2017 Aralık Anneleri

Amin canım çok teşekkürler

Günaydınnnnn

ilk hamileliğimde o kadar hafiftim ki size anlatamam ne kusma ne başka bir şey ama şuan beni gerçekten yoruyor içimdeki minik canavar.

Dün çok halsizdim mesela midem berbattı şu an eh işte....

her bebek farklıııı

Dikkatimi çekti aramızda bazı bebeişlerin ağırlıkları oluşmaya başlamış 4 gram 6 gram gibi. :)

Dikkatimi çekti aramızda bazı bebeişlerin ağırlıkları oluşmaya başlamış 4 gram 6 gram gibi. :)
Eveeettt:)) 4 gr olmuş Allahın izniyle benim minnağımda:) Allah sağlıkla tamamına erdirsin hepimizinkini inşallah..Bide daha 16mm ama dokunsan döner artık yazıyor..Allahın mucizeleri işte..

Canım benim de dün hafif mide bulantim.vardi ama bugün hiç bişey yok. Böyle bir gün olup bir gün olmaması normal mi. Sürekli diken ustundeyim

Kızlar 6+1 deyim. Dün yine lekelenme yaşadığım için doktor Progestan yazdı. Hamilelikte hiç bir kanama/lekelenme normal değil, düşük riski demek dedi. Devam ederse günde 1 kez kullanmamı söyledi.
Ve Folik asit kullanmama gerek var mı deyince onu da yazdı.
Yatıp dinlenmem gerekiyormuş. Umarım bebeğim sağlıkla tutunur.

Çin takvimine baktın mı?

Kızlar merhaba çok şükür bebişide gördük ekranda kalp atışlarınıda gördük doktorum hesapladı ve kese 5+5 günlük dedi yani gününü takip ediyor :) Rabbim herkese nasip etsin inşallah
canım ya çok sevindimm darısı başımaa bende cuma gidicemm

canım ya çok sevindimm darısı başımaa bende cuma gidicemm

Amin canım inşallah nasip olur birde toksoplaşma testim yapılmış benim rubella falan dün çıktıları ben tam almamışm herşey normal çıktı

Kızlar merhaba çok şükür bebişide gördük ekranda kalp atışlarınıda gördük doktorum hesapladı ve kese 5+5 günlük dedi yani gününü takip ediyor :) Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Canım gözün aydın darısı başımıza inşallah.

Canim bebeğin hayırlı olsun Allah cc devamını getirsin ben hamilelik testi yaptıgım ertesi gününden itibaren kahverengi akıntı gördüm birde senin dediğin gibi birkaç defa arada kılcal damar gibi seyler geldi ondan sonra kontrole gittim elhamdulillah bebeğide kalbide gördüm korkma ve bolbol dinlen çokça su iç . Su cok önemli lekeler icin . Doktoruna da sor kontrolünü ol canim

Bende bugün 5+5 oldum pazartesi gitsem gorurmuyuz bizde acaba doktor 3 hafta sonra gel dedi ama bende nerde o sabır daha 5 gün geçti mayısın 19 ü gibi gitmem gerek doktoru dinlersem o zamanda 7+6 yada 8 hafta oluyor

Bende bugün 5+5 oldum pazartesi gitsem gorurmuyuz bizde acaba doktor 3 hafta sonra gel dedi ama bende nerde o sabır daha 5 gün geçti mayısın 19 ü gibi gitmem gerek doktoru dinlersem o zamanda 7+6 yada 8 hafta oluyor

Cünım banada doktor 1 ay sonra gel dedi o zamana bende 8 haftalık olucam ama daha 2 hafta var. Cumaya randevu aldım ben dayanamadım geldim dicem bakalımm

Canım bu arada sen geçen acile gittiğinde kalp atışları ve bebek görülmemiş miydi. Bir de acilde ki Dr da kadın doğum uzmanı miydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…