2017 Aralık Anneleri

Hayırlı olsun
Kızlar benim gibi duygusal çöküş yaşayan varmı. Herşeyi kafama takıp ağlıyorum elimde değil. Mide bulantımda başladı.off offf

Allah yardımcın olsun çok zor ama benim geçti ufak ufak sinir çok fenaydı bende Eşimden nefret ediyordum bide çok az sigara vardı onuda elhamdulillah bıraktım şimdi normale geciyorum

sevındım canım gözun aydın darısı bizlerin başına inşallah

Kızlar bişey dicem ben bu 2 ay içinde çok zor günler geçirdim kanamam oldu düşük tehlikem var sonra bide kist çıktı sonra tekrar kanama kahverengi leke sürekli evde uyuma dışarı çıkma Yok bide yardımcı olucak kimse Yok yani bu mide bulantısı sinir baş dönme bırakın bunlar olsun benim çok zor bi hamileleiğim geçiyor psikolojim bozuldu tuvalete korkarak gidiyorum lütfen bana dua edin bu gibi seyleri sorun etmeyin rabbim hepimize sağ Salim çocuğunuzu kucağımıza almayı nasip etsin öpüyorum hepinizi

Benim ilk hamileliğim böyle geçmişti zor Allah sabır kolaylık versin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
bende de yine aynısı olacak korkusu var

Bilgim yok cnm ama hayırlısı olsun darısı bizim başımıza inşallah

Benimde ayni problemim var. Normalde rahim armut seklinde olurmus. Kalp seklinde olanlar Arkuat uterus olarak adlandiriliyormus. Dusuk yapma , zor hamile kalma gibi ihtimal olabilir demisti doktor ama bu sekilde olup cok rahat 2 -3 cocuk doguranlarda varmis. Oyuzden bunu kafana takma ama ozellikle hamileligin son asamalarina dogru cok dikatli olmak gereliyormus cunku rahim kalp seklinde oldugu icin bebegin alani 1 2 cm kadar daraliyormus

Cok gecmis olsun canim

Allah yardimcin olsun inss. Gonlunu ferah tutmaya calis, allah bebegine can verdiyse her zorluga ragmen kucagina alirsin bebisini benim ilk hamileligimde mide bulantisi, agri yada kanama yoktu ama bebegimin kalbi durdu ve aldirdim. Suan midem bulansin agrim olsun istiyorum resmen bebek gelisirken mide bulantisi ve agri olurmus.. sen kotu seyler dusunup uzme kendini, moral cok onemli biliyorsun

M merve_1 normalde rahmimiz ucgen seklindedir senin demekki ustten orta tarafinda asagi dogru cokuntu var.mesela benim rahim filmimde de sag taraf da asagi dogru cokuntu vardi ama problem olmuyor.

llylzll canim gozunaydin Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin ne kadar guzel yazmissin okurken heyecanini ben de hissettim:) Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Bence de haftasina gore kesen kucuk degil hem bi kac gun geriden gelsin ne olacak ki onemli olan saglikla tutunmasi :) Icinde beyaz nokta varsa bebisindir o hayirlisiyla :)

Arkadaşlar merhaba biz kalp atışımızı duyduk çok çok şükür allahh isteyen herkese nasip etsin. İlk çocuğum ve cinsiyeti çok merak ediyorum sağlıklı olsun tabiki ama etrafta çok duyuyorum kız olunca şöyle erkek olunca böyle olur diye tecrübeli arkadaşlarımız yardımcı olur mu ipuçları verseniz 7 +2deyim mide bulantım çok çok az sabahları sadece

Kızlar ben doktora gittim bugün ilk kontrolümdü. Doktor bana siyah nokta gösterdi dedi bunda kese oluşcak.şuanda daha çok küçük dedi ve o siyah noktanın içinde beyaz bir şey görünce hamilelik var diyebiliyoruz dedi.kafam çok karıştı. Kan aldı perşembe yine gideceğim kan için. Ayrıyetten bana hamilelikte şunu şunu yeme diyo . Ben tam anlamadım şimdi hamilemiyim değilmiyim ya

Merhaba herkese bende aranıza yeni katıldım 6 haftaligiz bizde geçen hafta doktora gittim hcg 2700 du çok küçük bu nokta göründü ama çok minik doktor o yüzden 2 hafta sonra gel dedi haftaya gitcem bakalım inşallah. Siz ne zaman kac haftaliķken gördünüz kızlar

4+5 gunluk hamileyim kizlar bhcg bugun yaptirdim daha doktora gitmedim 3229 cikti kan tahlilim sizce nasil ikiz ihtimali var mi?oglumda 4+5 te 175 ti bhcg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…