2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Boyner outlet ten aldım canım. Ben de düşünüyorum bisikleti:) Hiç alasım yok ama benimki akülü araba görünce atlıyor. Belki ikinci el bakacağım.

Heyecanla güle güle kullan yazmayi unutmusum:) guzel günlerde giysin inşallah. Internetten mi aldin magazadanmi?

Bacağı kızardı bir de sertleşti canım. İnşallah geçer ya. Daha önce de olmuştu. Aylarca geçmemişti. Ömür boyu kalabilir demişlerdi

Bizim 'de öyle oldu iste gobek bağı icin solusyon sürün dedi dr günde 4 5 defa ysrim saat kadar. O iyu geldi şişlik de kızarıklik ds kalmadı

Kızlar Dolunaya bimden bu masa sandalyeyi aldım. Uzerınde boyama yapıyoruz oyun hamuru oynuyoruz.Cok sevdi.Masa sandalye dusunen varsa kacırmayın. Cok uygundu fiyatı. Aslında ikeadakşlerde gözüm vardı. Ama bunu bulmusken cok uygun gelince kacırmadım😊

Eklentiler

• IMG_20190413_164047.jpg
    IMG_20190413_164047.jpg
    110,2 KB · Görüntüleme: 77
oğlumu bugün 1.5 yaş kontrolüne gçtürdük doktor menenjiti yaptırın dedi. 1 doz 400 tl miş 3 doz yapılacakmış yaptırmadık. kıvanç 84cm 10 kg. kilosu hiç değişmiyor boyu uzadıkça daha da zayıflamış olarak gözüküyor. neyse sağlıklı ya aklı fikri yerinde ya o yeter ilerde de zayıflayacağım die uğraşır durur bizim gibi zayıflıktan ölünmüyor ne de olsa. ama vitaminsiz fln kalıcak die korkuyorum. bugün bütün gün yediği
sabah 2 lokma yumurta sarısı
öğlen yarım kase mercimek çorbası 2 yudum kefir
akşam hiç bir şey
yarım muz

Kızlar Dolunaya bimden bu masa sandalyeyi aldım. Uzerınde boyama yapıyoruz oyun hamuru oynuyoruz.Cok sevdi.Masa sandalye dusunen varsa kacırmayın. Cok uygundu fiyatı. Aslında ikeadakşlerde gözüm vardı. Ama bunu bulmusken cok uygun gelince kacırmadım😊
Hayırlı olsun canım bende A101den sarı rengini almıştım 2 sandalyeli olarak kızlar çok seviyor dediğin gibi aktivite masası oldu :) bende tavsiye ediyorum.

oğlumu bugün 1.5 yaş kontrolüne gçtürdük doktor menenjiti yaptırın dedi. 1 doz 400 tl miş 3 doz yapılacakmış yaptırmadık. kıvanç 84cm 10 kg. kilosu hiç değişmiyor boyu uzadıkça daha da zayıflamış olarak gözüküyor. neyse sağlıklı ya aklı fikri yerinde ya o yeter ilerde de zayıflayacağım die uğraşır durur bizim gibi zayıflıktan ölünmüyor ne de olsa. ama vitaminsiz fln kalıcak die korkuyorum. bugün bütün gün yediği
sabah 2 lokma yumurta sarısı
öğlen yarım kase mercimek çorbası 2 yudum kefir
akşam hiç bir şey
yarım muz
Bir annenin en büyük sınavı iştahsız çocuk. Söylediklerinde çok haklısın ama gelde kalbine anlat dimi :)
Ben ancak ufaklık ek gıdaya geçtikten sonra bu anlamda rahatladım ve eskiden neden kafama böyle takıyormuşum ki? Diyebildim.

Hele o günlük menüleri okudukça şaşırıyorum hala çocuk o menüler kadar yese fil olur yahu :)

Boyu da kilosu da gayet ortalama güzel değerler canım. Dediğin gibi şişko olacağına cılız olsun. Çağın vebası kilo ve alerji.

X