- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Sende sağol canım benim ❤Tamam canim cok sagolAldirayim esime hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende sağol canım benim ❤Tamam canim cok sagolAldirayim esime hemen
amin canim allah razi olsunAllah şifasını versin İnşAllahh canım üzüleme dua ederim inşAllah....
Acil sifalar canim.kizlar babam ameliyata giryo anjiyo olckms kalp damari tikalyms dua istyrm sizden.gormeyede gidemiyrm annemde gidiyo kaldim elim kolum bagli
Ben de yapıyorum ama uyuyacağım zaman genelde kollarını da koyuyorum. Uyanınca da oynayıp yorulsun diye açıyorumKoltuk altından itibaren sıkmadan biraz gevşek bi şekilde yapıyorum ama çok karnı ağrıyorsa kollarınıda sokuyorum sakinleşiyor ama asla sıkmıyorum kan dolaşımını engellememek için
Canim geçmiş olsun insallah sorunsuz birsekilde sagsalim ameliyattan çıkar babankizlar babam ameliyata giryo anjiyo olckms kalp damari tikalyms dua istyrm sizden.gormeyede gidemiyrm annemde gidiyo kaldim elim kolum bagli
Tamam kuzum çok sağol dediklerini yapacam şekerli suyu bilmiuordum eğer kabızlık olursa bende deneyim ya bizim ki suyu bile içmiyor ki şekerli suyu alır mi dersinayakalrını sıcak tutmakda fayda var canım şimdi sen içde bebk konusunda emin olmadığım şeyden bişey olmaz diyemem canım belki bünyesi kabul etmeyebilir tam emin değilim
altına ser canım ama sırtını kaldırınca kontrol et bide orası sıcak olacak yattığı yer kalkınca soğur sırtı ne kadar da penye battaniye ile sarılı olsa bile çünkü altı sıcak üstü sıcak içinden çıkarınca ürperebilir sarılı şekilde alınca emzirmek için üstüne incecik bişey daha at sırt kısmına özellikle
bi yarım saat oldu yapalı ben bişey keşfettim ılıkdan biraz daha sıcak şekerli su içirdim çeyrek çay bardağından daha az biberonla sonra biraz uyudu 15 dk sonra altına doldurdu, annem bize adet döneminde karnımız ağrıdığında sıcak şekerli su içirirdi ağrı geçerdi aklıma o geldi ve gerçekden işe yaradı bunu bi önceki kakasını yapmadan öncede yapmıştım yine yaptım yine aynı dklar içinde yaptı hrmde hiç ağlamadan, sağol kuzum benim ❤
Çoğunlukla öyle benimde hemen hemen karnı ağrıyorsa da çok işe yarıyor canımBen de yapıyorum ama uyuyacağım zaman genelde kollarını da koyuyorum. Uyanınca da oynayıp yorulsun diye açıyorum
Canım süt bebeğe çok fena gaz yapar bende süt canavarıyım ama malesef belli bi süre içmiyorum emzirme döneminde, sütlü tatlılardan bişey olmaz ama süt direk çok ağlatır bebeği haberin olsun canım
Yogurt gaz yapıyr diye ben hic tuketmiyrm.Yok mu oyle bisey?
Sen sağol canım benim, alır emin ol benimki çok heyecanlanıyor ilk tadını aldığında, bi tatlı kaşığına çeyrekden az sıcağa yakın su koy daire çizerek çalkala o ara birazdaha sıcağı gidiyor şeker erirkenTamam kuzum çok sağol dediklerini yapacam şekerli suyu bilmiuordum eğer kabızlık olursa bende deneyim ya bizim ki suyu bile içmiyor ki şekerli suyu alır mi dersin
:)) Aslında eskiler şey der 40 ın içinde herşeyden ye bebeğin bünyesi alışsın gazı olmaz diye ama bende denedim 3.de çocuk kafayı yiyordu sonra yapmadım vence bebekden bebeğe bünyeden bünyeye fark var canım herhalde ondan, bizim bi tanıdık arkadaşda o zamanlar benimle aynı doğum zamanda doğum yapmıştı o ne varsa yedi onun bebekde tık yok benimki kudurdu bide nohut mercimek çorbası ne varsa yiyip içiyordu... Ben şimdi minicik çikolata ısssırsam dayanamayıp diğer dün çocuk gazdan deliriyor süt içsem ne olur halimiz düşünemiyorum bile....Vallahi kızlar ne yesek ne içsek gaz. Yoğurt ve süt protein ve kalsiyum kaynağı. Bebeğe de gaz damlasini veriyorum, kimyon çayı iciuorum kendim de gazı oluyor ama öyle aşırı derecede ağlaması olmadı. Ben doğum yaptığım gece hastahanede turp yemiş insanım :))) kocam sağolsun çorba getirtti gece 11 de bana. Yanına da turp koymuslar. Ben de bilemedim bir güzel yedim. Bütün gece uyumadım. Çocuğun bünyesi mi alıştı artık ne olduysa. Belki de acıya dayanıklıdır.
