- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
Bende 4+6 da görmüştüm inşallah sende görürsün arkadaşım. Bana vajinal bakıldı ama sana nasıl bakılır ve karından bakılırsa görünür mü bilmiyorumSelam arkadaşlar ben de 4+5 günlük hamileyim Dr yarın keseyi görmek için çağırdı çok heyecanlıyım. Yarın kesin görünür mu yoksa görünmeme ihtimali var mi
Aminn inşallah hepimiz için... Hımm tamam o zaman demek ki normal çağırma durumu 2 hafta nasıl geçer bilmiyorum tabiBende 6+3 te duymuştum ilk iki hafta oldu tekrar 15 gün soNra çağırdı doktor kontrole. Normal bu aralıklar Allah hepimize kucağımızda görmeyi nasip etsin sağlıklı bir şekilde
Çok teşekkür ederim canım bana da vajinal ultrasonla bakacakmis. 12. Haftaya kadar muayeneler vajinal olacak demişti. Ayy çok heyecanlıyım ve pimpirikliyim :))Bende 4+6 da görmüştüm inşallah sende görürsün arkadaşım. Bana vajinal bakıldı ama sana nasıl bakılır ve karından bakılırsa görünür mü bilmiyorum
Biraz zor geçiyor birde benim aşılama ile oldu tedirgindim ama çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı. Hiç bir belirtide yaşamadım o yüzdende biraz merak ediyordum ama sağlıklı bir şekilde devam ediyor.Aminn inşallah hepimiz için... Hımm tamam o zaman demek ki normal çağırma durumu 2 hafta nasıl geçer bilmiyorum tabi
kızlarr benim üzerimde ekstra bir negatiflik var kendimi çok kötü hissediyorum hormonlardan mı bilmiyorumbir de saçını boyamayı düşünen var mı?benim beyazlarla başım belada
Yaaa aralık anneleri ben çok sabırsızım bu 7 ay nasıl gececek benim gibi olan varmı biran önce doğusun kokusunu içime çekmek istiyorum bu düşüncelerle sanırım deliriyorum.
Rabbim sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
Heyecanını ve pimpirikli olmanı çok iyi anlıyorum canım hepimiz aynıyızÇok teşekkür ederim canım bana da vajinal ultrasonla bakacakmis. 12. Haftaya kadar muayeneler vajinal olacak demişti. Ayy çok heyecanlıyım ve pimpirikliyim :))
Eczaneye getirttim bio magıc marka imiş ;organik boya yani yarın elime ulaşacak haftaya bebişin kalp sesini dinlemeye gitiğimizde soracağım ,beni huzursuz ediyor boya fikri ama boyamadan daha da huzursuz olacak gibiyim garip garip bakıyor insanlarCanım doktoruna sormalısın kimisi izin veriyor ama kimysal sonuçta derine işliyor doğal boya araştır ve güvendiğin kuaföre danış
Bende aşılama ile oldum Allah'a şükür bugüne kadar iyi geldik inşallah bundan sonra da hepimizin güzel geçer sağlıkla kucağımıza almak nasip olur..Biraz zor geçiyor birde benim aşılama ile oldu tedirgindim ama çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı. Hiç bir belirtide yaşamadım o yüzdende biraz merak ediyordum ama sağlıklı bir şekilde devam ediyor.
