- 28 Mayıs 2009
- 4.128
- 10.737
Canım benim kanımda 3800 lü bir rakam çıkmıştı,evet karnımda kese göründü canımOh ne güzel kuzum karındanmı gözüktü gebelim benim dün değer 1247 çıktı daha erkenmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim kanımda 3800 lü bir rakam çıkmıştı,evet karnımda kese göründü canımOh ne güzel kuzum karındanmı gözüktü gebelim benim dün değer 1247 çıktı daha erkenmi
Benim dün ilk sonucum 548.2 bakalım yarın kaç çıkacak
Canım benim kanımda 3800 lü bir rakam çıkmıştı,evet karnımda kese göründü canım
Yok cnm normal ya dha erken herlde benmde arada adet ağrılarım oluyor bide yüzünde çıkan sivilceler ve lekeler var okadar :)Kızlar sizde hormonlar ne gibi değişiklikler yaptı. Bende hic bisey farketmiyor arada bi uyku yapıyor gibi ama sonra acıliyorum bir de çok erken kalkıyorum zaten. Sık idrara çıkmak nadiren oluyor genelde akşamları ama gün içinde çok sık çıkmıyorum. Midem hiç bulanmiyor goguslerim büyüdü ve ağrıyor ama uçları filan kararmadi idrarimi da koyu renk değil sadece tek belirti günde bi kaç kez gelen hafif adet sancısı gibi agrim. Onun haricinde hamilelerin yaşadığı hiç bir belirti bende yok anormal olan ben miyim acaba ya :)
bu hafta görünür canım merak etme,normal mi oldu canım senin yoksa tedaviyle mi ?İnşallah bizde biran önce görürüz canım
bu hafta görünür canım merak etme,normal mi oldu canım senin yoksa tedaviyle mi ?
sağlıkla olsun inşallah canımNormal oldu canım
sağlıkla olsun inşallah canım
Canım nasıl oldun sorunsuz bir şekilde atlattın dimi takip.ettim son durumunu senin ama hatırlatmak istemediğim için yazmadım tekrardan. Şimdi bir sorun yok ama dimi allah bebeklerimizi bizlere bağışlasınYok cnm normal ya dha erken herlde benmde arada adet ağrılarım oluyor bide yüzünde çıkan sivilceler ve lekeler var okadar :)
994.8 diye canım en son değerim bakalım. İnşallah yarın görürüz hayırlısıyla benimki Biraz erken döllenme sanırım ben adetim biter bitmez 5 gün sonra filan yumurtladimEn son kan değerin kaç çıktı cnn inşallah görürsün
994.8 diye canım en son değerim bakalım. İnşallah yarın görürüz hayırlısıyla benimki Biraz erken döllenme sanırım ben adetim biter bitmez 5 gün sonra filan yumurtladim
Veririm.canim inşallah iyi geçer muayeneAy maşallah hızlı çıktı minik :) Bizede mutlaka haber ver cnm
Veririm.canim inşallah iyi geçer muayene
Kızlar sizde üşeme oluyormu kimisinde ateş basması kimisinde üşüme olurmuş ben donangillerden
Kızlar yeme-içme alışkanlıklarınızda bi değişiklik yaptınız mı?
İnşallah canım hayırlısıyla hep birlikte sağlıkla devam etsin inşallah bu süreçAminn canım sen güçlü ol ki bebişinde güçlü olsun inşallahh Allah'ım kucağına almayı nasip etsin
Aminnnn dualarımızla birbirimizin arkasındayız Allah'ın izniyleİnşallah canım hayırlısıyla hep birlikte sağlıkla devam etsin inşallah bu süreç
Off hem de acayip bi üşüme oluyor hatta hamle olduğumu öğrenmeden önce daha da fazla usuyordum. Evde kalın kazak hırka ile yorganın altında titriyordum bi ara şimdi yine üşüyorum ama o kadar değil. En azından yorgan altında titremiyorum sadece çıkınca titriyorum :)) o zaman bi anlam vermemiştim ama sonradan anladım nedenini. Hamilelerin vücut ısısı yüksek oluyormuş ondan sanırım. Ben hiç ölcmedimKızlar sizde üşeme oluyormu kimisinde ateş basması kimisinde üşüme olurmuş ben donangillerden