2017 Aralık Anneleri

Kızlar sizde hormonlar ne gibi değişiklikler yaptı. Bende hic bisey farketmiyor arada bi uyku yapıyor gibi ama sonra acıliyorum bir de çok erken kalkıyorum zaten. Sık idrara çıkmak nadiren oluyor genelde akşamları ama gün içinde çok sık çıkmıyorum. Midem hiç bulanmiyor goguslerim büyüdü ve ağrıyor ama uçları filan kararmadi idrarimi da koyu renk değil sadece tek belirti günde bi kaç kez gelen hafif adet sancısı gibi agrim. Onun haricinde hamilelerin yaşadığı hiç bir belirti bende yok anormal olan ben miyim acaba ya :)
Yok cnm normal ya dha erken herlde benmde arada adet ağrılarım oluyor bide yüzünde çıkan sivilceler ve lekeler var okadar :)

Yok cnm normal ya dha erken herlde benmde arada adet ağrılarım oluyor bide yüzünde çıkan sivilceler ve lekeler var okadar :)
Canım nasıl oldun sorunsuz bir şekilde atlattın dimi takip.ettim son durumunu senin ama hatırlatmak istemediğim için yazmadım tekrardan. Şimdi bir sorun yok ama dimi allah bebeklerimizi bizlere bağışlasın

994.8 diye canım en son değerim bakalım. İnşallah yarın görürüz hayırlısıyla benimki Biraz erken döllenme sanırım ben adetim biter bitmez 5 gün sonra filan yumurtladim

Ay maşallah hızlı çıktı minik :) Bizede mutlaka haber ver cnm

Kızlar sizde üşeme oluyormu kimisinde ateş basması kimisinde üşüme olurmuş ben donangillerden :KK70:

Kızlar sizde üşeme oluyormu kimisinde ateş basması kimisinde üşüme olurmuş ben donangillerden :KK70:
Off hem de acayip bi üşüme oluyor hatta hamle olduğumu öğrenmeden önce daha da fazla usuyordum. Evde kalın kazak hırka ile yorganın altında titriyordum bi ara şimdi yine üşüyorum ama o kadar değil. En azından yorgan altında titremiyorum sadece çıkınca titriyorum :)) o zaman bi anlam vermemiştim ama sonradan anladım nedenini. Hamilelerin vücut ısısı yüksek oluyormuş ondan sanırım. Ben hiç ölcmedim

X