2017 Aralık Anneleri

Bugün cok endişeliyim mide bulantılarım iki gündür yok ve kasiklarimda ve belimde hafif ağrılar oluyor dr randevumu 3 hafta sonraya vermişti bir haftası geçti ama bu 2 hafta nasıl geçer diyerek randevumu bir hafta öne aldım yanı haftaya persembe ama yine de cok korkuyorum bu arada kayınvalidem de benim gibi cok stresli ve bana internetten fetal doppler diye bir alet ısmarladı bebeğin kalp atışlarını duyabiliyormusuz bakalım merakla bekliyorum . Peki sizin bulantılar ne alemde bu haftalarda böyle birden bitmesi normal mi
Bizde 6 haftaligiz ama henüz bulantı yok normal mi sizce 6 haftalık olup bulantı yaşayan var mi

Anladım teşekkürler endiselenmistim bir an ama problem yoksa böyle olmasından hep böyle gitsin :))

Merhaba hanimlar umarim saglicakla alirsiniz bebislerinizi kucaginiza benim bi arkadaşimda insallah aralik annesi olacak oda 5 haftalik hamile fakat dr bulamadi ben devlette dogum yaptigim için bir dr da oneremiyorum istanbul bahçelievler civarinda özel hastanede önerebileceginiz dr var mi ?

hayırlı olsun canım 6 haftalık olduğunu yazmışsın peki kesenin içinde bebişi gördünmü yada nezaman çağırdılar seni
Küçük bi kese vardı geçen hafta gittiğimde ama daha Bebis görünmüyordu haftaya salı tekrar gidicem hayırlısı bakalım inşallah goruruz

Sen gordun mu acaba merak ettim aynı haftadayiz
bende göremedim canım en son dün gitmiştim küçük olduğu için içinde bebek varmı yokmu görünmüyordu bende 13 üne randevu aldım ozaman gidicem inşallah görürüz. benim dün hafif jelden kaynaklı koyu renkli lekelenmem oldu düşük tehdidi var dendi ben hep yatıyorum o sebeple Allah bebişlerimizi korusun

bende göremedim canım en son dün gitmiştim küçük olduğu için içinde bebek varmı yokmu görünmüyordu bende 13 üne randevu aldım ozaman gidicem inşallah görürüz. benim dün hafif jelden kaynaklı koyu renkli lekelenmem oldu düşük tehdidi var dendi ben hep yatıyorum o sebeple Allah bebişlerimizi korusun
Bende lekelenme hiç olmadi ama azsa sorun yoktur inşallah. Kaderimiz aynı haftaya inşallah görürüz bakalım sabırsızlıkla bekliyorum bende. Amin inşallah canım aynen bol bol yat dinlen :))

X