Evet canım son adet tarihim 20 mart 6 haftalık görünüyo ama 1 hafta geç yumurtladığım için 27 mart gibi oluyo son adet tarihim. Ay karışık vallaha erkenden uyandım heyecandanCnm senin tahmini adetin benden önce oldu galiba yanlış hatırlamıyorsam bence gittiğinde keseyi göreceksin idrarin sıkışık git fakat
Evet canım son adet tarihim 20 mart 6 haftalık görünüyo ama 1 hafta geç yumurtladığım için 27 mart gibi oluyo son adet tarihim. Ay karışık vallaha erkenden uyandım heyecandan
Günaydın canım..Hadi inşallah, bugün dualarımız seninle..Güzel haberlerini bekliyoruz..Yarında benim kontrol günüm yarında ben sizin dualarınıza talip olacağım:)Günaydın kızlar ben de bugün öğleden sonra Dr a gidicem. Hayırlısıyla kalp atışlarını duyarım insallah
Çok sağol canım yarın da sana dua ederiz tabi ki allahım miniklerimizi korusunGünaydın canım..Hadi inşallah, bugün dualarımız seninle..Güzel haberlerini bekliyoruz..Yarında benim kontrol günüm yarında ben sizin dualarınıza talip olacağım:)
9u 20 geçe ama sanki zaman durdu ilerlemiyoGünaydın canım..Randevun saat kaçta..Mucizenin güzel haberini bugün alırsın inşallah..Haber bekliyoruz senden:)
Merhaba kızlar. Bende aralık annesiyim hamileligimi bir hafta önce öğrendim 5+3 haftalik şuan da. Bu süreçte birlikte çok güzel paylasimlar yapıcaz bu duyguyla tanışan bütün aralık annelerini tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucagimiza alırız miniklerimizi:)
Kıyamam:) Ama yine çok şükür sabahtanmış..Akşamüstüde olabilirdi, ozaman zaman hiç geçmiyor malum:) Hayırlı haberlerle çıkarsın inşallah..Bekliyoruz..9u 20 geçe ama sanki zaman durdu ilerlemiyo
Benim bulantım 6. hafta dolduğu günden itibaren başladı ve devam ediyor hiç bişey yiyemiyorum su içemiyorum. Sadece canım bişey isterse onu yiyebiliyorum ki o da her zaman olmuyo.. Bulantınız olmasın dua edin Dünyanız tersine dönüyo adetaAma buna şükür o sağlıklı olsun ben çekerim.. Çok istedim bu bebeği çok uğraştım çünkü
Aminnn hepimize inşallahYaa rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallah ☺
Ne kadar şanssız bi insanım ya ultrason bozukmuş salı günü gel dedii . Bide tersledi hangi gün gel dediysem o zaman gel dedi
Canım benim üzülme sayılı gün çabuk geçer:) ama gerçekten bu drların kaprisleri beni deli ediyo. Benim dün gittiğim dr da asabi bir dr. Korkarak soru sordum inan ki ama şimdi başka dr arıyorum bir daha gitmem ona. Sanki hayrına iş yapıyorlar
Doktorun tavri cok onemli bence. Kimisi var insani nefret ettirir kimisi geleyim de kontrol olayim diye heveslendirir. Uzuldum senin adina ama neyse madem ne gun dediyse o zaman git. Olumlu sonuc al da beklersin napalim.Ne kadar şanssız bi insanım ya ultrason bozukmuş salı günü gel dedii . Bide tersledi hangi gün gel dediysem o zaman gel dedi