2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ağlarken kusuyor çocuk dayanamadm valla gece emziriyorum. Ama bu seferde gece uyanmaları bitmeyecek.
Senin anlattığına göre oğlun benim Ortanca kızım a benziyor huyu suyu.bebeklikten beri hatirliyorsan hep öyle dedim hala öyle aynı ilerliyorlar. Canım inatçı bebekler bunlar .yani çok fazla şunu yapıcam bunu öğreticem olmuyor.gündüz baya bırakmış zaten az böyle devam et zamanı gelince bırakacak merak etme .sen inatlastikca daha kötü olacak.benim melike bana çok çektirdi ağlamaktan kusardi aynı senin anlattığın gibi. Ama söyle düşün geçecek. Inan ki bugünlerde geçecek .sadece suna inan artık Kıvanç ve melike zor çocuklar :)inatlastikca daha kotu oluyor. Zamanı beklemek lazim.benimki bak 3.5 yasinda oldu anca yeni yeni duruldu bişeyler anlıyor.bide bende söyle bir durum vardı ben hamile olduğumu bilmiyorum melike emiyordu. Sutum azalmıştı doktor tadı değişmiştir bırakır artık demesine rağmen ağzına alıp öyle uyuyordu. Hem hamilelik psikolojisi hem melike ni memeye yapışık durması beni çileden çıkarıyordu. Yavaş yavaş alıştı. Su teklif ederdim elindeki bardagi alıp yere atardı. Yani bacim az sabır napalım sağlıklı olsunlarda.

Evet canım. Hatta gece uyanmayan kızım emzirmeyi keseceğim diye huzursuzlanıp gece iki kez uyanmaya başlamıştı.
Daha önce hiç ekran göstermediğimiz için ona tablet çok ilginç geldi. Youtubedan Baby shark falan dinlettik, öyle uyudu . Bizim için kurtarıcı oldu yani. Bir de pipetli sulukla kendini teselli etti :)
Şarkı dinlenirken de kızımı yan yatırdım, ben de ona arkadan sarıldım. Yani onu bırakmadığımı hep hissetsin istedim.
Suyla fln kanmadı canım ya. Süt verdim onu da içmiyor. Tlfn fln da olmadı. İzlio izlio tam gözler kapancak ağlamaya başlıyor memesiz dalamıyor bi türlü

Senin anlattığına göre oğlun benim Ortanca kızım a benziyor huyu suyu.bebeklikten beri hatirliyorsan hep öyle dedim hala öyle aynı ilerliyorlar. Canım inatçı bebekler bunlar .yani çok fazla şunu yapıcam bunu öğreticem olmuyor.gündüz baya bırakmış zaten az böyle devam et zamanı gelince bırakacak merak etme .sen inatlastikca daha kötü olacak.benim melike bana çok çektirdi ağlamaktan kusardi aynı senin anlattığın gibi. Ama söyle düşün geçecek. Inan ki bugünlerde geçecek .sadece suna inan artık Kıvanç ve melike zor çocuklar :)inatlastikca daha kotu oluyor. Zamanı beklemek lazim.benimki bak 3.5 yasinda oldu anca yeni yeni duruldu bişeyler anlıyor.bide bende söyle bir durum vardı ben hamile olduğumu bilmiyorum melike emiyordu. Sutum azalmıştı doktor tadı değişmiştir bırakır artık demesine rağmen ağzına alıp öyle uyuyordu. Hem hamilelik psikolojisi hem melike ni memeye yapışık durması beni çileden çıkarıyordu. Yavaş yavaş alıştı. Su teklif ederdim elindeki bardagi alıp yere atardı. Yani bacim az sabır napalım sağlıklı olsunlarda.
Evet aynılar. Anlamaya anlıyor aslında herşeyi. Ama inatlaştı mı o uysal herleyden anlayan çocuk gidiyor yerine bir keçi geliyor.ben de sabır taşı sürdüm ona rağmen emdi öyle tadı değişim demedi. Neyse bi süre gündüz emmemeyr alışsın sonra grceyi bıraktırıcam artk

merhaba kızlar bende kızımı memeden ayırmaya karar verdim 3 gündür felan çalıştığım için zaten gündüz emmiyor du geceleri emziriyordm sadece ama rahat 20 kez emziriyordum şimdilik gece 1veya 2 veriyorum onda da çok ağlıyor o yzden

