• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Virüsal bir enfeksiyonmuş hava yolu ile bulaşmış :KK43:
Ah ahh kimseyi kabul etme buda bi bahanen olsun canım evdekilerde dışardan gelince temizliğne dikkat etsin yavrum yaa geçsin bütün sıkıntısı inşAllah

K Koala_anne , N Nil0005 , G Gulum80 Kizlar nolur bi akil verin:KK43:Biberonla besleme cabam yine basarisz.Hic bi sekilde bibeonu almiyr.Diliyle ittryr,hem de cok acken.Onceden tokken bile alırdi.Ne oldu da boyle oldu?Olumsuz dusunceler sardi beni yine,ya sutum yetmez de minigim ac kalirsa.Biberon almaigindan mama da yiyemicek.Nasil tekrar alıstrabilirim?
Öncelikle bi sakin ol canım benim sen ne kadar gerilirsen o kadar bebekde gerilir... Şimdi kilo alımı nasıl bi sıkıntısı var mı yoksa neden bu telaş kimi bebek böyle malesef kendini niye yıpratıyorsun

Teyzeler naber biz saçımızı kazıdık 40 çıkmadan çok şükür daha doğrusu ben kazıdım makinayla çok tatlı oldu yumurta kafalım :)))

Eklentiler

• IMG_20180128_220300.jpg
    IMG_20180128_220300.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 76
Sen nasil kiydin bu kuzuya ben cesaret edemiyorum valla.masallah presnsese:)
Valla brn kıymasam kafasını koyduğu yer kıyacak sonra kel aynak gibi yarısı var yarısı yok dolaşacak kuzum napim böyle çok dadlı oldu bide şaşı yapıp bakıyor çok komik oluyor yaa:))) babası saçlarını tarttıracak ağırlığınca para vercek birine eskiden altın verirlermiş ama malesef o eskidenmiş napalım:)) sağol canım benim hem kesmekde fayda var beain saçlarına gidiyor bide dökülecek ona gidecek beain bedenine yarasın hem beyin gelişimi için çok faydalı Peygamber efendimiz zamanında dermiş saçlarını 40 çıkmadan kesin beyin gelişimi için faydalıdır diye sünnet yani o zaman dinlememişler şimdide bilim adamları diyor kesin annne karnından çıktığıı saçı beyin gelişimi için çok yararlı diye ulaa efendimizi niye dinlemezler bilim adamları diyince hemen yaparlar... Bu arada bu ne böyle gılgalanmış destan yazmışım:)))

Anaaa kimsecik yok ehhh bende siz gelince gideyim de görün hıh :KK53: :p:KK8:

K Koala_anne , N Nil0005 , G Gulum80 Kizlar nolur bi akil verin:KK43:Biberonla besleme cabam yine basarisz.Hic bi sekilde bibeonu almiyr.Diliyle ittryr,hem de cok acken.Onceden tokken bile alırdi.Ne oldu da boyle oldu?Olumsuz dusunceler sardi beni yine,ya sutum yetmez de minigim ac kalirsa.Biberon almaigindan mama da yiyemicek.Nasil tekrar alıstrabilirim?
Toktur belki canım
Emiyor ama değil mi?
Ben de bugün ağlayarak sütümü sağdım
Onu bile içiremedim
Bütün gün uyudu ne uyurken ne uyanık emdi
Yarın doktora gidicem
Benim de miniğim aç kaldı bugün
Uykusu olunca biberonu almıyor genelde benimki
Senin de öyle olabilir mi?

Toktur belki canım
Emiyor ama değil mi?
Ben de bugün ağlayarak sütümü sağdım
Onu bile içiremedim
Bütün gün uyudu ne uyurken ne uyanık emdi
Yarın doktora gidicem
Benim de miniğim aç kaldı bugün
Uykusu olunca biberonu almıyor genelde benimki
Senin de öyle olabilir mi?
Vslla canim acken,tokken fark etmiyr oyle bi kapiyrdu ku biberonu.Burnu tiksli oldugu icin olabilir mi ki?Emmede bi sıkinti yok cok sukur.Hatta biberonu verdigimde kafayi yana ceviryr meme ariyr.Senin minik kızin uykuyu seviyr canim:) Ac kalmiyrdur gibi gliyr.Uyuyrsa toktur bence artik sarilik riski de yok.

Öncelikle bi sakin ol canım benim sen ne kadar gerilirsen o kadar bebekde gerilir... Şimdi kilo alımı nasıl bi sıkıntısı var mı yoksa neden bu telaş kimi bebek böyle malesef kendini niye yıpratıyorsun
Kilo alimi 1.ay iyiydi.2.ay kontrolumuze daha 10 gunden fazla var canim.Sagma islemini birskayim mi simdi?Dokmek zorunda kaliyz cunku.

