2017 Aralık Anneleri

Bende de çok fazla belirti yok,sadece o adet sancısına benzer durum gün içinde hissettiriyor kendini. Göğüs ucum kararmadı,bulantım falan yok. İnşallah böyle sorunsuz devam eder hepimizin

aa benimde 3 mart sen neredesin il olarak ben Ankaradayım doktor önerisine çokkk ihtiyacım var
ankarada değilim cnm
5 yıl önce ankaradaydım o zmn gitmiştim doktorlara ama kist tedavisi içindi
ankarada olan arkadaşlar öneride bulunur belki

Ay canım yaa valla bi ikna olsam sorunsuz bir hamilelik yaşayacağıma:) yarın gidicem Dr a keseyi görmek için inşallah görürüz yaa çok heyecanlıyım.

Dün mü öğrendin Pervane,ben de 17 sinde öğrendim

Nasılsınız bakalım

iyiyim çok şükür,evet ne tesadüf :)
siz ne zaman öğrendiniz hamileliğinizi :)

Bugün tam 1 hafta oldu canım idrarde öğreneli kanda çarşamba kesinleştirdik çok şükür sen peki :)

Bugün tam 1 hafta oldu canım idrarde öğreneli kanda çarşamba kesinleştirdik çok şükür sen peki :)
17 sinde öğrendik canım test yaptım evde 2 çizgiyi görünce hastaneye koştuk,kanda çıktı,ultrasonda görünmemişti.
Bu hafta ultrasonda gördük,ama kalp atışları henüz duyulmuyordu,onun için de haftasonu gideceğiz yine.

Ay canım yaa valla bi ikna olsam sorunsuz bir hamilelik yaşayacağıma:) yarın gidicem Dr a keseyi görmek için inşallah görürüz yaa çok heyecanlıyım.

En son kan değerin kaç çıktı cnn inşallah görürsün

Oh ne güzel kuzum karındanmı gözüktü gebelim benim dün değer 1247 çıktı daha erkenmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…