Aynı okulda çalıştığım arkadaşım kullandı müdür bey ayarladı bir şekilde. Bende kullanırım herhalde ama biz öğlene kadar okulda olduğumuz halde öğleden sonra gidince ek ders alamıyoruz. Olsun bebek anne sütünden mahrum kalmasın gerisi önemli değilEvet canım sınıf öğretmenliğine biraz sıkıntı olabilir ama ingilizce dersinde kullanabilirsin sür iznini. Gerçi o zaten izne girmiyor:)) ama bebeğin de ilk bir yıl anne sütüne ihtiyacı var bu onun hayatındaki bir çok şeyi belirleyecek. Bence müdürün gerekli düzenlemeyi yapmalı sen yasal hakkını kullanmalısın. Anne sütü bebeğinin hayatındaki en önemli şey.
Anlamadım canım. Nasıl öğlene kadar okulda olup öğleden sonra gidince ek ders alamıyorsunuz. Ayrıca ben kanuna baktım bugün de süt izninde ek ders kesilmiyormusAynı okulda çalıştığım arkadaşım kullandı müdür bey ayarladı bir şekilde. Bende kullanırım herhalde ama biz öğlene kadar okulda olduğumuz halde öğleden sonra gidince ek ders alamıyoruz. Olsun bebek anne sütünden mahrum kalmasın gerisi önemli değil
Akşam üzeri ve çok aç kalınca şiddetleniyor. Sabah hafif oluyor bende.Kızlar sizin bulantılarınız sabahtan akşama kadar sürekli mi oluyor yoksa sadece sabah bulantılarınız mı oluyor?
Bana da yatmak iyi gelmiyor. Ne kadar çok hareket edersem o gün o kadar kolay geçiyor.Mide bulantisi ac kalırsam ve yatarsam oluyo. Buna artık eminim.
Canım sen başkalarının değerine takılma senin değerin 2 günde 2 katına katlanıyomu önemli olan bu katlandığına göre de sorun yok demektir hem dr da aynı şeyi söylemiş merak etme inşallah herşey güzel olurCanım bhcg değerim kaç oldu hocam bilmiyorum en son cuma günü 994 tu. Ama sanki bana döllenme tarihime göre değerim de düşük gibi geliyor. Yükselişi iyi dedi Dr ikiye katlıyor ama burdan okuyorum bir çok kişinin değerleri daha yüksek döllenme gününe göre
İnşallah canım yarın gidicez bakalım hayırlısı ile keseyi görürüz umarımCanım sen başkalarının değerine takılma senin değerin 2 günde 2 katına katlanıyomu önemli olan bu katlandığına göre de sorun yok demektir hem dr da aynı şeyi söylemiş merak etme inşallah herşey güzel olur
Ben kizimdan once iki tane dusuk yaptım tahliller sonucunda öğrendik hamileliğin boyunca kyllandim hiç sıkıntı yaşamadım. Önlem olarak kullanılması daiyi bence canım Allah sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin inşallahHayslı Olsn Canm ben de iğne vuruluyrm ama ben de pıhtılaşma var mı test yapmadık daha bi düşük bi kürtajım oldu doktr koruma amaçlı verdi.. ilerleyen zamanlarda test yapar mı bilmşyrm.. kese için ben de yarın gidecm kısmetse çok erkn ama inşşh görürüz.. allhım hepimiz sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin..
Bende annemlere kayın validemlere söyledim hep aslında kendi bıraksın istediği kadar emsin istiyordum. Şimdi de kendisi tadı değişip birakirsa kendi bıraksın artık memeyi en sevdiği şey elinde. Aliyormusum gibi geliyor üzülüyorum hayırlısiyla gelsin minik melekler saglicakla kucağınıza alın SizdeKader arkadasımBende cok tuhafım daha kimseye söyleyemedim eşim dısında sanki ortaya cıkmıcak Ne diyelim hayırlısı olsun.ben 15 aylıktı bıraktırdım sirkeyle cok düşkündü tiksindi kesin bilgi yayalım:)))
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Gerçekten içimde bi üzüntü yer etti en sevdiği şey çünkü. Gece memeleri beni çok zorluyor ama yine de kiyamadim biraktirmadim kendisi bıraksın istedim iki yaşından sonra yavaş yavaş azaltıp biraktirmayi planlıyordum da nasip işte. Sizin bebeğinizin kaç aylikti. Bıraktığında ? İnşallah benim kızım da kendisi istemediği için bırakır. Kimi emzirme zehirler diyor ama tandem annelerinin yazılarini okudum iki çocuğunu bir emziren bile var. His be. O kadar uzun tutmam uc fort ay sonra ra kendiliğinden bırakır inşallah.bırakmak zorunda değilsiniz ben hamıle kaldıktan sonra kızımı 4 ay emzırdım hıc sıkıntı olmadı azaldı kalıtesıde dusuyor ama vıcdanınız rahat oluyor sonrasında kendısı istemıyor bıraktırmanız kolay oluyor.
Merve merhaba bende sınıf öğretmeniyim:)Süt izni var ama onu da bir yaşına gelene kadar kullanabiliyoruz. Bide ben sınıf öğretmeni olduğum için süt izni biraz sıkıntı bizde.
Hamileyken emzirme çocuğunuzu zehirlemez. Bırakın emsin istediği kadar. Siz beslenmenize dikkat edin yeter. Benim oğlum da çok uzun emdi. Sonunda ağlatmadan, üzmeden yalnızca konuşarak bıraktırdım. Hala meme deyince gözlerinin içi güler..Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Gerçekten içimde bi üzüntü yer etti en sevdiği şey çünkü. Gece memeleri beni çok zorluyor ama yine de kiyamadim biraktirmadim kendisi bıraksın istedim iki yaşından sonra yavaş yavaş azaltıp biraktirmayi planlıyordum da nasip işte. Sizin bebeğinizin kaç aylikti. Bıraktığında ? İnşallah benim kızım da kendisi istemediği için bırakır. Kimi emzirme zehirler diyor ama tandem annelerinin yazılarini okudum iki çocuğunu bir emziren bile var. His be. O kadar uzun tutmam uc fort ay sonra ra kendiliğinden bırakır inşallah.
Cnm bnde cuma gidecem ve cuma günü 6+2 oluyorum gecen hafta gittimde doktr hagtaya gel kalp atışını duyamayabilir ama kese büyümüşmü bakalım dedi sanırım erekn olduğu için öle dedi. Sen o güne kadr duyarsın diye tahmin ediyorum. Bide kaç haftalık olacaksınKızlar cuma randevum var inşallah bebegimin kalp atışını duyarım.gecen cumartesi gittim 6+1 di duyamadık
Bana dua eder misiniz kızlar.gec döllenme olmuş benim...Bilmiyorum kafam allak bullak.2 gün hemen geçsin istiyorum
şuan devlette devam ediyorum ama önümüzdeki hafta özele gitmek istiyorum devlet çok yoruyor...Aa çok sevindim şimdi gittiğiniz bir doktor var mı peki? Yani aslında özele mi gitsem devlete mi gitsem bilemedim kafam çok karışık. Deli gibi araştırıyorum belkide ondan akışına bırakmak lazım sanırım biraz. Ama tecrübeliler bize bu konu hakkında yol gösterirlerse çok sevinirim.