Kilo alimi 1.ay iyiydi.2.ay kontrolumuze daha 10 gunden fazla var canim.Sagma islemini birskayim mi simdi?Dokmek zorunda kaliyz cunku.
E kilo alımı iyi ise niye bu kadar üzüyorsun kendini bak şöyle yap sütünü çok dolduğunda biraz biraz sağ at buzluğa bir yere gidecek olursun lazım olur onun haricinde bebeğini bol bol emzir

Vslla canim acken,tokken fark etmiyr oyle bi kapiyrdu ku biberonu.Burnu tiksli oldugu icin olabilir mi ki?Emmede bi sıkinti yok cok sukur.Hatta biberonu verdigimde kafayi yana ceviryr meme ariyr.Senin minik kızin uykuyu seviyr canim:) Ac kalmiyrdur gibi gliyr.Uyuyrsa toktur bence artik sarilik riski de yok.
Memeleri sağdım emmeyince
Şimdi de biberonu almıyor
Boş boş memeleri çekiyor
Kaç saattir beslenmedi düzgün
Çiş sayısı da çok azdı
Normalde kaç kere dolu dolu değiştirirdim
Burnu tıkalı olabilir kuzuların evet

3 numara hasta olmuş takır takır öksürüp duruyor burnu tıkalı zaten akşam nefesi kokuyordu hemen anladım az önce uykudan uyandı öksürerek yanıma geldi kay anne yanına yatacağım diyor öksürerek ilaç. İçirdim anırma nöbetiyle tabi.... Eşimide odadan attım bu odaya kimse girmeyecek dedim ay büyükler iyileşir Allahın izniyle ama son numarama bulaşmasın Allah korusun yaa durup dururken nerden çıktı şimdi bu bide benim kızlar hep evde kimsede gelip gitmez belkide eşim getirdi eve mikrobu çıldıracağım az kaldı......

Az az vermek en guzeli canim.Ben abartiyom isi bazen.Simdi 40 cc sut var.Onu icircem kalkinca.Biberonu alirsa tabi:KK43:Arkasindan emer mi bilmiyrm.
Cabinnilk biberonla verirsen emmez bence ilk emzirmeye çalış emerse eğer biberonu hiç almaz zaten doymazda biberonla da verirsin

Yeni doğana yapılmaz canım ya ben saftiriğim yada hiç denk gelmedim.... Ki ben çok araştırırım eskilere de çok kulak veririm ama asla böyle bişey duymadım... Sen endişelenme yavrum bişeycik olmaz
Yok kuzum asıl saftirik benim duyduğum herşeyi yapmaya çalışıyorum okumuş cahilim işte sen olmasan soylemesen ben hala devammederdim çok sağol kuzum ya iyi ki varsin

3 numara hasta olmuş takır takır öksürüp duruyor burnu tıkalı zaten akşam nefesi kokuyordu hemen anladım az önce uykudan uyandı öksürerek yanıma geldi kay anne yanına yatacağım diyor öksürerek ilaç. İçirdim anırma nöbetiyle tabi.... Eşimide odadan attım bu odaya kimse girmeyecek dedim ay büyükler iyileşir Allahın izniyle ama son numarama bulaşmasın Allah korusun yaa durup dururken nerden çıktı şimdi bu bide benim kızlar hep evde kimsede gelip gitmez belkide eşim getirdi eve mikrobu çıldıracağım az kaldı......
Geçmiş olsun kuzum minige acil sifalar versin yüce rabbim bence dışarıyla alakası yok mikrobun t bedenleri küçük olduğunda hemen mikroptan etkileniyor sanirsam seni.kız 3 yaşındaydı hemen önlemini almışsınız sen bebege bulasmasin diye

Kuzum siringayla yada biberonla dene bi benimki de almıyordu biberonu gecen 6 saat uyanmadi sutumu sagdim.bende o uyrken mememi açtım kokusuyla uyku sersemi anlamaz.diye uykulu halde biberonu verdim aldı.değilse uyanıkken.benim kızda almıyor biberonu hemen oguruyo sen sakin ol uykusunda vermeyi dene

E kilo alımı iyi ise niye bu kadar üzüyorsun kendini bak şöyle yap sütünü çok dolduğunda biraz biraz sağ at buzluğa bir yere gidecek olursun lazım olur onun haricinde bebeğini bol bol emzir
Tamam canim az once sagdim attim buzluga.Burun tikanikligindan almiyr olabilir mi?Emzirirken bile burnu hiril hiril

Kuzum siringayla yada biberonla dene bi benimki de almıyordu biberonu gecen 6 saat uyanmadi sutumu sagdim.bende o uyrken mememi açtım kokusuyla uyku sersemi anlamaz.diye uykulu halde biberonu verdim aldı.değilse uyanıkken.benim kızda almıyor biberonu hemen oguruyo sen sakin ol uykusunda vermeyi dene
Uykusunda deneyeyim canim.Az once sagdigimi buzluga attım.Bakalim bugun gun icinde ac kalacak mi?Eger kalirsa buzluga atmam uykudayken beslemeye calısirim.

Back