- 25 Mart 2011
- 1.504
- 1.995
allerjik dedi geçti ürtiker olabilir dedi ama görüntüsü benzemiyor hiç.bugün hafifledi biraz çok şükürSebep neymis peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allerjik dedi geçti ürtiker olabilir dedi ama görüntüsü benzemiyor hiç.bugün hafifledi biraz çok şükürSebep neymis peki
Yok canım ben söylemedim. Ben de belki alerji yapar diye vermemiştimKaranfilli zeytinyagi karisimini sen mi soylemistin? Benonu denedim sanki iyide geldi ogluma ama sonra döküntüler cikti oğlumda acaba karanfile alerjisi olabilir mi diye korktum vermedim
allerjik dedi geçti ürtiker olabilir dedi ama görüntüsü benzemiyor hiç.bugün hafifledi biraz çok şükür
Yok canım ben söylemedim. Ben de belki alerji yapar diye vermemiştim
Kalın mı giydirdim diye düşününce koltuk altları ve göğüsü kontrol edin diyorlar. Önce oralarda kızarıklık başlarmış. Bir süre o karışımı sürme canım geçer inşallahOmu yapti sicakmi bilemedim. Ama ağrıyı hafifletiyordu sanki
Benim oğlumda böylekızlar iki gündür kuzey'e birşey oldu.asiri hırçın davranıyor. sürekli vuruyor,tirnakliyor, ısırıyor, eliyle etimizi sıkıyor sanki bizden nefret ediyor gibi.hele babasının yüzü hep tırnak izi oldu iki günde. sarılmaya çalışıyoruz yok.oyun oynamak için elimizden tutup oturtuyor,istediklerini yaptiriyor ama bize sarilmiyor, sevmiyor sürekli kızgın. 2 yaş sendromu bu olamaz herhalde.2 günde oğluma ne oldu anlamadım
Bebek diş fırçaları var silikondanKızlar ya kızımın hem üst hem alt sağdaki azı dişleri damağı patlatmış. Yavrum çok acı çekiyor. Dün gece calpol verdim ama sürekli verilmez ki. İlaç versem vicdan azabı çekiyorum, vermesem yine vicdan azabı çekiyorum
Bu dişler bizi de mahvetti.uykusuz geceler ((
ever ya nereye gitti herkes. bnm de işlerim yoğun şu sıralar. ne yazılmış diye gelip bakıyorum 2 3 tane msj yazılmış. önceden hızınıza yetişemezdim 5 10 sayfa olurduForum niye boyle oldu bir anda. Cok sessiz
benim kız da öyle. sürekli huzursuz. bide üstüne şırıl şırıl burnu akıyor yavrumun nefes alamıyor uyurken.Bu dişler bizi de mahvetti.uykusuz geceler ((
evet yesoka90 da her zaman yazardı merak ettim Fineas mercimek_16ever ya nereye gitti herkes. bnm de işlerim yoğun şu sıralar. ne yazılmış diye gelip bakıyorum 2 3 tane msj yazılmış. önceden hızınıza yetişemezdim 5 10 sayfa olurdu
benim kız da öyle. sürekli huzursuz. bide üstüne şırıl şırıl burnu akıyor yavrumun nefes alamıyor uyurken.
Bizde seni opuyoruz canim.kolay gelsinTezde veri toplama sürecine girdim kuzum. Daha doğrusu izin almak için başvurdum. Dağ bayır 142 okulum var. Aşırı stresliyim:/ Hepinizi öpüyorum. Benimki anne baba yı net olarak kullanmaya başladı sonunda:)
Onunla kaşıyor canım. Normal fırça da veriyorum ama geçen uyurken inliyor ağrıdan. Sürekli calpol veremem ama içim parçalanıyor. Bu arada iki köpek dişi çıktıBebek diş fırçaları var silikondan
Onunla kaşıyınca çok rahatlıyorlar
Sizde deneyin
Umarım işinize yarar
Sonuçlar çıktı mı canım?canım biz bugün kırmızılıklar artınca doktora gittik.ilk bakışta ürtiker dedi sonra yediklerinden olabilir dedi.degisik birşey vermedim hâlbuki. kan ve gaita testi yapıldı sonucları bekliyoruz.
Burdayım canım yettim :) ne yaptın taşınma işlerini?
Kızlar sabah öğle akşam günde 3 posta sokaktayız :/ o yüzden giremiyorum artık eskisi kadar coştu benim kızlar.