• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Ay ben bu kadar sarmiyorum minisi.Usuyr o zmn benimki:KK43:Sabah 5 te gaz ikinmslariyla uyaniyr.Masallah bu arada canim.Allahim bagislasin
Gece sıcakdan kalkınca üşüyorlar canım bide gündüzde penye battaniye ile böyle biraz gevşek sarıyorum daha halen uyanık... Sağol kuzum benim cümlemizin evladını inşAllah ❤

Hergün 3-4 yumurta yiyorum kahvaltıda.
300ml lik bardagim var onda süt içiyorum
Öğlen ve akşam yemeklerinde ayran veya yoğurt tüketiyorum
Her emzirmeden sonra 500 ml lik şişede su içiyorum ve genellikle yarısını kaynar su dolduruyorum hafif sicak oluyor
Bir de düzenli sağıyorum ya da emziriyorum.
Yogurt gaz yapıyr diye ben hic tuketmiyrm.Yok mu oyle bisey?

Masallah canim.Ben ne yapsam cikmaz bu kadar. Zaten biberonu da tutamiyr.Iyice moralim bozuldu:KK43:
iyide canım niye moralini bozup kötü enerji çekiyoraun üstüne düşünce gücünle sütü geri tepme herkesin farklı bünyesi zamanla düzene girer biraz akışına bırak
Amin canim.Gece emziriken dsha dikkat etmem lazım o zmn
Aynen canım gece özellikle zaten üşütüyorlar sıcakdan soğuğa geçiyorlar o ara hemen kapıyorlar

iyide canım niye moralini bozup kötü enerji çekiyoraun üstüne düşünce gücünle sütü geri tepme herkesin farklı bünyesi zamanla düzene girer biraz akışına bırak

Aynen canım gece özellikle zaten üşütüyorlar sıcakdan soğuğa geçiyorlar o ara hemen kapıyorlar
Ne bilim canim.Gece sagdim koydum dolaba.Simdi onu da icemicek.Biberonu elime alsgm an ter icinde kaliyrm:(O da ya ıkıniyr ya da hızli cekiyr tıkanıyr.Ne zmn vermeliyim biberonu?Biraz emzirdikten sonrs mi

Ne bilim canim.Gece sagdim koydum dolaba.Simdi onu da icemicek.Biberonu elime alsgm an ter icinde kaliyrm:KK43:O da ya ıkıniyr ya da hızli cekiyr tıkanıyr.Ne zmn vermeliyim biberonu?Biraz emzirdikten sonrs mi
Yok bak o sağdığını bi sonra ki emzirme satinde ver ki hem o yağlı süt yarasın hrmde sütün biriksin bide biberonun deliği çokmu büyük geliyor acaba bazen 0 ay olan bile deliği iri oluyor ondan kaçar genzine çok dar olanlar var onlara bi bak... Sen kendini rahatlat önce eksi elektirik yükleyip o düşünceyle verme biberonu yoksa bebekde geriliyor

Canım su an bızım oda ılık sobann altı kapalı.. besıkte uyku seyınn yorganınn ustune yatrdım ustnde bı takm elbıse ıcnde uzun kol zıbın ve corap ustnede ınce noht battanıye... oda soguk gbı hıssedersemde sobann altını on dk acıyırm yanıyo hemn gerı kapatıyırm... banyodan snrada ıcıne kulotlu corap gydrıyorm yads hastaneye gtceksek....
Bizim ev guney cephesi ilik oluyor her güneşi değerlendiriyorum perdeyi açıyorum hem kizim güneş alıyor beşiği pencerenin karşısına taşıyorum ben uzun köklü zibin giydirmiyorum çok terliyor yarim kol yada sifirnkollu giydiriyorum çorabı da yeni dün giydirdim onun üzerine takım giyidirdim ben kundak yapıyorum koltuk altından bridge öyle yatoriyorum onun üstüne de pelus battaniyesini ortuyorum dune kadar kadar da yatağının.üstüne polar battaniye sermiştim onu kaldırdım bilmiyorum iyi mi yapıyorum kötü mu bugün uykusunda birkere oksurdu ama canımdan can gitti

Yok bak o sağdığını bi sonra ki emzirme satinde ver ki hem o yağlı süt yarasın hrmde sütün biriksin bide biberonun deliği çokmu büyük geliyor acaba bazen 0 ay olan bile deliği iri oluyor ondan kaçar genzine çok dar olanlar var onlara bi bak... Sen kendini rahatlat önce eksi elektirik yükleyip o düşünceyle verme biberonu yoksa bebekde geriliyor
O zmn sabah sagıp bi sonraki ogunde vereyim.Ben gece sagiyrdum.Gece ztn sutum oluyr.Gun icinde aksama dogru yetmiyr.Biberon 0 ay icin ama bi de kucuk biberonlardan aldricam bakalim canim.Bu defa daha sakin olnaya calisayim.

