2017 Aralık Anneleri

Aynı okulda çalıştığım arkadaşım kullandı müdür bey ayarladı bir şekilde. Bende kullanırım herhalde ama biz öğlene kadar okulda olduğumuz halde öğleden sonra gidince ek ders alamıyoruz. Olsun bebek anne sütünden mahrum kalmasın gerisi önemli değil

Anlamadım canım. Nasıl öğlene kadar okulda olup öğleden sonra gidince ek ders alamıyorsunuz. Ayrıca ben kanuna baktım bugün de süt izninde ek ders kesilmiyormus

Canım sen başkalarının değerine takılma senin değerin 2 günde 2 katına katlanıyomu önemli olan bu katlandığına göre de sorun yok demektir hem dr da aynı şeyi söylemiş merak etme inşallah herşey güzel olur

İnşallah canım yarın gidicez bakalım hayırlısı ile keseyi görürüz umarım

Ben kizimdan once iki tane dusuk yaptım tahliller sonucunda öğrendik hamileliğin boyunca kyllandim hiç sıkıntı yaşamadım. Önlem olarak kullanılması daiyi bence canım Allah sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

Bende annemlere kayın validemlere söyledim hep aslında kendi bıraksın istediği kadar emsin istiyordum. Şimdi de kendisi tadı değişip birakirsa kendi bıraksın artık memeyi en sevdiği şey elinde. Aliyormusum gibi geliyor üzülüyorum hayırlısiyla gelsin minik melekler saglicakla kucağınıza alın Sizde

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Gerçekten içimde bi üzüntü yer etti en sevdiği şey çünkü. Gece memeleri beni çok zorluyor ama yine de kiyamadim biraktirmadim kendisi bıraksın istedim iki yaşından sonra yavaş yavaş azaltıp biraktirmayi planlıyordum da nasip işte. Sizin bebeğinizin kaç aylikti. Bıraktığında ? İnşallah benim kızım da kendisi istemediği için bırakır. Kimi emzirme zehirler diyor ama tandem annelerinin yazılarini okudum iki çocuğunu bir emziren bile var. His be. O kadar uzun tutmam uc fort ay sonra ra kendiliğinden bırakır inşallah.

İyi akşamlar kızlar kendi hesabına gire 5+2 günlük hamileyim cuma günü dr a gideceğiz. Şimdiden mide bulantısı var özellikle sabahları. Kızımda 8. Haftalarda başlamıştı sanki. Birde yemek kokuları sizi de cezbediyor mu Allah aşkına bende bi tuhaflik mi var

merhaba arkadaşlar, benim bir kızım var 11 aylık ve daha emiyor. 2. ye hamile olduğumu öğrendim, sat 11 mart. bu konuda tecrübeli olanlar var mı? emzirmeye şimdilik devam ediyorum ama sanki sütüm azaldı gibi hissediyorum. malum bulantı yüzünden pek su içemiyorum, yemek yiyemiyorum. böyle nereye kadar gidebiliriz bilmiyorum. fikri olan varsa çok sevinirim

Merhaba hanımlar. Cumartesi doktora gitmistim normalde o tarihte 7 haftayı bitirmiş olması gerekirken benim bebisim geriden geliyormuş. Geç döllenme olmuş...
6+1 çıktı ultrasona göre. Ve biz o gün kalp atışını göremedik duyamadık. Doktorum cumaya randevu verdi.cuma gideceğim ve bugun yarin naisl geçecek bilmiyorum.hemen geçsin gidiyim istiyorum . Kalp atışını duyarım inşallah...duymayan annelerle birlikte duyarız insAllah. Bana da dua eder misiniz:)

T tugce212121 bende hamıle oldugumu ogrenmeden 3 gun once boyatmıstım neysekı, bendede beyaz var epey acıkcası boyatmadan nasıl durabılırım bılemıyorum saclarım ombre, rofle fılan olsaydı dıpten beyazların bellı olması epey gec olurdu ama dıpler koyu olunca beyazlar hemencık bellı oluyor ama benı ancak 1 ay ıdare eder acıkcası ben ucları boyatmayı dusunuyorumda dıplere watsonstan beyaz kapatıcı spreyler gordum renk tonuna gore onlardan kullanırım sanırım

Kızlar cuma randevum var inşallah bebegimin kalp atışını duyarım.gecen cumartesi gittim 6+1 di duyamadık
Bana dua eder misiniz kızlar.gec döllenme olmuş benim...Bilmiyorum kafam allak bullak.2 gün hemen geçsin istiyorum

Hamileyken emzirme çocuğunuzu zehirlemez. Bırakın emsin istediği kadar. Siz beslenmenize dikkat edin yeter. Benim oğlum da çok uzun emdi. Sonunda ağlatmadan, üzmeden yalnızca konuşarak bıraktırdım. Hala meme deyince gözlerinin içi güler..

Günaydınnnn

Benimde beyazlarım var ne yapacağım bilemedim, saç rimeli araştırıyorum onlardan alacağım.
İlk üç ay idare etmemiz lazım.

Cnm bnde cuma gidecem ve cuma günü 6+2 oluyorum gecen hafta gittimde doktr hagtaya gel kalp atışını duyamayabilir ama kese büyümüşmü bakalım dedi sanırım erekn olduğu için öle dedi. Sen o güne kadr duyarsın diye tahmin ediyorum. Bide kaç haftalık olacaksın

şuan devlette devam ediyorum ama önümüzdeki hafta özele gitmek istiyorum devlet çok yoruyor...
Sami Ulus hastanesi turgut özal yerleşkesine gidiyorum çok aşırı kalabalık değil ama ulrason için falan sıra beklemek gerekiyor...
Koru Hastanesi çok revaçta orada bir tane doktor ismi aldım Tamer Mungan diye ona gidebilirim belki...
Senin var mı düşündüğün bir doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…