. Sımdı baska bir doktora gıdıyoruz.nesi var peki? öksürük, ateş falan? röntgen mi çektiler nasıl anladılar? bence bir iki dr daha gez