Merhaba arkadaslar bende aralik annesi olacagim insallah tahmini dogum tarihim 8 ocak olsada sezeryan olacagi icin araluk sonuna denk gelecek.ben sonucumu bugun aldim degerim 383.56 cikti
Folik asite ilk 3 aya kadar devam ediliyor, kalp atışına kadar değil..Doktoruna sorarsın yine canım..Saç boyamada aynı şekilde; özellikle ilk 3 ay organ gelişimi açısından çok önemli olduğundan kesinlikle önerilmiyor, sonrasını doktoruna sorarak uygundur derse yapabilirsin..
Ha aşı vurulduysan senin bağışıklığın var canım demekki. Hepatit b nin tahlili farklıydı sanki zaten sana sadece bağışıklık olup olmadığına bakilmis
Çok fazla bakmıyorum zaten kuzum günde e az 50 kere baktığım yere artık 1 yada 2 kere bakıyorum. Kafam dağılana kadarda biraz öyle olucak sanırım canım.Dodim geçmiş olsun..allah sabir versin. Forumu takip etme derim kafanı dağıt
Evet canım ben de öyle hatırlıyorum onunki farklıydı ben bi kere yaptırmıştım çünkü çok eskiden bağışıklığım yoktu ama allahtan hastalıkta yoktu çok şükür.Aynen cnm hastalık olsaymış hbsAG olurmuş ama bnm antihbs bağışıklık varmış
Evet canım ben de öyle hatırlıyorum onunki farklıydı ben bi kere yaptırmıştım çünkü çok eskiden bağışıklığım yoktu ama allahtan hastalıkta yoktu çok şükür.
Hayır canım stres olma senin ki bağışıklık pozitif çıkmış bu iyi bişey ömrün boyunca o hastalığa yakalanmayacaksin. Ben de aşısını vurdurmak istiyordum ama bir türlü karar verip vurduramadim. Çocukların içinde çalışıyorum sürekli ne kadar sakınsam da Allah korusun bişey buluşacak diye aklım çıkıyor.Hep bir strest oluyor insan :)
Çok zor gerçekten yaşamayan anlamıyo canım inşallah iyi geçer hamileliğinAyyy lalecimmm dün gece fena bi gece gecirdim. Mide bulantısı çok igrenc bişimis sanrimm ben midemi usutmustüm. Dediğin gibi yiyebiliosak yiyelim aman napak
Hayır canım stres olma senin ki bağışıklık pozitif çıkmış bu iyi bişey ömrün boyunca o hastalığa yakalanmayacaksin. Ben de aşısını vurdurmak istiyordum ama bir türlü karar verip vurduramadim. Çocukların içinde çalışıyorum sürekli ne kadar sakınsam da Allah korusun bişey buluşacak diye aklım çıkıyor.
İnşallah bebeklerimizi görürüz kalp atışlarını da duyarız canim benimKeseyi gördüm bebekte burada dedi ama bebek falan göremedim tabi
Ne zaman duydun canım ?merhaba arkadaşlar, biz de duyduk kalp atışlarını. çok şükür.
Ne zaman duydun canım ?
Maşallah bebeğine.6+3 te gittik canım karından duyduk.
Canım bebekken sarılık oluyor ya insanlar o zaman kapmissindir. Ben cuma gidicem Allahın izniyle kalp atışlarını duyarım insallahAynen cnm bende nasıl bağışıklığı kapmışım çözemedimsen ne zaman gideceksin doktora
Canım bebekken sarılık oluyor ya insanlar o zaman kapmissindir. Ben cuma gidicem Allahın izniyle kalp atışlarını duyarım insallah
Amin inşallah canımİnşallah canım mutlu haberlerle gelirsin
YA benim de göbek yemekten so ra hele su içtimse 6 aylık gibi oluo. 2. Bebe de daha çok belirgin olur diolardi dogruymus. Daha 2 aylik ama işte . ..bende bulantı ya da kusma hiç olmadı daha... sadece bazen yiyeceklerden tiksinme oluyor hafif bir bulantı gibi gelip geçiyor...
göğüs ve kasık bölgem sanki sürekli adet oluyormuşum ya da olacakmışım gibi ağrıyor, göğüslerim çok irileşti ve acaip sızlıyor... daha 8. haftadayım ama karnım çıktı resmen (zaten göbekliydim) şişlik var sanırım ya da ben çok kilo aldım...
Canım bebekken sarılık oluyor ya insanlar o zaman kapmissindir. Ben cuma gidicem Allahın izniyle kalp atışlarını duyarım insallah
Anladım canım. Ben de şimdi tahlil sonuçlarımı aldım bi tek kan üre azotu diye bir şey yazıyor o biraz düşük çıkmış protein ağırlıklı beslenmem gerekiyormuş. Bence Dr dediği zaman Git canım bi bildiği vardır stres olma sonra boşu boşuna. Ama sen bilirsin yine de kaç hafta kaç günlük oldun senBebekken olan sarılık bu sarılık değil tatlım, bebekken olan sarılık karaciğer enzimleri ile alakalı yenidoğan sarılığı diye.
İnşallah duyarsın canım bana iki hafta sonra gel dedi bi ara gitsem mi şuram ağrıyo buram ağrıyo diye : D