O zmn sabah sagıp bi sonraki ogunde vereyim.Ben gece sagiyrdum.Gece ztn sutum oluyr.Gun icinde aksama dogru yetmiyr.Biberon 0 ay icin ama bi de kucuk biberonlardan aldricam bakalim canim.Bu defa daha sakin olnaya calisayim.
Aynen sabah sağdığını gündüz verki sütünde gündüz yetsin evet o miniklerin bide orta boyu var bende onun cam olanını kullanıyorum ama onun deliği genişmiş minik olanın ki daha dar ondan al canım... Canınıda sıkma herşeyin bi çaresi var❤

Bencede değil çünkü kılcal damarlarıok aşıtı hassas bebeklerin çatlamaya kanamaya sebep olur kullanma, şırıngayla yap daha rahat olursun, sen üşüttün yada yediklerinden kaynaklıdır bidr geçen dedin soba tüttü diye o zaman camları açtınya ondan üşütmüştür büyük ihtimalle geçer bi kaç güne karnını sıcak tut bebeğin geçer korkma
Insallah geçer kuzum corap giydirdim ayaklrindan soguk aliyordur diye ihlamuru nane çayını bolca içiyorum sutumden gecsin diye bebise nane cayindan bir iki kasik versem ne olur ki kuzum

Canım altına battaniye ser penye battaniye ile sarıyorsan bide üstüne çok fazla kalın olmasın içerisi sıcak bide kat kat örtüyorsan çocuk nefes alamaz bide boğaz kuruluğu olur öksürmesi normal çok iyi ayarlamak lazım bide emerken efor sarfediyorlar yazın bile terler bebekler emerken üstünü bunaltma emzirirken kucağına direk al sırtına bacakları ve ayaklarını kapatacak şekilde penye battaniye ile ört yeter
Kuzum penye battaniyeyle koltuk altindan kundak yapıyorum yatakta da kucagimda da kundak halinde yatakta penye battaniye kundak yapiyorum onun üzerine pelus battaniye ortuyorum dün kaldirmistim altindaki battaniyeyo geri mi sereyim

Galiba yaa halen uyanık bide sürekli birileri olsun yanında istiyor bu ara huy deüiştirmeye başladı bide yapsaydı şu kakasınj
Bir ara bizim ki de kabizdi canim biliyorsun zeytin yağıyla popsunu uyarıyorum makatina zeytinyağı suruyordum yap istersen bebisin rahatlar

Galiba yaa halen uyanık bide sürekli birileri olsun yanında istiyor bu ara huy deüiştirmeye başladı bide yapsaydı şu kakasınj
Bir ara bizim ki de kabizdi canim biliyorsun zeytin yağıyla popsunu uyarıyorum makatina zeytinyağı suruyordum yap istersen bebisin rahatlar

Insallah geçer kuzum corap giydirdim ayaklrindan soguk aliyordur diye ihlamuru nane çayını bolca içiyorum sutumden gecsin diye bebise nane cayindan bir iki kasik versem ne olur ki kuzum
ayakalrını sıcak tutmakda fayda var canım şimdi sen içde bebk konusunda emin olmadığım şeyden bişey olmaz diyemem canım belki bünyesi kabul etmeyebilir tam emin değilim :(
Kuzum penye battaniyeyle koltuk altindan kundak yapıyorum yatakta da kucagimda da kundak halinde yatakta penye battaniye kundak yapiyorum onun üzerine pelus battaniye ortuyorum dün kaldirmistim altindaki battaniyeyo geri mi sereyim
altına ser canım ama sırtını kaldırınca kontrol et bide orası sıcak olacak yattığı yer kalkınca soğur sırtı ne kadar da penye battaniye ile sarılı olsa bile çünkü altı sıcak üstü sıcak içinden çıkarınca ürperebilir sarılı şekilde alınca emzirmek için üstüne incecik bişey daha at sırt kısmına özellikle
bi yarım saat oldu yapalı ben bişey keşfettim ılıkdan biraz daha sıcak şekerli su içirdim çeyrek çay bardağından daha az biberonla sonra biraz uyudu 15 dk sonra altına doldurdu, annem bize adet döneminde karnımız ağrıdığında sıcak şekerli su içirirdi ağrı geçerdi aklıma o geldi ve gerçekden işe yaradı bunu bi önceki kakasını yapmadan öncede yapmıştım yine yaptım yine aynı dklar içinde yaptı hrmde hiç ağlamadan, sağol kuzum benim ❤

Aynen sabah sağdığını gündüz verki sütünde gündüz yetsin evet o miniklerin bide orta boyu var bende onun cam olanını kullanıyorum ama onun deliği genişmiş minik olanın ki daha dar ondan al canım... Canınıda sıkma herşeyin bi çaresi var❤
Tamam canim cok sagol:KK200:Aldirayim esime hemen

Back