• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kızlar komşumuz sobanin üzerine koyduğum sıcak suya mentollu vikis atmami söyledi bronslarini acarmis bende mentollu vikis attim suya ama sizce bebegime zarar verirmi şimdi buna taktim odanın içi mentollu kokmaya basladi

Canım belkı agr gelebılr ben emın olmadıgım seyı yapmıyorm

Kızlar komşumuz sobanin üzerine koyduğum sıcak suya mentollu vikis atmami söyledi bronslarini acarmis bende mentollu vikis attim suya ama sizce bebegime zarar verirmi şimdi buna taktim odanın içi mentollu kokmaya basladi
Canım bunalabilir onun ciğerleri daha o tür kokuları kaldırmaz bence çıkar odadan büuük insanı bile nasıl bunaltır onun kokusu benim burnumu yakar o koku o minicik bakma sen milletin öyle yaptığına öyle bişey olsa bebeklere uygulayın diye mutlaka bilirdim dr lardan da öyle bişey bu zamana kadar hiç duymadım

Canım süt kanalda peynirleşmiş bekleyince bebek emmeyincede süt üstüne süt birikmiş kanalda şimdi sıcak bi duşa gir sıcak su tut saç tarağı varya onunla kitlenin olduğu yerin daha yukarısından göğüs ucuna doğru tara yukarıdan aşağı sadece sonra yine sıcak su tut yine tara acır ama yap yoksa mastit olursun o beklemiş sütü sağ bebeğe içirme bi saksı dibine falan dök lavaboya dökme, çok bastırma hafifde yapma birazcık canın yansın grçer Allahın izniyle canım
Saol canımm
Dediğin gibi yaptım
Rahatladım şuan
Kolumu kaldıramıyordum

Acaba bebis tam enmedigi için sutu bosaltamadigi için mi oldu sertlik canim
O göğsümü sağdım canım saat tutup 2kere falan
4 saat sonra sağacaktım
Baktım bebiş uyandı ona emzirttim
Bikaç saat sonra da kitlemsi şeyi farkettim zaten ağrı acı vardı
Normalde göğsüm yumuşak ama üst kısmında bi sertlik sadece
Halletim ama şimdi
Makineden mi oldu acaba anlamadım
Birkaç gün sağma işi yapmıyayım sadece emzireyim bakalım ne olacak
Sağınca da dolu dolu bir artış yaşamadım ben
Olmayınca olmuyor demek ki
Bi düzenli emmeyince sertleşiyor o da süt birikmesi olduğu için
Ne yapayım mücadeleye devam bebişimle
Sizin nasıl gidiyor?

Sabhtan berı bebegm bes dk emıp brakıyo ya çiş yapms oluyo ya gazı olms oluyo aglamıyoda acken ki gbı zorlada emzremıyorm napsamkı
Eğer uykulu değilse ben hep zorla veriyorum
2dk bi emiyor sonra kaldırıyorum sakinleştiriyorum tekrar veriyorum
Çok zorluyor benim bebiş
Ama uykuluysa güzel çekiyor

Canım süt kanalda peynirleşmiş bekleyince bebek emmeyincede süt üstüne süt birikmiş kanalda şimdi sıcak bi duşa gir sıcak su tut saç tarağı varya onunla kitlenin olduğu yerin daha yukarısından göğüs ucuna doğru tara yukarıdan aşağı sadece sonra yine sıcak su tut yine tara acır ama yap yoksa mastit olursun o beklemiş sütü sağ bebeğe içirme bi saksı dibine falan dök lavaboya dökme, çok bastırma hafifde yapma birazcık canın yansın grçer Allahın izniyle canım
5-6 saatlik sut icirilmez mi canım?

G Gulum80 Canim 6 saat bekledikten sonra 120 cc cikti demissin ya.Onu bi icise mi verdin?Bi icise ne kadar iciyr?

Saol canımm
Dediğin gibi yaptım
Rahatladım şuan
Kolumu kaldıramıyordum
Elhamdülillah canım sevindim gece çok uyursa bebeğin sağ sütünü,bu sürekli tekrarlayan bişey çok iyi bilirim acısını

5-6 saatlik sut icirilmez mi canım?
Öyle değil canım içirilir tabi ama kitle haline gelen tıkanan kanaldaki süt içirilmez yoksa normal bi şekilde ağrı sızı yoksa göğüsde yani kitle gibi tıkanma falan o zaman içir tabi ki

Kızlar ya ben sutu arttırmaya çalıştıkça o azalıyor sankı sınırım bozuldu benım bebeğim sagdığım da ortalama 65cc içiyor çok nadir 100cc içiyor sanırım çok geliyor birazını cıkart

Vallahi kızlar ne yesek ne içsek gaz. Yoğurt ve süt protein ve kalsiyum kaynağı. Bebeğe de gaz damlasini veriyorum, kimyon çayı iciuorum kendim de gazı oluyor ama öyle aşırı derecede ağlaması olmadı. Ben doğum yaptığım gece hastahanede turp yemiş insanım :))) kocam sağolsun çorba getirtti gece 11 de bana. Yanına da turp koymuslar. Ben de bilemedim bir güzel yedim. Bütün gece uyumadım. Çocuğun bünyesi mi alıştı artık ne olduysa. Belki de acıya dayanıklıdır.
İlk gün sağlam bir şeyler yiyin ki bünyesi alışsın diyenler var Canım belki de haklısın. Ben cesaret edemedim ama ben de her şeyden az az da olsa yiyorum artık alışsın diyorum. Canım nohut sulusu çekiyor ama denesem mi az biraz korkuyorum. :KK17:

Canım bunalabilir onun ciğerleri daha o tür kokuları kaldırmaz bence çıkar odadan büuük insanı bile nasıl bunaltır onun kokusu benim burnumu yakar o koku o minicik bakma sen milletin öyle yaptığına öyle bişey olsa bebeklere uygulayın diye mutlaka bilirdim dr lardan da öyle bişey bu zamana kadar hiç duymadım
Ay canim yazdığını yeni okudum hemen kaldırdım insallah bisey olmaz bebegime dimi kuzum ahh akilsiz kafam faydasi olur bebegime diye milleti dinledim

Ay canim yazdığını yeni okudum hemen kaldırdım insallah bisey olmaz bebegime dimi kuzum ahh akilsiz kafam faydasi olur bebegime diye milleti dinledim
Yok bişey olmaz Allahın izniyle korkma bakma millete sen bazı şeyler uydurulmuş şeyler

Hanımlar bebeğim bir buçuk aylık daha önceden deli gibi meme tutan çocuk bir haftadır zorla veriyorum canım çıkıyor memeyi tutturana kadar ya uyukluyorken vermem lazım Yada parmağımla kandırıp memeyi tıkıyorum ağzına sizce memeden kesilecek mi ne yapmak lazım tecrübeli anneler yardımcı olursanız çok sevinirim

Back