Allah razı olsun canım sağolasınAminnnn dualarımızla birbirimizin arkasındayız Allah'ın izniyle
Off hem de acayip bi üşüme oluyor hatta hamle olduğumu öğrenmeden önce daha da fazla usuyordum. Evde kalın kazak hırka ile yorganın altında titriyordum bi ara şimdi yine üşüyorum ama o kadar değil. En azından yorgan altında titremiyorum sadece çıkınca titriyorum :)) o zaman bi anlam vermemiştim ama sonradan anladım nedenini. Hamilelerin vücut ısısı yüksek oluyormuş ondan sanırım. Ben hiç ölcmedim
Üşüme çok hissetmiyorum ama ayaklarım buz gibi soğuk terliyor
Ben baya yaptım canım. Çünkü acayip sağlıksız beslenen biriydim ben sabah kalkar önce kahve sigara içerdim. Öğlen iki tane top kek akşam da dışardan dürüm filan yerdim. Bir paket sigara 2 3 fincan kahve içerdim bu durumda normal insanlar gibi beslenmeye başlamak benim için çok radikal bir değişiklik oldu. Ekstradan bir şey yapmıyorum. Sadece herkes gibi beslenmeye başladım:))Kızlar yeme-içme alışkanlıklarınızda bi değişiklik yaptınız mı?
Ben baya yaptım canım. Çünkü acayip sağlıksız beslenen biriydim ben sabah kalkar önce kahve sigara içerdim. Öğlen iki tane top kek akşam da dışardan dürüm filan yerdim. Bir paket sigara 2 3 fincan kahve içerdim bu durumda normal insanlar gibi beslenmeye başlamak benim için çok radikal bir değişiklik oldu. Ekstradan bir şey yapmıyorum. Sadece herkes gibi beslenmeye başladım:))
Bende pazartesi gününe randevu aldım bakalım ne göreceğiz.. belki kalp atışlarını da duyabilirim.
O gün den snra kan gelmedi çok şükür cnm ama randevuyu 4 mayısta verdiler kanama alanı geçtimi bilmiyorum yani inşallah geçmiştir Rabbim korusun onlariCanım nasıl oldun sorunsuz bir şekilde atlattın dimi takip.ettim son durumunu senin ama hatırlatmak istemediğim için yazmadım tekrardan. Şimdi bir sorun yok ama dimi allah bebeklerimizi bizlere bağışlasın
Allah bağışlamış canım hiç dert etme bir çok kişide bu oluyor bence çoğu kişi yerleşme kanaması sanıyor ya da uzun sürmedigi için önemsemiyor. Sen tedbiri elden bırakma gerisi allaha kalmışO gün den snra kan gelmedi çok şükür cnm ama randevuyu 4 mayısta verdiler kanama alanı geçtimi bilmiyorum yani inşallah geçmiştir Rabbim korusun onlari
Bende 14 gundur ıcmıyorum ama bır kere bır kacamak yapıp son noktayı koyasım var ama , korkuyorumda sanırım yapamıcamÜşüme bende de çok var hatta ayaklarımı ısıtamıyorum, ben iyi beslendiğimi düşünüyorum aynen devam ederim sanırım.
Tek istediğim sigaradan tiksinmek ve ömür boyu içmemek hiç aklımdan çıkmıyor şu sigara
Bende 14 gundur ıcmıyorum ama bır kere bır kacamak yapıp son noktayı koyasım var ama , korkuyorumda sanırım yapamıcam
Umarım , bende ılk ogrendıgım gun ogleden sonra ogrendım aksama kadar 3-4 tane ıctım ve oylece kaldı ama arada ruyamda goruyorum cok kotu bı r bagımlılık ya ruyamda bıle ıcınce sabah bı uyanıyorum morelım bozukYapma 14 gün az süre değil 21. günde tamamen unutursun sana güveniyorum.
Sanırım bende Pazartesinden sonra içmeyeceğim inşallah
Inşallah bu günler de geçicek olumlu düşünmeye calsyrm bende cnmAllah bağışlamış canım hiç dert etme bir çok kişide bu oluyor bence çoğu kişi yerleşme kanaması sanıyor ya da uzun sürmedigi için önemsemiyor. Sen tedbiri elden bırakma gerisi allaha kalmış
Benim sadece ayaklarım donangillerden onun dışında iyiyimKızlar sizde üşeme oluyormu kimisinde ateş basması kimisinde üşüme olurmuş ben donangillerden
Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Ne sıklıkla gidiyosun kontrole acaba? Bende dün kalp atışını gördüm 2 hafta sonra çağırdı tekrar ama normal mi acaba?Kızlar bende kontrolden geldim şimdi herşey normal ikinci kez kalp atışını duydum çok güzeldi bebeğin gelişimide takvimle uyumlu çok şükür.
Bende 6+3 te duymuştum ilk iki hafta oldu tekrar 15 gün soNra çağırdı doktor kontrole. Normal bu aralıklar Allah hepimize kucağımızda görmeyi nasip etsin sağlıklı bir şekildeGözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Ne sıklıkla gidiyosun kontrole acaba? Bende dün kalp atışını gördüm 2 hafta sonra çağırdı tekrar ama normal mi acaba?