Ayyy ne guzel demissin insalah bebistir o beyaz nokta...allah razi olsun sende sahlikla kucagina alirsin dilerimllylzll canim gozunaydin Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin ne kadar guzel yazmissin okurken heyecanini ben de hissettim:) Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Bence de haftasina gore kesen kucuk degil hem bi kac gun geriden gelsin ne olacak ki onemli olan saglikla tutunmasi :) Icinde beyaz nokta varsa bebisindir o hayirlisiyla :)
Benimde ayni problemim var. Normalde rahim armut seklinde olurmus. Kalp seklinde olanlar Arkuat uterus olarak adlandiriliyormus. Dusuk yapma , zor hamile kalma gibi ihtimal olabilir demisti doktor ama bu sekilde olup cok rahat 2 -3 cocuk doguranlarda varmis. Oyuzden bunu kafana takma ama ozellikle hamileligin son asamalarina dogru cok dikatli olmak gereliyormus cunku rahim kalp seklinde oldugu icin bebegin alani 1 2 cm kadar daraliyormus
Hoşgeldin canim ben gecen hafta gittigimde minicik bir kese gördük bana da iki hafta sonra gel dedi. İnşallah bebegimizi görürüz ve pit pitlarini duyarız.Merhaba herkese bende aranıza yeni katıldım 6 haftaligiz bizde geçen hafta doktora gittim hcg 2700 du çok küçük bu nokta göründü ama çok minik doktor o yüzden 2 hafta sonra gel dedi haftaya gitcem bakalım inşallah. Siz ne zaman kac haftaliķken gördünüz kızlar
Amin inşallah canim yaa bakalim sabırsızlıkla bekliyorum valla bende aynı senin gibi geçen hafta gittim çok minik bu kese ama inşallah haftaya daha da netlesirHoşgeldin canim ben gecen hafta gittigimde minicik bir kese gördük bana da iki hafta sonra gel dedi. İnşallah bebegimizi görürüz ve pit pitlarini duyarız.
İnşallah canim inşallahAmin inşallah canim yaa bakalim sabırsızlıkla bekliyorum valla bende aynı senin gibi geçen hafta gittim çok minik bu kese ama inşallah haftaya daha da netlesir
Kan testine göre karar verecek olabilir. Normalde 5.haftada keseyi ultrasyonda görmesi lazımdı ama belki geç döllenme falan olmuştur canım. Perşmbe'ye kadar bi sabret bakalım.Kızlar ben doktora gittim bugün ilk kontrolümdü. Doktor bana siyah nokta gösterdi dedi bunda kese oluşcak.şuanda daha çok küçük dedi ve o siyah noktanın içinde beyaz bir şey görünce hamilelik var diyebiliyoruz dedi.kafam çok karıştı. Kan aldı perşembe yine gideceğim kan için. Ayrıyetten bana hamilelikte şunu şunu yeme diyo . Ben tam anlamadım şimdi hamilemiyim değilmiyim ya
Benim de 4+5 te 3200 civarıydı. Artış normal gözüküyor canım.4+5 gunluk hamileyim kizlar bhcg bugun yaptirdim daha doktora gitmedim 3229 cikti kan tahlilim sizce nasil ikiz ihtimali var mi?oglumda 4+5 te 175 ti bhcg
Canım 5+3 te gördük biz. Kahverengi lekelenmem de o gün olmuştu (ama akıntı kıvamındaydı, pıhtı yoktu). Bugün 6+0 yine biraz lekelenmem var. Yarın kontrolüm var bakalım.kızlar merhaba ben şuan 5+1 deyim bugün doktora gittim kese var 11 mm ama henüz içindeki beyaz noktayı göremedik yolk saçı diyorlar ona sanırım siz nezaman görmüştünüz en erken ve sizinde hamileliğinizde kahverengiye dönen pıhtı pıhtı kılcal gibi lekelenmeler olmuşmuydu deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz rica etsem şimdiden teşekkürler herkese
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin , bende kese oluşmuş ama içi dolumu boşmu hemüz erken dedi doktor çokta erken değilmiş aslında sen 5+3 te görmüşsün.Canım 5+3 te gördük biz. Kahverengi lekelenmem de o gün olmuştu (ama akıntı kıvamındaydı, pıhtı yoktu). Bugün 6+0 yine biraz lekelenmem var. Yarın kontrolüm var bakalım.
Canım seninle muhtemel doğacak tarihimiz aynı. Bende bugün gittim bende de keseyi gösterdi fakat daha küçük dedi ve beyaz nokta görünmedi henüz. İnşallah bi sonraki gidişimizde güzel haberleri alırız.Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin , bende kese oluşmuş ama içi dolumu boşmu hemüz erken dedi doktor çokta erken değilmiş aslında sen 5+3 te görmüşsün.
