- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 33
Sagol canım eşim ayarlıcam diyo ama bakalımbn yerim bu sarı paparatyayııı maşallah güle güle kullanın canım. yalnız masa çok alçak kalmış kuzunun çok eğilmesi lazım.ergonomik gözükmedi bana bi ayar çekin siz ona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canım eşim ayarlıcam diyo ama bakalımbn yerim bu sarı paparatyayııı maşallah güle güle kullanın canım. yalnız masa çok alçak kalmış kuzunun çok eğilmesi lazım.ergonomik gözükmedi bana bi ayar çekin siz ona
Geçmiş olsun canım. Çabucak atlatırsınız inşallah bu dönemibnmki hem nezle hem 2 azı patlattı 2 tane şiş azı var bi bitseydi şu dişler
Evet canım alçak kaldı. Bacakları sandalyeyle masa arasında sıkışmış gibi oldu. Evde başka sandalyesi var. O sandalye ile deneyeceğim. Olmazsa binada marangoz var. Masanın ayaklarının altına bir şey ekletirim.Canım güle güle kullanın. Naptınız masayı denedınız mı. Bana da alcak geldi masa ama eşim ona bir formul buluruz dedi.Sımdılık ıyı ama daha sonra masanın ayaklarını yukseltecek eşim nasıl yapacak bilmiyorum @nisandeniz
Zebramo, dolap gardrops gibi bir site canım uygulaması da var. Kimi sıfır kimi ikinci el satış yapıyor. Google amcaya zebramo yazarsan çıkacaktır.
Buraya link bırakıyorum inşallah iş görür.
güle güle kullanın canım :) ben de çok düşündüm alayım mı almiyim mi almadım keşke alsaymışım birdahaki gelişinde de alabilirim belli A101 e falan gelir
[/QUOTE
Perşembe geliyormus
artist :) yüzünü de görsek iyiydi maşallah. geçmiş olsun asansör kazası içinSizin için poz verdi :) :) Eki Görüntüle 2258448
Sağ ol canımartist :) yüzünü de görsek iyiydi maşallah. geçmiş olsun asansör kazası için
Sıcaktan oluşmuş gibi görünüyor canım. Bende de hamileyken olmuştu. Terletmeyecek şekilde giydirmeye özen gösteriyor musun? Yün hırka falan giydirme. Ev 23-24 derece civarıysa bir atlet bir badi giydir. Gece de üstünü fazla örtme. Bir de koltuk altlarını kontrol et. Eğer oralarda da kızarıklık varsa fazla giyiniyor ve örtünüyordur. İnşallah hemen geçer canımKızlar oglumun bel bolgesinde 2 tane kızarıklık cikmis bez bölgesinde. Dr Travazol kullanin demis birde bez degistirin demis. Benzer durum yasayan varmi?
Masa çok tatlıymış. Ben de yarın bakayım BİM’e :)
Kızlar eşim perşembe akşamı İstanbul’a gitti. Kızımla baş başayız. Her şey çok güzel gidiyor şükürler olsun. Annem çağırıyor ama gitmedim. Kızımla ikimiz olalım istedim.
Bu akşam ve gece huysuzdu, uyuyamadı, uyuyunca da inliyordu. Uyandı ağladı. Diş ağrısı olduğunu düşünüp ağrı kesici verdim. Bazen vicdan azabı çekiyorum. İlacı daha önce mi verseydim diye.
Bir de bugün asansörden indim, kapıyı bıraktım, kızım arkadan geliyordu. Kapı kafasına çarptı ve çocuk yere düştü. Çok ağladı ama kafasında hiçbir şey görünmüyor. Nasıl vicdan azabı yaşıyorum anlatamam. Üzüntüden uyuyamadım
Sıcaktan oluşmuş gibi görünüyor canım. Bende de hamileyken olmuştu. Terletmeyecek şekilde giydirmeye özen gösteriyor musun? Yün hırka falan giydirme. Ev 23-24 derece civarıysa bir atlet bir badi giydir. Gece de üstünü fazla örtme. Bir de koltuk altlarını kontrol et. Eğer oralarda da kızarıklık varsa fazla giyiniyor ve örtünüyordur. İnşallah hemen geçer canım
Canım Dolunayın da olmustu. Tam oyle değil ama bunun gibiydi. Bezden oldugunu dusundum bende.Değiştirdim primaya dondum tekrar hemen geçti.Bizim dogalgaz 42 de yanıyor hala. Ama yun yelek gıydırıyorum yine de. Çünkü sıcaga alıstı hep Dolunay üşür eminim. Gece de kadife giydiriyorum. Cunku üstünü cok acıyor. İçim anca öyle rahat ediyor. Ama bu kızarıklık olmadan once de hep oyle gıydırıyorum. Bence bezi değiştir gececek hemen. Ya da o kızarık kısma pecete koy bezını gıydırdıkten sonra oyle de gecıyor. Cunku temas ettıkce kızarıklık gıtmıyor. Ben elimde kalan diğer bezleri öyle kullanıyorum su an cunku baya fazlaydı.Cik
Anneme surekli söylüyorum yun yelek giydirme diye.hla giydiriyor geve yatarken de kadiye giydiriyorim üstünü acıyor diye o da mi kalın gelir acaba? Ctesi kuzemimin oglu ile de sutekli kosturdu oynadı terledi ondan da olmus olabilir diyorum..cok sagol canim. Annlerde vicdan azabi hic bitmiyor..herseyde kendime pay çıkarıyorum bende. Cok gecmis olsun canim sizede.