Öğretmenlik tatil açısından güzel bir meslek. Ben Marmara hukuk, Bilkent iç mimarlık bölümlerinden vazgeçerek bu bölümü yazdım. Başka bir meslek yapsaydım şimdiye kadarki binlerce öğrencimi tanımamış, gözlerinin içine bakıp sevgilerini görememiş olacaktım. Bilim öğretmek çok güzel. Ama en güzeli sevgilerini ve büyüdüklerini görmek :)
Allah hepimizin çocuklarını bu mesleği seven öğretmenlerle karşılaştırsın

Öğretmenlik tatil açısından güzel bir meslek. Ben Marmara hukuk, Bilkent iç mimarlık bölümlerinden vazgeçerek bu bölümü yazdım. Başka bir meslek yapsaydım şimdiye kadarki binlerce öğrencimi tanımamış, gözlerinin içine bakıp sevgilerini görememiş olacaktım. Bilim öğretmek çok güzel. Ama en güzeli sevgilerini ve büyüdüklerini görmek :)
Allah hepimizin çocuklarını bu mesleği seven öğretmenlerle karşılaştırsın

Dediğin cok dogru mesleğini severek yapmak ne güzel:))))

Bugün sideye geldik deniz baya sıcaktı girdi sonunda:))) dediginiz gibi soguk olduğu için girmiyormuş demekki
Canım 10 Haziran da biz de side deydik 16 sında döndük aynı anda aynı yerdeymişiz :) anca bakabildim okudum burayı eşim izinde olunca hiç telefonla ilgilenmedim. Benim kuzu hiç girmek istemedi denize bizim girmemizi de istemedi kumla oynamayı sevdi sadece. Şifa olsun diye zorla soktuk denize ama çok ağladı Ruslar çocuk ağlayınca tip tip bakınca çok da tutamadık tuhaf bi tatil oldu:)) ama güzeldi hasta etmeden de getirdik çok şükür.öyle işte.. yazmak istedim:)

Gençler İnstagramda yeni bir sayfa keşfettim kozmik bakım adında.. Ay takvimi üstünden kötü alışkanlıkları bırakma meneden kesme bezi bırakma veya ameliyat olmak için en müsait tarihleri veriyor.. Günlük hayattaki en basit rutinlerin bile tarihleri var o tarihlere riayet edersen sonuç alacağını söylüyor benim çok ilgimi çekti linki burda.. @zafrina89 Gerçekten emzirme sağma konusunda elinden geleni fazlasıyla yaptın , çok bunalmış hissediyor olmalısın ama anladığım kadarıyla Kıvanç memeyi bırakmaya hazır değil :KK43: Bu aralar Ali de diş çıkarıyor deli etti beni hiç üstünden inmiyor sinir oluyorum emzirme meraklısı olan ben.. Ya sabır geçecek inşallah

Gençler İnstagramda yeni bir sayfa keşfettim kozmik bakım adında.. Ay takvimi üstünden kötü alışkanlıkları bırakma meneden kesme bezi bırakma veya ameliyat olmak için en müsait tarihleri veriyor.. Günlük hayattaki en basit rutinlerin bile tarihleri var o tarihlere riayet edersen sonuç alacağını söylüyor benim çok ilgimi çekti linki burda.. @zafrina89 Gerçekten emzirme sağma konusunda elinden geleni fazlasıyla yaptın , çok bunalmış hissediyor olmalısın ama anladığım kadarıyla Kıvanç memeyi bırakmaya hazır değil :KK43: Bu aralar Ali de diş çıkarıyor deli etti beni hiç üstünden inmiyor sinir oluyorum emzirme meraklısı olan ben.. Ya sabır geçecek inşallah

takibe aldım sayfayı incelicem bi ara:)

X