- 4 Ekim 2024
- 127
- 107
- 39
Peki nasıl kullanıyoruz aç tok fark ediyor muGebelik kesin yoksa kekik suyu deneyebilirsiniz ben de işe yaramıştı adaçayı da etkili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki nasıl kullanıyoruz aç tok fark ediyor muGebelik kesin yoksa kekik suyu deneyebilirsiniz ben de işe yaramıştı adaçayı da etkili
Aminnn inşallahDaha zamanı değilmiş o zaman canım hayırlısı olsun hepimizin hakkında. Belki yılbaşı süprizi olarak gelir
Ben tok karna çay gibi demleyip içmiştim bir iki gün sadece ama doğrusu nedir bilmiyorumPeki nasıl kullanıyoruz aç tok fark ediyor mu
Evet kesinlikle belirsizlik çok kötü doktora gitmeniz iyi olur tabiBugün test yaptım çıkmadı zaten pazartesi olsun önce doktoruma gorunecegim sonrasına da bakacağız artık ne oluyor ya bu belirsizlik çok kötü bir şeymiş
Benimde sag tarafımda agri mide bulantısı karnımın alt tarafında hassasiyet metal tadi hersey var bakalim hepimiz için hayırlısı ile gerçekleşsin inşallahKızlar sizlerla BAT'larımız yakın test falan yaptınız mı hiç veya belirtileriniz neler??
@CinnamonQueen B Berceste3 @Momyteam @tilyam @aysmesra 1 1seyran12q @nisan178 @Tugce9242 @zeyyy123 S selinim08 @Gozde hanim @parla1212
Merhaba. Ben dün akşam saatlerinde bir test yaptım ama negatif çıktı. Sadece kasık ağrım var ama gebelikten kaynaklandığını düşünmüyorum. Bu aydan ümidim yok. Zaten üç gün kala erken gebelikte çıkmadıysa yoktur diye düşünüyorumKızlar sizlerla BAT'larımız yakın test falan yaptınız mı hiç veya belirtileriniz neler??
@CinnamonQueen B Berceste3 @Momyteam @tilyam @aysmesra 1 1seyran12q @nisan178 @Tugce9242 @zeyyy123 S selinim08 @Gozde hanim @parla1212
TebriklerKızlarrrrr 431 kan değerimmm
4 hafta 3 günlük hamileyimmmm
Dünki yaptığım idrar testi beni yanıltmamış
Darısı isteyenlerin başına inşallah
Bence diğer çizgilerin çok silik 15. Gün pik yapmış olabilir21.gün ve pik göremedim. Sol kasıkta sızı şeklinde batmalar oluyor. Bu ayda böyle geçti
Benide ekler misin ekimde boş gebeliğim sonlandı bu ay tekrar deneyeceğiz sat 13 Kasım bat 13 AralıkAy canım sana yazmamıştım seninkini güncellemistim zaten etiketlemeyi unutmuşum arkadaşı. Ama teşekkür ederim
Teşekkür ederiimm uzun süredir girmiyordum canım siteye pozitifi görünce sevincimi paylaşmak istedim inşallah en kısa zamanda listedeki listede olmayan isteyen tüümm herkese Rabbim yüzünü güldürecek haberler versinAy canım hayırlı olsuuuun ama sen listede niye yoksun? Hemen ekleyelim
Darısı bizlerin başına hayırlı uğurlu olsun canım benim ağlıyorum valla böyle şeyler görünce dilerim bizim de tez vakitte olur sağlıkla amin