Kuzum benim elimden ne geliyorsa söylerim tabi sende sağolasın, şimdi kucağında hoplatıp zıplatan gezdiren oldumu acaba bide gaz çıkarırken poposunun altından mı tutuluyor yoksa el tam poposunun üstündemi belde değilde üstünde mi yamuk tutan varmı yada öyle kucağınıza almayın diye laf geçiremediğin bişey diyemediğin kişiler vs vs....sütün varsa muhtemelen eğer düzgün tutulmıyorsa bebeğin böğrü batmış der eskiler yani kaburgası falan filan senin anlattığın şekilde oluyorsa muhtemelen öyle çünkü ben bu memeden kendini geri atma olayını ilk kızımda yaşadım akraba çoktu eşimin hepside boşdu yani bişeyde diyemiyordum saçma salak bebeği tutuyorlardı...Benim aklıma direk koltuk altından itibaren kalçayıda alacak şekilde çok sıkmadan ama gevşekde bırakma dan kıyafetinin üstünden çok ince bir penye battaniyeyle bebeği sar battaniyeyi ikiye katla bebeği dediğim bölgesine sar ki bebek emmeye aldığında yamuk yumuk durmasın sakin ol ben çok kan ter içinde kalırdım ama 3 4 gün upraştım sakinliğimi koruum ve tek başıma başardım yok kimleri yüz üstü yatır sağ bacakla sol eli birleştir yada tam tersini yap dediler asla öyle yapma genellikle böğrü batan bebeklere eskiler bunu der çok tehlikeli... Sütün var değil mi