2017 Aralık Anneleri

Selam arkadaşlar ben de 4+5 günlük hamileyim Dr yarın keseyi görmek için çağırdı çok heyecanlıyım. Yarın kesin görünür mu yoksa görünmeme ihtimali var mi
Bende 4+6 da görmüştüm inşallah sende görürsün arkadaşım. Bana vajinal bakıldı ama sana nasıl bakılır ve karından bakılırsa görünür mü bilmiyorum

Bende 6+3 te duymuştum ilk iki hafta oldu tekrar 15 gün soNra çağırdı doktor kontrole. Normal bu aralıklar Allah hepimize kucağımızda görmeyi nasip etsin sağlıklı bir şekilde :anne:
Aminn inşallah hepimiz için... Hımm tamam o zaman demek ki normal çağırma durumu 2 hafta nasıl geçer bilmiyorum tabi:işsiz:

Bende 4+6 da görmüştüm inşallah sende görürsün arkadaşım. Bana vajinal bakıldı ama sana nasıl bakılır ve karından bakılırsa görünür mü bilmiyorum
Çok teşekkür ederim canım bana da vajinal ultrasonla bakacakmis. 12. Haftaya kadar muayeneler vajinal olacak demişti. Ayy çok heyecanlıyım ve pimpirikliyim :))

Aminn inşallah hepimiz için... Hımm tamam o zaman demek ki normal çağırma durumu 2 hafta nasıl geçer bilmiyorum tabi:işsiz:
Biraz zor geçiyor birde benim aşılama ile oldu tedirgindim ama çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı. Hiç bir belirtide yaşamadım o yüzdende biraz merak ediyordum ama sağlıklı bir şekilde devam ediyor.

kızlarr benim üzerimde ekstra bir negatiflik var kendimi çok kötü hissediyorum hormonlardan mı bilmiyorum:KK43:bir de saçını boyamayı düşünen var mı?benim beyazlarla başım belada

kızlarr benim üzerimde ekstra bir negatiflik var kendimi çok kötü hissediyorum hormonlardan mı bilmiyorum:KK43:bir de saçını boyamayı düşünen var mı?benim beyazlarla başım belada

Canım doktoruna sormalısın kimisi izin veriyor ama kimysal sonuçta derine işliyor doğal boya araştır ve güvendiğin kuaföre danış

Yaaa aralık anneleri ben çok sabırsızım bu 7 ay nasıl gececek benim gibi olan varmı biran önce doğusun kokusunu içime çekmek istiyorum bu düşüncelerle sanırım deliriyorum.
Rabbim sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin :anneadayı::anne::emir_bebek:

Allah büyük kuzum valla hergün ayrı bir heyecanla uyanıyoruz inşallah birgün bebek ağlamasına uyanırız :dua:

Çok teşekkür ederim canım bana da vajinal ultrasonla bakacakmis. 12. Haftaya kadar muayeneler vajinal olacak demişti. Ayy çok heyecanlıyım ve pimpirikliyim :))
Heyecanını ve pimpirikli olmanı çok iyi anlıyorum canım hepimiz aynıyız:KK48: Ben kalp atışı için gittiğimde de yani dün 6+3 de yine vajinal baktı ve küçük olduğu için şuan böle bakmalıyız ama 2 hafta sonra karından bakılcak dedi yani senin drun sölediğide normal zaten herhangi bir zararı yokmuş olsa dr. lar yapmaz öyle bişey

Canım doktoruna sormalısın kimisi izin veriyor ama kimysal sonuçta derine işliyor doğal boya araştır ve güvendiğin kuaföre danış
Eczaneye getirttim bio magıc marka imiş ;organik boya yani yarın elime ulaşacak haftaya bebişin kalp sesini dinlemeye gitiğimizde soracağım ,beni huzursuz ediyor boya fikri ama boyamadan daha da huzursuz olacak gibiyim garip garip bakıyor insanlar

Biraz zor geçiyor birde benim aşılama ile oldu tedirgindim ama çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı. Hiç bir belirtide yaşamadım o yüzdende biraz merak ediyordum ama sağlıklı bir şekilde devam ediyor.
Bende aşılama ile oldum Allah'a şükür bugüne kadar iyi geldik inşallah bundan sonra da hepimizin güzel geçer sağlıkla kucağımıza almak nasip olur..