Süt bende zaten gaz yapıyor bir de bebeği düşünemiyorum valla..içmiyorum süt ama yoğurt her akşam yiyorum bi kase..salata da yiyorum marullu..inek misali ot yiyeyim ki süt olsun:)) Aslında eskiler şey der 40 ın içinde herşeyden ye bebeğin bünyesi alışsın gazı olmaz diye ama bende denedim 3.de çocuk kafayı yiyordu sonra yapmadım vence bebekden bebeğe bünyeden bünyeye fark var canım herhalde ondan, bizim bi tanıdık arkadaşda o zamanlar benimle aynı doğum zamanda doğum yapmıştı o ne varsa yedi onun bebekde tık yok benimki kudurdu bide nohut mercimek çorbası ne varsa yiyip içiyordu... Ben şimdi minicik çikolata ısssırsam dayanamayıp diğer dün çocuk gazdan deliriyor süt içsem ne olur halimiz düşünemiyorum bile....
Benim gece yine bir muammaCanim benim en fazla 50 cc çıkıyordu dün ilk defa bebis 6 saat uyudugundan olsa gerek iki göğsünden 120 cc çıktı
Aynen ben de bol yeşillik salatası yiyorum ineklerin boşuna ot yiyip bol sütü olmuyor dimi yani:)) bizde bi inek sayılırızSüt bende zaten gaz yapıyor bir de bebeği düşünemiyorum valla..içmiyorum süt ama yoğurt her akşam yiyorum bi kase..salata da yiyorum marullu..inek misali ot yiyeyim ki süt olsunama sağmıyorum ben hiç..onları yıka tek tek sonra günde kaynar çok zor benim için..emzirirken bi bi göğsü bi diğerini veriyorum ama sağdan daha çok çıkıyo süt..allah tüm bebilerin sütlerini bol etsin..
Canım süt kanalda peynirleşmiş bekleyince bebek emmeyincede süt üstüne süt birikmiş kanalda şimdi sıcak bi duşa gir sıcak su tut saç tarağı varya onunla kitlenin olduğu yerin daha yukarısından göğüs ucuna doğru tara yukarıdan aşağı sadece sonra yine sıcak su tut yine tara acır ama yap yoksa mastit olursun o beklemiş sütü sağ bebeğe içirme bi saksı dibine falan dök lavaboya dökme, çok bastırma hafifde yapma birazcık canın yansın grçer Allahın izniyle canımBenim gece yine bir muamma
Bebiş saatlerce uyumadı
O uyuynca ben de uyudum
5-6saat uyumuşuz saati duymadım
Zorla emzirdim
Birini de geceden bikaç kez sağmıştım
Sabah ordan çok az süt çıktı ve belli bir yerde kitle gibi sertlik var K Koala_anne
Nasıl dağıtırım ki ben orayı?
Sağınca bişey çıkmıyor
Emzirmem mi lazım
Tıkanıklık falan mı oldu ki?
Bizim ev guney cephesi ilik oluyor her güneşi değerlendiriyorum perdeyi açıyorum hem kizim güneş alıyor beşiği pencerenin karşısına taşıyorum ben uzun köklü zibin giydirmiyorum çok terliyor yarim kol yada sifirnkollu giydiriyorum çorabı da yeni dün giydirdim onun üzerine takım giyidirdim ben kundak yapıyorum koltuk altından bridge öyle yatoriyorum onun üstüne de pelus battaniyesini ortuyorum dune kadar kadar da yatağının.üstüne polar battaniye sermiştim onu kaldırdım bilmiyorum iyi mi yapıyorum kötü mu bugün uykusunda birkere oksurdu ama canımdan can gitti
Tmm kuzum nabız olduğunda deneyecem çok sağolSen sağol canım benim, alır emin ol benimki çok heyecanlanıyor ilk tadını aldığında, bi tatlı kaşığına çeyrekden az sıcağa yakın su koy daire çizerek çalkala o ara birazdaha sıcağı gidiyor şeker erirken
Acaba bebis tam enmedigi için sutu bosaltamadigi için mi oldu sertlik canimBenim gece yine bir muamma
Bebiş saatlerce uyumadı
O uyuynca ben de uyudum
5-6saat uyumuşuz saati duymadım
Zorla emzirdim
Birini de geceden bikaç kez sağmıştım
Sabah ordan çok az süt çıktı ve belli bir yerde kitle gibi sertlik var K Koala_anne
Nasıl dağıtırım ki ben orayı?
Sağınca bişey çıkmıyor
Emzirmem mi lazım
Tıkanıklık falan mı oldu ki?