- 9 Ekim 2017
- 3.628
- 6.095
- 78
Zebramo, dolap gardrops gibi bir site canım uygulaması da var. Kimi sıfır kimi ikinci el satış yapıyor. Google amcaya zebramo yazarsan çıkacaktır.Dediğin siteyi bulamadim ben
Buraya link bırakıyorum inşallah iş görür.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zebramo, dolap gardrops gibi bir site canım uygulaması da var. Kimi sıfır kimi ikinci el satış yapıyor. Google amcaya zebramo yazarsan çıkacaktır.Dediğin siteyi bulamadim ben
Canım benim kızım da çok iştahsızdı. Ferrum kan ilacını düzenli kullanmaya başlayalı çok şükür iştahı açıldı. O kadar güzel yemeye başladı ki ben bile şaşırıyorum. Allahım a şükürler olsun. İnşallah senin bebişin de en kısa sürede iştahı açılır.oğlumu bugün 1.5 yaş kontrolüne gçtürdük doktor menenjiti yaptırın dedi. 1 doz 400 tl miş 3 doz yapılacakmış yaptırmadık. kıvanç 84cm 10 kg. kilosu hiç değişmiyor boyu uzadıkça daha da zayıflamış olarak gözüküyor. neyse sağlıklı ya aklı fikri yerinde ya o yeter ilerde de zayıflayacağım die uğraşır durur bizim gibi zayıflıktan ölünmüyor ne de olsa. ama vitaminsiz fln kalıcak die korkuyorum. bugün bütün gün yediği
sabah 2 lokma yumurta sarısı
öğlen yarım kase mercimek çorbası 2 yudum kefir
akşam hiç bir şey
yarım muz
güle güle kullanın canım :) ben de çok düşündüm alayım mı almiyim mi almadım keşke alsaymışım birdahaki gelişinde de alabilirim belli A101 e falan gelirBu da bizden anlık❤
Tesekkur ederim canımA101e de gelir yakında sırayla getırıyorlar bazengüle güle kullanın canım :) ben de çok düşündüm alayım mı almiyim mi almadım keşke alsaymışım birdahaki gelişinde de alabilirim belli A101 e falan gelir
bnmki hem nezle hem 2 azı patlattı 2 tane şiş azı var bi bitseydi şu dişlerBizimki de yemiyor canım donemsel sanırım. Bir de diş durumu var tabi bizde o da etken oldu. İyice iştahtan düştü
bnmkinin demiri 45 çıktı ama hgb bakılmamıştı. doktor hemen takviye başlamaya gerek yok demişti o zamanCanım benim kızım da çok iştahsızdı. Ferrum kan ilacını düzenli kullanmaya başlayalı çok şükür iştahı açıldı. O kadar güzel yemeye başladı ki ben bile şaşırıyorum. Allahım a şükürler olsun. İnşallah senin bebişin de en kısa sürede iştahı açılır.
bn yerim bu sarı paparatyayııı maşallah güle güle kullanın canım. yalnız masa çok alçak kalmış kuzunun çok eğilmesi lazım.ergonomik gözükmedi bana bi ayar çekin siz onaBu da bizden anlık❤
Sagol canım eşim ayarlıcam diyo ama bakalımbn yerim bu sarı paparatyayııı maşallah güle güle kullanın canım. yalnız masa çok alçak kalmış kuzunun çok eğilmesi lazım.ergonomik gözükmedi bana bi ayar çekin siz ona
Geçmiş olsun canım. Çabucak atlatırsınız inşallah bu dönemibnmki hem nezle hem 2 azı patlattı 2 tane şiş azı var bi bitseydi şu dişler
Evet canım alçak kaldı. Bacakları sandalyeyle masa arasında sıkışmış gibi oldu. Evde başka sandalyesi var. O sandalye ile deneyeceğim. Olmazsa binada marangoz var. Masanın ayaklarının altına bir şey ekletirim.Canım güle güle kullanın. Naptınız masayı denedınız mı. Bana da alcak geldi masa ama eşim ona bir formul buluruz dedi.Sımdılık ıyı ama daha sonra masanın ayaklarını yukseltecek eşim nasıl yapacak bilmiyorum @nisandeniz
Zebramo, dolap gardrops gibi bir site canım uygulaması da var. Kimi sıfır kimi ikinci el satış yapıyor. Google amcaya zebramo yazarsan çıkacaktır.
Buraya link bırakıyorum inşallah iş görür.
güle güle kullanın canım :) ben de çok düşündüm alayım mı almiyim mi almadım keşke alsaymışım birdahaki gelişinde de alabilirim belli A101 e falan gelir
[/QUOTE
Perşembe geliyormus
artist :) yüzünü de görsek iyiydi maşallah. geçmiş olsun asansör kazası içinSizin için poz verdi :) :) Eki Görüntüle 2258448