Eczaneye getirttim bio magıc marka imiş ;organik boya yani yarın elime ulaşacak haftaya bebişin kalp sesini dinlemeye gitiğimizde soracağım ,beni huzursuz ediyor boya fikri ama boyamadan daha da huzursuz olacak gibiyim garip garip bakıyor insanlar
Bende senin gibi düşünüyorum canim inşallah heyet raporu almakta zorluk yasamayizBu devlet memurluğunda da böyle mi canım yaa. Bizde doğum izni 8 hafta sonra ücretsiz izin alıyorlar diye biliyorum 1 yıl. Allah nasip ederse aralıkta doğum yapınca 2 ay doğum izni kullanıp dönem sonuna kadar da heyet raporu almayı düşünüyorum zaten haziranda kapıyor okullar. Ama sonraki sene de tam zamanlı çalışmak istemiyorum
Evet canım vajinal ultrasonun bir zararı yokmuş ben Dr uma çok güveniyorum zaten ama benim tedirginliğim acaba kese gözükür mu diye. 1.5 yıl hamile kalmak için uğraştıktan sonra insan hep diken üstünde oluyor :)Heyecanını ve pimpirikli olmanı çok iyi anlıyorum canım hepimiz aynıyızBen kalp atışı için gittiğimde de yani dün 6+3 de yine vajinal baktı ve küçük olduğu için şuan böle bakmalıyız ama 2 hafta sonra karından bakılcak dedi yani senin drun sölediğide normal zaten herhangi bir zararı yokmuş olsa dr. lar yapmaz öyle bişey
Ayyy inşallah ağzına sağlıkAllah büyük kuzum valla hergün ayrı bir heyecanla uyanıyoruz inşallah birgün bebek ağlamasına uyanırız
Canım memur musun sen de. Heyet Raporunda sorun olmaz diyorlar ama bir de seneye ben daha az çalışmak istiyorum. Memurlukta böyle bi hak var mı onu bilmiyorumBende senin gibi düşünüyorum canim inşallah heyet raporu almakta zorluk yasamayiz
Görünür inşallah canm o birazda bhcg ile alakalı eğer 1500 ü geçtiyse görünür diyolar.. bizim gibi çok uğraşanların ortak özelliği bu evhamlar çok normal bende yaklaşık 3 sene sonra ve 2 kimyasal gebelikten sonra hamile kaldım çol şükür. İnşallah hepimize kucağımıza almak nasip olurEvet canım vajinal ultrasonun bir zararı yokmuş ben Dr uma çok güveniyorum zaten ama benim tedirginliğim acaba kese gözükür mu diye. 1.5 yıl hamile kalmak için uğraştıktan sonra insan hep diken üstünde oluyor :)
Canım bhcg değerim kaç oldu hocam bilmiyorum en son cuma günü 994 tu. Ama sanki bana döllenme tarihime göre değerim de düşük gibi geliyor. Yükselişi iyi dedi Dr ikiye katlıyor ama burdan okuyorum bir çok kişinin değerleri daha yüksek döllenme gününe göreGörünür inşallah canm o birazda bhcg ile alakalı eğer 1500 ü geçtiyse görünür diyolar.. bizim gibi çok uğraşanların ortak özelliği bu evhamlar çok normal bende yaklaşık 3 sene sonra ve 2 kimyasal gebelikten sonra hamile kaldım çol şükür. İnşallah hepimize kucağımıza almak nasip olur
Süt izni var ama onu da bir yaşına gelene kadar kullanabiliyoruz. Bide ben sınıf öğretmeni olduğum için süt izni biraz sıkıntı bizde.Canım memur musun sen de. Heyet Raporunda sorun olmaz diyorlar ama bir de seneye ben daha az çalışmak istiyorum. Memurlukta böyle bi hak var mı onu bilmiyorum
Evet canım sınıf öğretmenliğine biraz sıkıntı olabilir ama ingilizce dersinde kullanabilirsin sür iznini. Gerçi o zaten izne girmiyor:)) ama bebeğin de ilk bir yıl anne sütüne ihtiyacı var bu onun hayatındaki bir çok şeyi belirleyecek. Bence müdürün gerekli düzenlemeyi yapmalı sen yasal hakkını kullanmalısın. Anne sütü bebeğinin hayatındaki en önemli şey.Süt izni var ama onu da bir yaşına gelene kadar kullanabiliyoruz. Bide ben sınıf öğretmeni olduğum için süt izni biraz sıkıntı bizde.