2017 Aralık Anneleri

5+2 günlük teyzesi.
Yumurta yiyebiliyorsan hergün bir tane ye canım, ben doktorum sebze ve bol protein ağırlıklı besleneceğiz dedi.

Ben her sabah 3-4 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta bir kaç tanede zeytin 2 adet ceviz yiyorum. (Çok yiyormuşum )

5+2 günlük teyzesi.
Yumurta yiyebiliyorsan hergün bir tane ye canım, ben doktorum sebze ve bol protein ağırlıklı besleneceğiz dedi.
Canım normalde haşlanmış yumurtayı severim ama sabah haşlayıp okula götürdüğümde soğumuş oluyor o şekilde yiyemiyorum. Ama bundan sonra el mahkum yiyecem. Ben de sabahları peynir zeytin domates salata ceviz yiyorum. Ne kadar eksik besleniyoruz aslında ama kahvaltı benim için bi lüks malesef hiç vaktim yok benim

Bende çalışıyorum tatlım, evden çıkmadan sıcak sıcak yumurtayı ye, diğerlerini sonra yersin olmaz mı?

hayirli olsu n kucagina almakta nasip olsun benim bebegimde bir hafta geriden geliyor ama drum normal diyor gecen hafta cuma gittigimde 7hafta 2 günlük olmasi gerekirken alti hafta iki günlüktü ultrasonda . üzülme insallah büyüyüp yakalar onlarda haftasini

çok saol canım ..inan burda herkesten öle çok destek aldım ki çok rahat içim bakalım inşalahh sorunsuzdur benimde....allah seninde kucağına almayı nasip etsin

Merhaba arkadaslar bende aralik annesi olacagim insallah tahmini dogum tarihim 8 ocak olsada sezeryan olacagi icin aralik sonuna denk gelecek.ben sonucumu bugun aldim degerim 383.56 cikti
Hayırlı olsun canim aramıza hoşgeldin.

Bugün keseyi gördük biz de kalp atışı haftaya dedi
Demir eksikliği vardı Eylül den bu yana o da normal değerlerde çıktı
Her şey herkes için güzel olsun inşallah kızlar
Hadi gözün aydın canim doğum tarihimiz aynı ben de gördüm gecen hafta keseyi 12 mayısta tekrar gidicem inşallah

çok saol canım ..inan burda herkesten öle çok destek aldım ki çok rahat içim bakalım inşalahh sorunsuzdur benimde....allah seninde kucağına almayı nasip etsin
amin canim hepimizin insallah . biz zorlu yollardan gecince tabii dogal olarak endise hep oluyor Allah hepimize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin

Kızlar benim gibi duygusal çöküş yaşayan varmı. Herşeyi kafama takıp ağlıyorum elimde değil. Mide bulantımda başladı.off offf

Bende çalışıyorum tatlım, evden çıkmadan sıcak sıcak yumurtayı ye, diğerlerini sonra yersin olmaz mı?
Canım ne bileyim tek yumurta yiyebilecek miyim biraz cinsim ben yumurtanın yanında illa ki peynir yemem gerekiyor. Anlayacağın hayvansal gıdalara pek düşkün değilim o yüzden protein ağırlıklı beslenemiyorum. Buna şükür gerçi benim dedem tam vejetaryendi biraz çekmişim ama tam olmamışım:))

Doktordan geldik şimdi. Allah'a şükür bebeği de gördük kalp atışını da duyduk. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah. Yalnız doktorum rahmin kalp şeklinde dedi bu konuda bilgisi olan var mı??

Bilgim yok cnm ama hayırlısı olsun darısı bizim başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…