Merhaba arkadaşlar. Bende aralık annesi olucam kismetse.Az önce saç boyama ile ilgili tereddütler paylasmisiniz. Benim 3,5 yaşında dünya balı bir kızım daha var.o hamileligimde saç boyamak içime sinmemisti,boya organikte olsa.ben de saç rimeli alıp kullanmıştım. Hatta yarım saat önce Watson dan saç rimeli aldım. İşe yarıyor baya.en azından bu 3 ay bununla idare etsen daha iyi olur.çünkü şu an organ gelişimi çok hizli

Eczaneye getirttim bio magıc marka imiş ;organik boya yani yarın elime ulaşacak haftaya bebişin kalp sesini dinlemeye gitiğimizde soracağım ,beni huzursuz ediyor boya fikri ama boyamadan daha da huzursuz olacak gibiyim garip garip bakıyor insanlar

Kim nasıl bakarsa baksın canım önemli olan bebeğinin sağlığı evet kendini güzel görmek istersin ama karnında dünyanın en güzel varlığını taşıyorsun zaten :)

Bu devlet memurluğunda da böyle mi canım yaa. Bizde doğum izni 8 hafta sonra ücretsiz izin alıyorlar diye biliyorum 1 yıl. Allah nasip ederse aralıkta doğum yapınca 2 ay doğum izni kullanıp dönem sonuna kadar da heyet raporu almayı düşünüyorum zaten haziranda kapıyor okullar. Ama sonraki sene de tam zamanlı çalışmak istemiyorum
Bende senin gibi düşünüyorum canim inşallah heyet raporu almakta zorluk yasamayiz

Heyecanını ve pimpirikli olmanı çok iyi anlıyorum canım hepimiz aynıyız:KK48: Ben kalp atışı için gittiğimde de yani dün 6+3 de yine vajinal baktı ve küçük olduğu için şuan böle bakmalıyız ama 2 hafta sonra karından bakılcak dedi yani senin drun sölediğide normal zaten herhangi bir zararı yokmuş olsa dr. lar yapmaz öyle bişey
Evet canım vajinal ultrasonun bir zararı yokmuş ben Dr uma çok güveniyorum zaten ama benim tedirginliğim acaba kese gözükür mu diye. 1.5 yıl hamile kalmak için uğraştıktan sonra insan hep diken üstünde oluyor :)

Bende senin gibi düşünüyorum canim inşallah heyet raporu almakta zorluk yasamayiz
Canım memur musun sen de. Heyet Raporunda sorun olmaz diyorlar ama bir de seneye ben daha az çalışmak istiyorum. Memurlukta böyle bi hak var mı onu bilmiyorum

Evet canım vajinal ultrasonun bir zararı yokmuş ben Dr uma çok güveniyorum zaten ama benim tedirginliğim acaba kese gözükür mu diye. 1.5 yıl hamile kalmak için uğraştıktan sonra insan hep diken üstünde oluyor :)
Görünür inşallah canm o birazda bhcg ile alakalı eğer 1500 ü geçtiyse görünür diyolar.. bizim gibi çok uğraşanların ortak özelliği bu evhamlar çok normal bende yaklaşık 3 sene sonra ve 2 kimyasal gebelikten sonra hamile kaldım çol şükür. İnşallah hepimize kucağımıza almak nasip olur

Görünür inşallah canm o birazda bhcg ile alakalı eğer 1500 ü geçtiyse görünür diyolar.. bizim gibi çok uğraşanların ortak özelliği bu evhamlar çok normal bende yaklaşık 3 sene sonra ve 2 kimyasal gebelikten sonra hamile kaldım çol şükür. İnşallah hepimize kucağımıza almak nasip olur
Canım bhcg değerim kaç oldu hocam bilmiyorum en son cuma günü 994 tu. Ama sanki bana döllenme tarihime göre değerim de düşük gibi geliyor. Yükselişi iyi dedi Dr ikiye katlıyor ama burdan okuyorum bir çok kişinin değerleri daha yüksek döllenme gününe göre

Canım memur musun sen de. Heyet Raporunda sorun olmaz diyorlar ama bir de seneye ben daha az çalışmak istiyorum. Memurlukta böyle bi hak var mı onu bilmiyorum
Süt izni var ama onu da bir yaşına gelene kadar kullanabiliyoruz. Bide ben sınıf öğretmeni olduğum için süt izni biraz sıkıntı bizde.

Süt izni var ama onu da bir yaşına gelene kadar kullanabiliyoruz. Bide ben sınıf öğretmeni olduğum için süt izni biraz sıkıntı bizde.
Evet canım sınıf öğretmenliğine biraz sıkıntı olabilir ama ingilizce dersinde kullanabilirsin sür iznini. Gerçi o zaten izne girmiyor:)) ama bebeğin de ilk bir yıl anne sütüne ihtiyacı var bu onun hayatındaki bir çok şeyi belirleyecek. Bence müdürün gerekli düzenlemeyi yapmalı sen yasal hakkını kullanmalısın. Anne sütü bebeğinin hayatındaki en önemli şey.

X