• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar ogluma bu mevsimlerde giydirmek için mont veya sisme yelek alayim diyorum ama karar veremedim bir turlu. Sizbaktiniz mi hic? Mont Terletiyor artik
Canım ben mümkün olduğu kadar elyaf kullanmamaya çalışıyorum. Kışın soğuktan koruyor ama baharda çok ısıtır gibi geliyor . Baharlık yağmurluk tarzı montları ve kot ceketi var. Tabii onlar da şu an ince kalıyor. İçine sweatshirt kumaşından kapüşonlu hırka giydirip sonra onları giydiriyorum. Hava daha ısınınca direkt yağmurluk ya da kot ceket giydireceğim

Kızlar sizin minnoşlar kaç saatte bir yemek yiyor? Benimki hala üç saatte bir yiyor. En fazla dört saat durmuştur. Sürekli farklı yemek hazırlamaktan yoruldum. Tüm gün aynı şeyleri de yemiyor. Keşke mama falan içse

Kızlar nasılsınız canım cok sıkkıldı gece gece. Dolunay en son hastaydı bılıyorsunuz doktora goturmustum.Ateşi kısa surede geçmişti. Son 3 gundur burun geniz akıntısı da tamamen bitmişti. Ama az once uyandı.Sesi kısık bogazı sanki öksürse acılcak gibi bir şey cıkarıyor.Bu nereden cıktı sımdı. Acaba bogazına bir şey mi kaçtı. Uyuttugumda bir sey yoktu ki gece 2 de uyudu. Su an saat 6. Dort saatte bronsit mi oldu anlamadım. Bu aksam dusmustu. İlgisi olabilir mi. Bir de sabah balkonda cok durduk sonra banyoda oynadı. Sonra da kapalı alan bir oyun parkına gıttık. Oradan ayrılmak ıstemedı cok agladı.Uğundu derler bizde yani boyle sesi gitti aglarken.Agladı dıye mi oldu. Yoksa usuttu mu. Allahım vallahi uykum kactı bogazına mı ciğerine mi bir şey kactı ben fatketmedim yoksa anlamadım.Soguk algınlığı gecmıstı.Antıbıyotık vermemiştim. Acaba ciğerlerine mi indi benim geçti sandıgım. Ama cıdden geçmişti ya burnu bıle akmıyordu 3 gundur.

Kızlar sizin minnoşlar kaç saatte bir yemek yiyor? Benimki hala üç saatte bir yiyor. En fazla dört saat durmuştur. Sürekli farklı yemek hazırlamaktan yoruldum. Tüm gün aynı şeyleri de yemiyor. Keşke mama falan içse
benım kız da öyle 3 saatte bir

Kızlar nasılsınız canım cok sıkkıldı gece gece. Dolunay en son hastaydı bılıyorsunuz doktora goturmustum.Ateşi kısa surede geçmişti. Son 3 gundur burun geniz akıntısı da tamamen bitmişti. Ama az once uyandı.Sesi kısık bogazı sanki öksürse acılcak gibi bir şey cıkarıyor.Bu nereden cıktı sımdı. Acaba bogazına bir şey mi kaçtı. Uyuttugumda bir sey yoktu ki gece 2 de uyudu. Su an saat 6. Dort saatte bronsit mi oldu anlamadım. Bu aksam dusmustu. İlgisi olabilir mi. Bir de sabah balkonda cok durduk sonra banyoda oynadı. Sonra da kapalı alan bir oyun parkına gıttık. Oradan ayrılmak ıstemedı cok agladı.Uğundu derler bizde yani boyle sesi gitti aglarken.Agladı dıye mi oldu. Yoksa usuttu mu. Allahım vallahi uykum kactı bogazına mı ciğerine mi bir şey kactı ben fatketmedim yoksa anlamadım.Soguk algınlığı gecmıstı.Antıbıyotık vermemiştim. Acaba ciğerlerine mi indi benim geçti sandıgım. Ama cıdden geçmişti ya burnu bıle akmıyordu 3 gundur.
Canım bence rahat olmaya çalış, Allah'ın izniyle bir şey olmaz inş. Allah korusun boğazına felan bir şey kaçsa farkedilir. Bu arada bizde perşembe gününden cumartesi gününe kadar hastanede yattık. Oğluma bronşit dediler. Ama bizimki resmen tıkanmıştı. Nefes alıp verme çok hızlıydı. Ciğer filmi çekildi ve orda da hafif sıkıntı çıktı. hırıltılı solunum vardı. Yani bronşit vs olsa hemen anlaşılır.

