2017 Aralık Anneleri

Üşüme çok hissetmiyorum ama ayaklarım buz gibi soğuk terliyor

Ahaha vücudumuzun bize oyunu daha doğrusu miniğin :)

Kızlar yeme-içme alışkanlıklarınızda bi değişiklik yaptınız mı?
Ben baya yaptım canım. Çünkü acayip sağlıksız beslenen biriydim ben sabah kalkar önce kahve sigara içerdim. Öğlen iki tane top kek akşam da dışardan dürüm filan yerdim. Bir paket sigara 2 3 fincan kahve içerdim bu durumda normal insanlar gibi beslenmeye başlamak benim için çok radikal bir değişiklik oldu. Ekstradan bir şey yapmıyorum. Sadece herkes gibi beslenmeye başladım:))

Oo o zaman iyi olmuş senin radikal değişikliğin

Üşüme bende de çok var hatta ayaklarımı ısıtamıyorum, ben iyi beslendiğimi düşünüyorum aynen devam ederim sanırım.
Tek istediğim sigaradan tiksinmek ve ömür boyu içmemek hiç aklımdan çıkmıyor şu sigara

Canım nasıl oldun sorunsuz bir şekilde atlattın dimi takip.ettim son durumunu senin ama hatırlatmak istemediğim için yazmadım tekrardan. Şimdi bir sorun yok ama dimi allah bebeklerimizi bizlere bağışlasın
O gün den snra kan gelmedi çok şükür cnm ama randevuyu 4 mayısta verdiler kanama alanı geçtimi bilmiyorum yani inşallah geçmiştir Rabbim korusun onlari

O gün den snra kan gelmedi çok şükür cnm ama randevuyu 4 mayısta verdiler kanama alanı geçtimi bilmiyorum yani inşallah geçmiştir Rabbim korusun onlari
Allah bağışlamış canım hiç dert etme bir çok kişide bu oluyor bence çoğu kişi yerleşme kanaması sanıyor ya da uzun sürmedigi için önemsemiyor. Sen tedbiri elden bırakma gerisi allaha kalmış

Bende 14 gundur ıcmıyorum ama bır kere bır kacamak yapıp son noktayı koyasım var ama , korkuyorumda sanırım yapamıcam

Bende 14 gundur ıcmıyorum ama bır kere bır kacamak yapıp son noktayı koyasım var ama , korkuyorumda sanırım yapamıcam

Yapma 14 gün az süre değil 21. günde tamamen unutursun sana güveniyorum.
Sanırım bende Pazartesinden sonra içmeyeceğim inşallah

Yapma 14 gün az süre değil 21. günde tamamen unutursun sana güveniyorum.
Sanırım bende Pazartesinden sonra içmeyeceğim inşallah
Umarım , bende ılk ogrendıgım gun ogleden sonra ogrendım aksama kadar 3-4 tane ıctım ve oylece kaldı ama arada ruyamda goruyorum cok kotu bı r bagımlılık ya ruyamda bıle ıcınce sabah bı uyanıyorum morelım bozuk

Inşallah bu günler de geçicek olumlu düşünmeye calsyrm bende cnm

Yaaa aralık anneleri ben çok sabırsızım bu 7 ay nasıl gececek benim gibi olan varmı biran önce doğusun kokusunu içime çekmek istiyorum bu düşüncelerle sanırım deliriyorum.
Rabbim sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin

Kızlar bende kontrolden geldim şimdi herşey normal ikinci kez kalp atışını duydum çok güzeldi bebeğin gelişimide takvimle uyumlu çok şükür.

Kızlar bende kontrolden geldim şimdi herşey normal ikinci kez kalp atışını duydum çok güzeldi bebeğin gelişimide takvimle uyumlu çok şükür.
Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Ne sıklıkla gidiyosun kontrole acaba? Bende dün kalp atışını gördüm 2 hafta sonra çağırdı tekrar ama normal mi acaba?

Selam arkadaşlar ben de 4+5 günlük hamileyim Dr yarın keseyi görmek için çağırdı çok heyecanlıyım. Yarın kesin görünür mu yoksa görünmeme ihtimali var mi

Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Ne sıklıkla gidiyosun kontrole acaba? Bende dün kalp atışını gördüm 2 hafta sonra çağırdı tekrar ama normal mi acaba?
Bende 6+3 te duymuştum ilk iki hafta oldu tekrar 15 gün soNra çağırdı doktor kontrole. Normal bu aralıklar Allah hepimize kucağımızda görmeyi nasip etsin sağlıklı bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…