2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben de dün kan testi yaptım 105 çıktı.. çok sevindim çünkü daha önce 3 düşük yaptim. 8 aydır da deniyorduk sukur oldu. Inşallah hepimiz saglikla kucağımiza alabiliriz. Imam eklendi mi bilmiyorum

kızlar regl tarihim 25.Ekim bugun 23.gun sabah yaptıgım testle 2.cizgiyi cok net olmasa da gördum . mart ayında boş gebelik yasadım ,aynı seyi yasamaktan korkuyorum. eger gebelik devam ederse agustos annesi olucam
Seninle aynı şeyleri yaşamisiz galiba. Ben de martta boş gebelik yaşadım. 8 aydır deniyorduk en son regl 31 ekimdi 30 kasımda test yaptım silik çizgi cikti:)) kanda da çıktı 1 gün sonra. Ama çok korkuyorum inşallah kucagimiza alabiliriz bebeklerimizi.

Canım benim kesem büyümüyor lekelenmeler var yolk kesesi göründü ama embriyoda sorun var sanırım. kasıklar da agrim var kendi düşse çok mu kötü olur acaba çok zor durumdayım. bhcg 4 günde 16245 den 31600 e çıktı ama sağlıksız ilerliyor bence

Dr ne diyor cnm bu arada sat neydi ?

Kesenin buyumedigini söylemek için erken bence strese sokma kendini. Ben dün gittim doktora kese görünmüyor bile. Bir hafta daha beklenebilir dedi doktorum. O değerler de bazen iki günde bazen 4 günde 2 katına çıkabilir sen içini ferah tut biraz sabret inşallah mutlu sona ulasicaz

Canım cenin gorunmuyor yolk kesesi var baştan beri ama bebis yok hala ortada

Canım bi de doktor bu değerle bebegi görmemiz gerekiyor dedi

Canım bi de doktor bu değerle bebegi görmemiz gerekiyor dedi
Yolk kesesi derken bebeğin kesesi var ama yolk sac mi görünmüyor ben tam anlayamadım cnm. Ayrıca senin son adet tarihin 28 ekim demiştin değil mi. Ben o yüzden daha erken dedim. Inşallah görünür bebeğin en kisa zamanda. Mart ayında benim de böyle olmuştu ve boş gebelik demislerdi ama benim yolk gorunmemesine rağmen 11.haftaya kadar beklemistim. Bebek hiç görünmeyince kürtaj yapalım dediler ama bebek hiç buyumedigi için istemedim. Dusuk oldu sadece biraz daha ağırlıydi erken düşüklere gore

Canım yolk sac göründü canım salı günü ama bebek yok ortada bugün bakıldı sat 25 ekim

Canım yolk sac göründü canım salı günü ama bebek yok ortada bugün bakıldı sat 25 ekim
Allah gönlüne göre versin. İçine sinmiyorsa başka bir doktora görünmeni öneririm. Doktorun seni rahatlatmamış ve bilgilendirmemiş gibi hissettim. İnşallah endişelerinden kurtulur sağlıklı bir gebelik geçirirsin

Ben de dün kan testi yaptım 105 çıktı.. çok sevindim çünkü daha önce 3 düşük yaptim. 8 aydır da deniyorduk sukur oldu. Inşallah hepimiz saglikla kucağımiza alabiliriz. Imam eklendi mi bilmiyorum
İnşallah tüm kötü günlerini unutturur sana bu bebişin. Sağlıkla kucagımıza almak nasip olsun inş.

Merhaba anne adayları. bende ağustosa yetişir mi bilmiyorum ama bu ay denemeye başladık. 4.5 yaşında oğlum var ilk seferde tutmuştu oğlum. bakalım bu da öyle olacak gibi bir his var içimde. yumurtlama gününden 2 ve 3 gün önce ilişki oldu. tam yumurtlama günü ilişki istemiyorum o gün olanlar erkek oluyormuş çoğunluk. bakalım hayırlısı umarım katılırım ben de aranıza. sat 23 kasım.

Allah gonlunuze gore hayirlisini versin

Kızlar bişey sorucam,
Benim SAT 16 kasım, BAT 12 aralık ne zaman kan testi yaptırayım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…