2017 Aralık Anneleri

Merhaba arkadaslar bende aralik annesi olacagim insallah tahmini dogum tarihim 8 ocak olsada sezeryan olacagi icin aralik sonuna denk gelecek.ben sonucumu bugun aldim degerim 383.56 cikti

Folik asite ilk 3 aya kadar devam ediliyor, kalp atışına kadar değil..Doktoruna sorarsın yine canım..Saç boyamada aynı şekilde; özellikle ilk 3 ay organ gelişimi açısından çok önemli olduğundan kesinlikle önerilmiyor, sonrasını doktoruna sorarak uygundur derse yapabilirsin..

Canım 2. hamileliğim ilkinde de folik asiti keseyi görür görmez kesmişti doktorum bunda 2 hafta daha içi dedi, saç boyama içinde aynı şekilde, her doktorun tarzı farklı. Ben mesela ilk hamileliğimde demir harici hiç bir vitamin kullanmadım.
Doktoruma göre bütün ilaçlar sentetik ne kadar az ilaç o kadar iyi

Ha aşı vurulduysan senin bağışıklığın var canım demekki. Hepatit b nin tahlili farklıydı sanki zaten sana sadece bağışıklık olup olmadığına bakilmis

Aynen cnm hastalık olsaymış hbsAG olurmuş ama bnm antihbs bağışıklık varmış

Aynen cnm hastalık olsaymış hbsAG olurmuş ama bnm antihbs bağışıklık varmış
Evet canım ben de öyle hatırlıyorum onunki farklıydı ben bi kere yaptırmıştım çünkü çok eskiden bağışıklığım yoktu ama allahtan hastalıkta yoktu çok şükür.

Hep bir strest oluyor insan :)
Hayır canım stres olma senin ki bağışıklık pozitif çıkmış bu iyi bişey ömrün boyunca o hastalığa yakalanmayacaksin. Ben de aşısını vurdurmak istiyordum ama bir türlü karar verip vurduramadim. Çocukların içinde çalışıyorum sürekli ne kadar sakınsam da Allah korusun bişey buluşacak diye aklım çıkıyor.

Hayır canım stres olma senin ki bağışıklık pozitif çıkmış bu iyi bişey ömrün boyunca o hastalığa yakalanmayacaksin. Ben de aşısını vurdurmak istiyordum ama bir türlü karar verip vurduramadim. Çocukların içinde çalışıyorum sürekli ne kadar sakınsam da Allah korusun bişey buluşacak diye aklım çıkıyor.

Aynen cnm bende nasıl bağışıklığı kapmışım çözemedim :KK70: sen ne zaman gideceksin doktora

bende bulantı ya da kusma hiç olmadı daha... sadece bazen yiyeceklerden tiksinme oluyor hafif bir bulantı gibi gelip geçiyor...
göğüs ve kasık bölgem sanki sürekli adet oluyormuşum ya da olacakmışım gibi ağrıyor, göğüslerim çok irileşti ve acaip sızlıyor... daha 8. haftadayım ama karnım çıktı resmen (zaten göbekliydim :oha::anneadayı:) şişlik var sanırım ya da ben çok kilo aldım...
YA benim de göbek yemekten so ra hele su içtimse 6 aylık gibi oluo. 2. Bebe de daha çok belirgin olur diolardi dogruymus. Daha 2 aylik ama işte . ..

Canım bebekken sarılık oluyor ya insanlar o zaman kapmissindir. Ben cuma gidicem Allahın izniyle kalp atışlarını duyarım insallah

Bebekken olan sarılık bu sarılık değil tatlım, bebekken olan sarılık karaciğer enzimleri ile alakalı yenidoğan sarılığı diye.
İnşallah duyarsın canım bana iki hafta sonra gel dedi bi ara gitsem mi şuram ağrıyo buram ağrıyo diye : D

Bebekken olan sarılık bu sarılık değil tatlım, bebekken olan sarılık karaciğer enzimleri ile alakalı yenidoğan sarılığı diye.
İnşallah duyarsın canım bana iki hafta sonra gel dedi bi ara gitsem mi şuram ağrıyo buram ağrıyo diye : D
Anladım canım. Ben de şimdi tahlil sonuçlarımı aldım bi tek kan üre azotu diye bir şey yazıyor o biraz düşük çıkmış protein ağırlıklı beslenmem gerekiyormuş. Bence Dr dediği zaman Git canım bi bildiği vardır stres olma sonra boşu boşuna. Ama sen bilirsin yine de kaç hafta kaç günlük oldun sen

X