Canım bence rahat olmaya çalış, Allah'ın izniyle bir şey olmaz inş. Allah korusun boğazına felan bir şey kaçsa farkedilir. Bu arada bizde perşembe gününden cumartesi gününe kadar hastanede yattık. Oğluma bronşit dediler. Ama bizimki resmen tıkanmıştı. Nefes alıp verme çok hızlıydı. Ciğer filmi çekildi ve orda da hafif sıkıntı çıktı. hırıltılı solunum vardı. Yani bronşit vs olsa hemen anlaşılır.
Geçmiş olsun canım. Napsam ki gotureyım mi hemen. Bekleyim mi bir kaç gun. Hastanede o kadar cok aglıyor ki.Yaklasık 1 ay oluyor hasta olmustu fılm cekıldı ama hamile oldugum için ben giremedim babası ve hemsireler cok ugrastı 1 saat surdu ve hep agladı. Kan alınırken hatta doktorun odasına gırer gırmez cok aglıyor Korkuyorum doktora goturmekten bu yuzden. Sence bir kaç gun bekleyip mi götüreyim hemen mi. Bir de bronşit olsa ateşi olur dimi. yesoka90 yesoka90 canım sen ne diyorsun napıyım sen bilirsin

Geçmiş olsun canım. Napsam ki gotureyım mi hemen. Bekleyim mi bir kaç gun. Hastanede o kadar cok aglıyor ki.Yaklasık 1 ay oluyor hasta olmustu fılm cekıldı ama hamile oldugum için ben giremedim babası ve hemsireler cok ugrastı 1 saat surdu ve hep agladı. Kan alınırken hatta doktorun odasına gırer gırmez cok aglıyor Korkuyorum doktora goturmekten bu yuzden. Sence bir kaç gun bekleyip mi götüreyim hemen mi. Bir de bronşit olsa ateşi olur dimi. yesoka90 yesoka90 canım sen ne diyorsun napıyım sen bilirsin
Canım bizde ateş olmadı hiç. Grip gibi burun akıntısı ile başladı ama sonra birden tıkandı. Ben farkettim oğlum böyle geçiriyor gribi, kızım ise ateşli geçiriyor. Genel durumu iyi ise bence gerek yok. Biz perişan olduk hastanelerde. Durmadı hiç, sürekli ağladı, uyutamadım vs..

Canım bizde ateş olmadı hiç. Grip gibi burun akıntısı ile başladı ama sonra birden tıkandı. Ben farkettim oğlum böyle geçiriyor gribi, kızım ise ateşli geçiriyor. Genel durumu iyi ise bence gerek yok. Biz perişan olduk hastanelerde. Durmadı hiç, sürekli ağladı, uyutamadım vs..
Ah canım ya tahmin edebiliyorum cok zor. Geçmiş olsun cok. Sımdı uyuyor inşallah uyanınca iyi olur.Sosyal medyada ünlü bir doktorun yazısına baktım simdi.Krup diye bir hastalık varmıs. Cocuk uyur ve oksurukle uyanır diye yazmıs. Nefes kesilmesi falan yapıyormuş iyice korktum. Allahım yavrularımızı korusun.

Kızlar yanlıs hatırlamıyorsam krup konusu burada da geçmişti.Yavruların biri krup olmustu. Kimdi o nasıl bir yol izlediler merak edıyorum.

