2017 Aralık Anneleri

bende bulantı ya da kusma hiç olmadı daha... sadece bazen yiyeceklerden tiksinme oluyor hafif bir bulantı gibi gelip geçiyor...
göğüs ve kasık bölgem sanki sürekli adet oluyormuşum ya da olacakmışım gibi ağrıyor, göğüslerim çok irileşti ve acaip sızlıyor... daha 8. haftadayım ama karnım çıktı resmen (zaten göbekliydim ) şişlik var sanırım ya da ben çok kilo aldım...

Maşallah güzel yerleşmiş bebegin canım sadece keseyi mi gördün içinde bebek var mıydı? Ben geçen çarşamba sadece keseyi gördüm tam 5 haftalikken

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım

TEBRİK EDERİM SENİ WALLA OKURKEN BEN DE DUYGULANDIM...

Tsh da çok önemli canım..Hamilelikte 2.5 altında tutulması gerekiyor..Yüksek olursa bebekte zihinsel sorunlara sebep olabiliyormuş..

Folik asite ilk 3 aya kadar devam ediliyor, kalp atışına kadar değil..Doktoruna sorarsın yine canım..Saç boyamada aynı şekilde; özellikle ilk 3 ay organ gelişimi açısından çok önemli olduğundan kesinlikle önerilmiyor, sonrasını doktoruna sorarak uygundur derse yapabilirsin..

Canım Eliza testinde sarılık sanırım Pozitif çıkmış..Sordunmu onu doktora, çok önemli..Birde TSH kaç çıkmış okuyamadım onuda yazarmısın merak ettim..

Canım TSH 0,99 çıktı.
Anneme sordum sarılık geçirmemişim sadece su çiçeği çıkartmışım oda abimden bulaşmış cnm yarın gidecem bakalım ne diyecek iş yeri hekimi bağışıklığın kuvvetli bir sıkıntı yok negatif olsa aşı şartı dedi ama bilemiyorum tabi

Son düzenleme:
Canım zamanında sarılık olduysan ve iyileştiysen vücut doğal bağışıklık oluşturuyor ve pozitif çıkıyor bir de aşı vurulursun böyle pozitif çıkıyor. Ama sakın ihmal etme bu virüsü vücudundan atıp atamadigin araştırılsın. Çocuklukta geçirdiysen çoktan atmışsındir ama tedbir tedbirdir:))

Merhaba, adete gore 5+6 ydi ama gecekte 5+6 degilmis, suan sadece kese gozuktugu icin haftasini belirleyemedi doktor. Ins bu hafta bebisi gorursek net bisey ogrenirim

Hı küçükken vurulmuşum canım aşı ama tabi ondanmı bilmiyorum neyse bakalım sağlık ocağına hemde doktora gidicem ya gerekli önlemi alırlar umarım :)

Hı küçükken vurulmuşum canım aşı ama tabi ondanmı bilmiyorum neyse bakalım sağlık ocağına hemde doktora gidicem ya gerekli önlemi alırlar umarım :)
Ha aşı vurulduysan senin bağışıklığın var canım demekki. Hepatit b nin tahlili farklıydı sanki zaten sana sadece bağışıklık olup olmadığına bakilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…