- 18 Mayıs 2015
- 1.637
- 1.952
Ah kıyamam yaa çok şükürr yinede herşeye doğru diyosuunValla kuzum ben o dün yaşadığım korkudan sonra herşeye şükrediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah kıyamam yaa çok şükürr yinede herşeye doğru diyosuunValla kuzum ben o dün yaşadığım korkudan sonra herşeye şükrediyorum
Doktorum aradı tahliller çok iyi, sorun yok dedi. Çok şükür.
Ah kıyamam yaa çok şükürr yinede herşeye doğru diyosuun
Merhaba arkadaslar bende aralik annesi olacagim insallah tahmini dogum tarihim 8 ocak olsada sezeryan olacagi icin aralik sonuna denk gelecek.ben sonucumu bugun aldim degerim 383.56 cikti
Kızlar benim gibi duygusal çöküş yaşayan varmı. Herşeyi kafama takıp ağlıyorum elimde değil. Mide bulantımda başladı.off offf
sevındım canım gözun aydın darısı bizlerin başına inşallahDoktordan geldik şimdi. Allah'a şükür bebeği de gördük kalp atışını da duyduk. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah. Yalnız doktorum rahmin kalp şeklinde dedi bu konuda bilgisi olan var mı??
Saol canım senin de gözün aydınHadi gözün aydın canim doğum tarihimiz aynı ben de gördüm gecen hafta keseyi 12 mayısta tekrar gidicem inşallah
Benim ilk hamileliğim böyle geçmişti zor Allah sabır kolaylık versin sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar bişey dicem ben bu 2 ay içinde çok zor günler geçirdim kanamam oldu düşük tehlikem var sonra bide kist çıktı sonra tekrar kanama kahverengi leke sürekli evde uyuma dışarı çıkma Yok bide yardımcı olucak kimse Yok yani bu mide bulantısı sinir baş dönme bırakın bunlar olsun benim çok zor bi hamileleiğim geçiyor psikolojim bozuldu tuvalete korkarak gidiyorum lütfen bana dua edin bu gibi seyleri sorun etmeyin rabbim hepimize sağ Salim çocuğunuzu kucağımıza almayı nasip etsin öpüyorum hepinizi
Bilgim yok cnm ama hayırlısı olsun darısı bizim başımıza inşallah
Kızlar bişey dicem ben bu 2 ay içinde çok zor günler geçirdim kanamam oldu düşük tehlikem var sonra bide kist çıktı sonra tekrar kanama kahverengi leke sürekli evde uyuma dışarı çıkma Yok bide yardımcı olucak kimse Yok yani bu mide bulantısı sinir baş dönme bırakın bunlar olsun benim çok zor bi hamileleiğim geçiyor psikolojim bozuldu tuvalete korkarak gidiyorum lütfen bana dua edin bu gibi seyleri sorun etmeyin rabbim hepimize sağ Salim çocuğunuzu kucağımıza almayı nasip etsin öpüyorum hepinizi