Hayırlı olsun canım evet tarihlerimiz aynı sende lekelenme oldumu hiç peki canım bende olduniğne yaptılar, bende kesenin içinde henüz birşey göremeyince korktum boşmu diye ama belkide çok acele ediyorum gerçektende erkendirCanım seninle muhtemel doğacak tarihimiz aynı. Bende bugün gittim bende de keseyi gösterdi fakat daha küçük dedi ve beyaz nokta görünmedi henüz. İnşallah bi sonraki gidişimizde güzel haberleri alırız.
Hayırlı olsun canım evet tarihlerimiz aynı sende lekelenme oldumu hiç peki canım bende olduniğne yaptılar, bende kesenin içinde henüz birşey göremeyince korktum boşmu diye ama belkide çok acele ediyorum gerçektende erkendir
İnşallah canım, seni doktor nezaman çağırdı peki bana 10 gün sonra gel dedi bebeği görmek için ve kalp atımı içinYok canm bende lekelenme olmadı. Ama baya karın ağrım oluyor.
Ben de korktum ama burdaki geçmiş mesajları okuyunca biraz umut oldu bana. İnşallah bebişlerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza almak nasip olur.
Cok gecmis olsun canim
Allah yardimcin olsun inss. Gonlunu ferah tutmaya calis, allah bebegine can verdiyse her zorluga ragmen kucagina alirsin bebisini benim ilk hamileligimde mide bulantisi, agri yada kanama yoktu ama bebegimin kalbi durdu ve aldirdim. Suan midem bulansin agrim olsun istiyorum resmen bebek gelisirken mide bulantisi ve agri olurmus.. sen kotu seyler dusunup uzme kendini, moral cok onemli biliyorsun
Canım mide bulantısı illaki olacak diye bir şey yok. Benim iki kuzenim de yeni doğurdu hiç bulantilari olmadı. Annemin Ben deyken de hiç bulantısı olmamış yani bulantı yoksa bebekte sorun vardır anlamına gelmez. Benim de öyle kayda değer bir bulantım yok sadece arada bir çok yağlı yemişim de rahatsız olmuşum gibi. Ben de çok kafaya taktım bulantimin olmamasını ama herkeste aynı olacak degilSelam..Benimde ilk hamileliğim kalp atışı durduğu için sonlandırılmıştı..Ozamanda mide bulantım olmamıştı şuanki hamileliğimde de yok..Öyle bişey demişsinki bulantı yoksa bebekte sıkıntı var anlamındaHerkeste bulantı olacak diye birşey yok benim bildiğim..İnşallah yanlış biliyorsundur Zaten endişeliyim buda aynı olacak diye..Tam oldum yazını okuyunca
Canım benim çok teşekkürler..Cuma günü kontrolüm var, yüreğim pır pır..Allah hiçbirimize yavrularımızın acısını yaşatmasın, hep güzel haberlerini alalım inşallah..Canım mide bulantısı illaki olacak diye bir şey yok. Benim iki kuzenim de yeni doğurdu hiç bulantilari olmadı. Annemin Ben deyken de hiç bulantısı olmamış yani bulantı yoksa bebekte sorun vardır anlamına gelmez. Benim de öyle kayda değer bir bulantım yok sadece arada bir çok yağlı yemişim de rahatsız olmuşum gibi. Ben de çok kafaya taktım bulantimin olmamasını ama herkeste aynı olacak degil
Amin inşallah canım benim de randevum cuma kalp atışları için gidicez Allahın izniyle duyarız inşallah. Sen kalp atışlarını duymuş muydunCanım benim çok teşekkürler..Cuma günü kontrolüm var, yüreğim pır pır..Allah hiçbirimize yavrularımızın acısını yaşatmasın, hep güzel haberlerini alalım inşallah..
Ben 6+4 günlükken yani 11 gün önce duymuştum çok şükür canım..Sende o mucize sesi sağlıkla duyarsın Allahın izniyle..Cuma günü güzel haberlerle döneriz inşallah..Amin inşallah canım benim de randevum cuma kalp atışları için gidicez Allahın izniyle duyarız inşallah. Sen kalp atışlarını duymuş muydun
Canını sıkma canım , hıc bulantısı olmayıp tas gıbı gecırenlerde bılıyorum , benım asırı bulantım olmuyor bende tıksınmeyle gelen bır kusma ıstegı var ama oda ara ara ac kaldıgımda vs oluyor Allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallahCanım benim çok teşekkürler..Cuma günü kontrolüm var, yüreğim pır pır..Allah hiçbirimize yavrularımızın acısını yaşatmasın, hep güzel haberlerini alalım inşallah..