2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Merhaba arkadaşlar
Forumda Yemek bölümünde yeni bir yarışmamız var.Yarışmaya katılmak ister misiniz?
Bebeklerinize yaptığınız mama tariflerini bizimle paylaşmanızı istiyoruz.
Yarışma 06 ay ve 2 yaş aralığında olacak katılmak isteyenler linkteki konuya yazabilir veya benimle iletişime geçebilir.Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Anneler Yarışıyor ! En besleyici mama tarifini arıyoruz ?
Mis kokulu yavrularınıza ve sizlere hayırlı geceler :KK68:

kızlar iki gündür kuzey'e birşey oldu.asiri hırçın davranıyor. sürekli vuruyor,tirnakliyor, ısırıyor, eliyle etimizi sıkıyor sanki bizden nefret ediyor gibi.hele babasının yüzü hep tırnak izi oldu iki günde. sarılmaya çalışıyoruz yok.oyun oynamak için elimizden tutup oturtuyor,istediklerini yaptiriyor ama bize sarilmiyor, sevmiyor sürekli kızgın. 2 yaş sendromu bu olamaz herhalde.2 günde oğluma ne oldu anlamadım :KK43:
Benim oğlumda böyle
Bazı bebeklerde 2 yaş sendromu 17. Ayda başlarmış
Sizede hayırlı olsun :)

Kızlar ya kızımın hem üst hem alt sağdaki azı dişleri damağı patlatmış. Yavrum çok acı çekiyor. Dün gece calpol verdim ama sürekli verilmez ki. İlaç versem vicdan azabı çekiyorum, vermesem yine vicdan azabı çekiyorum :KK43:
Bebek diş fırçaları var silikondan
Onunla kaşıyınca çok rahatlıyorlar
Sizde deneyin
Umarım işinize yarar

Bebek diş fırçaları var silikondan
Onunla kaşıyınca çok rahatlıyorlar
Sizde deneyin
Umarım işinize yarar
Onunla kaşıyor canım. Normal fırça da veriyorum ama geçen uyurken inliyor ağrıdan. Sürekli calpol veremem ama içim parçalanıyor. Bu arada iki köpek dişi çıktı

X