Kızımı acile götürüp geldik. Krup olmuş kızım diğer adları yalancı kuşpalazı, larenjit. Hava verdi doktor 15 dk boyunca, ama o 15 dakka boyunca kızım Bi saniye durmadan ağladı, elini kolunu tutarak zorla verdik havayı. Köpek havlaması gibi ağlıyor, zaten bu hastalıkta öyle olurmuş. Ve birden çıkarmış. Virüs, bakteri yoluyla bulaşırmış.. İğne yapıldı ayrıca, iki iğnesi daha var.
Rabbim dermansız dert vermesin..
Canım geçmiş olsun. Nasıl geçti bu hastalık. Benim kız da birden uyudu uyandı durum aynı. Hemen gotursem mi beklesem mi bilemiyorum nasıl anlasıldı krup oldugu. İğne ne iğnesiydi.Ateş var mıydı

Kızımı acile götürüp geldik. Krup olmuş kızım diğer adları yalancı kuşpalazı, larenjit. Hava verdi doktor 15 dk boyunca, ama o 15 dakka boyunca kızım Bi saniye durmadan ağladı, elini kolunu tutarak zorla verdik havayı. Köpek havlaması gibi ağlıyor, zaten bu hastalıkta öyle olurmuş. Ve birden çıkarmış. Virüs, bakteri yoluyla bulaşırmış.. İğne yapıldı ayrıca, iki iğnesi daha var.
Rabbim dermansız dert vermesin..
Amin canım. Kan alındı mı film cektiler mi peki. Cok aglıyor bunlara kıyamıyorum.

İnşaallah tekrarı olmaz,çok geçmiş olsun.

Genelde grip sonrası değerlerde böyle şaşma oluyor. D vitamini i günlük mü kullanıyorsun? Sende okumuşsundur yapılan son araştırmalar ampül kullanmayın günlük kullanın diyorlar ancak günlük kullanan iki arkadaşımdan daha bahsettiğin şekilde d vitaminin düşük çıktığını söyledi. Sende böyle deyince acaba? Dedim. Ben günlük kullanmıyorum ve kızların değerler hep iyi çıkıyor.
günlük 1 fıs wellcare 400 kullanıyordum.12aylikken 40 çıkmıştı ama 400 az geliyor olabilir mi? 600 lük aldım bu deda

canım öncelikle çok geçmiş olsun. bence bi doktora git ciğerlerini dinlesin. bozagina ya da soluk borusuna kaçsa öksürme, nefes alma zorluğu olur diye biliyorum. üşütmüş olabilir bi git ciğerlerini dinler için rahat etsin.ben de birşey oldumu kurup diyorum ya suysa ya buysa diye

Burdayım canım yettim :) ne yaptın taşınma işlerini?
Hosgeldin canım :) dogalgazin acilmasini bekliyorum.acilsin hemen tasiyacagim esyayi ;)
Canım geçmiş olsun. Nasıl geçti bu hastalık. Benim kız da birden uyudu uyandı durum aynı. Hemen gotursem mi beklesem mi bilemiyorum nasıl anlasıldı krup oldugu. İğne ne iğnesiydi.Ateş var mıydı
Canim cok gecmis olsun.bence gotur bi dr a.cok secenek sunmussun aklin karismis.netlesir durumu rahat edersin.

Kizlar geri sayim basladi.yarin mahkeme oglen 12 de.dua edin bana gelsin mahkemeye de bitsin bi an once bu is.daha gecen gece iki hayat kadiniyla icki sofrasinda fotografi ulasti bana bi arkadasim tarafindan.hala utanmadan bitirmeyelim bunca yila cocuklarimiza yazik diyor ! Midem bulaniyor artik kurtulmak istiyorum :(

Cok geçmiş olsun canim

Kizlar geri sayim basladi.yarin mahkeme oglen 12 de.dua edin bana gelsin mahkemeye de bitsin bi an once bu is.daha gecen gece iki hayat kadiniyla icki sofrasinda fotografi ulasti bana bi arkadasim tarafindan.hala utanmadan bitirmeyelim bunca yila cocuklarimiza yazik diyor ! Midem bulaniyor artik kurtulmak istiyorum :KK43:

Terbiyesiz adam :sinirli:hayırlısıyla kurtul inşallah canım bir an önce

Back