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusunMasa çok tatlıymış. Ben de yarın bakayım BİM’e :)
Kızlar eşim perşembe akşamı İstanbul’a gitti. Kızımla baş başayız. Her şey çok güzel gidiyor şükürler olsun. Annem çağırıyor ama gitmedim. Kızımla ikimiz olalım istedim.
Bu akşam ve gece huysuzdu, uyuyamadı, uyuyunca da inliyordu. Uyandı ağladı. Diş ağrısı olduğunu düşünüp ağrı kesici verdim. Bazen vicdan azabı çekiyorum. İlacı daha önce mi verseydim diye.
Bir de bugün asansörden indim, kapıyı bıraktım, kızım arkadan geliyordu. Kapı kafasına çarptı ve çocuk yere düştü. Çok ağladı ama kafasında hiçbir şey görünmüyor. Nasıl vicdan azabı yaşıyorum anlatamam. Üzüntüden uyuyamadım
Canım Dolunayın da olmustu. Tam oyle değil ama bunun gibiydi. Bezden oldugunu dusundum bende.Değiştirdim primaya dondum tekrar hemen geçti.Bizim dogalgaz 42 de yanıyor hala. Ama yun yelek gıydırıyorum yine de. Çünkü sıcaga alıstı hep Dolunay üşür eminim. Gece de kadife giydiriyorum. Cunku üstünü cok acıyor. İçim anca öyle rahat ediyor. Ama bu kızarıklık olmadan once de hep oyle gıydırıyorum. Bence bezi değiştir gececek hemen. Ya da o kızarık kısma pecete koy bezını gıydırdıkten sonra oyle de gecıyor. Cunku temas ettıkce kızarıklık gıtmıyor. Ben elimde kalan diğer bezleri öyle kullanıyorum su an cunku baya fazlaydı.
benim elimde molfix ve sleepy külot bezler var. deneyince söylerim.Iyi fikir canim cok sagol dogdugundan beri prima kullanıyorum hic değiştirmedim. Daha yeni 2 kutu daha aldik. Dedigin gibi yapayim canim. Bu arada baska marka bez olarak memnun oldugunuz markalari yazarmisiniz kizlar?
Guke gule kullansin canim cok guzel bende alayim bi taneKızlar Dolunaya bimden bu masa sandalyeyi aldım. Uzerınde boyama yapıyoruz oyun hamuru oynuyoruz.Cok sevdi.Masa sandalye dusunen varsa kacırmayın. Cok uygundu fiyatı. Aslında ikeadakşlerde gözüm vardı. Ama bunu bulmusken cok uygun gelince kacırmadım
Masallah :)))Bekle beni kuş kanatları açtım geliyorum! :)
Canım boya kalemi carioca iyi bence. Keceliler cok rahat cıkıyor her yerden.Kuru boya faber almış eşim kırtasıyeden ama kızım elinde kalemlerle kosturdugu için bir yerine batar diye pek deneyemedik.Oyun hamuru set halinde ebebekten almıstık babyplustu sanırım markası. Bir de su buyuk cılgın suratlar suprız yumurta var ya onlardan gelmişti bime 10 liraydı normalde ebebekte 20 lira. 3 tane aldık biz. Ucunden de oyun hamuru cıktı üçer renk onları da kullanıyoruz. İçinden sertifika gibi bir şey de cıktı saglıga zararsız olduguna dairkızlar bana oyun hamuru ve boya kalemi markası tavsiye eder misiniz. yesoka90 sen bi marka demiştin sanki