• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
slm kızlar umarım bende ağustos annesi olacam dün kan tahlili 2036 çıktı ama kese görünmedi dış gebelikten korkuyorum

Biz bugün kesemizi gördük... 2.hamileliğim, ilkinde aşırı bulantılarım olmuştu ilk 3ay mahvolmuştum... 1.de bulantı yaşayıp 2.de yaşamama ihtimali varmıdırki?? Bol protein ağırlıklı beslenmem gerektiğini söyledi doktor... Hala alışmaya çalışıyorum hamilelik fikrine,hayırlısı Allahımdan........

Bu gun transferimi oldum kizlar bende. İlk defa icimde bisiler oldugunu biliyorum. Hissetmesemde orda. Bana tutunabilirse bende sizinleyimm. 9 gun sonra test yapmami soylediler. İnsallah hersey guzel olur.

Kızlar şiddetli kasık agrilarm vardı dayanamadım test yaptim bat 10 aralık bu arada ama bekleyemedim işte negatif çıktı maalesef
Tatlım acele etmişsin ama o ağrılar bende de var şu an sanki adet olcak gibi ağrıyor. . bakalım nolucak. . ilk klomen tedavimdi ama olmayacak gibi hissediyorum :( hayırlısı ..

Hadihayırlısı inşallah. Benim de 2012 doğumlu oğlum var. Merak ettim hamilelik belirtileri başladı mı acaba
Aşırı yorgunluk halsizlik baş ağrısı var. Diğer hamileligimde hamile olduğumu öğrenmeden önceki hafta uykuya duskunluk meme hassasiyeti büyümesi vardı. Kasık bel ağrısı iki hamilelikte se ortak belirti adet olacakmışım gibi her an önceki hatırlayamadım ama bu sefer dinlenirsem kaşık bel ağrısı geçiyor

Biz bugün kesemizi gördük... 2.hamileliğim, ilkinde aşırı bulantılarım olmuştu ilk 3ay mahvolmuştum... 1.de bulantı yaşayıp 2.de yaşamama ihtimali varmıdırki?? Bol protein ağırlıklı beslenmem gerektiğini söyledi doktor... Hala alışmaya çalışıyorum hamilelik fikrine,hayırlısı Allahımdan........
Tabiki cinsiyete göre bile değişir bu durum. Umarım raht bir hamilelik geçiririz hepimiz. Ben de henüz alışamadım hayırlısı Allahtan

Tesekkürler Neyseki 2 cocuk :)
Senin iyi bence yaşın canım ben senden daha büyüğüm zor olucak belki bebek le hayat ama her şey kızım yalnız kalmasın tek çocuk olmasın diye
aynen benim oğlum da 6 yaşında ona haksızlıklık etmemek adına istedik ..geçen sene asla 1 cocuk diyordum :halay:

Kızlar selam. Adet düzensizliği nedeniyle regl söktürücü yazması için gittiğim doktor testi istedi sonuç 33,67 çıktı. Doktor "Çok sınırda." dedi. Sizce çok mu düşük bir sonuç? Henüz sevincimi yaşamadım :(

Merhaba kızlar bende Allah kısmet ederse ağustosta alcam kucagima bebeğimi ama bugün dr. Gittim bebeğin kesesini gördük ama altında kanama var dedi gebeligimin 3. Haftasinda ufak bi kaza geçirdim ondan olabilir dedi dr. Progestan verdi boyle birşey yaşayan varmı şimdiden teşekkürler

Kızlar selam. Adet düzensizliği nedeniyle regl söktürücü yazması için gittiğim doktor testi istedi sonuç 33,67 çıktı. Doktor "Çok sınırda." dedi. Sizce çok mu düşük bir sonuç? Henüz sevincimi yaşamadım :KK43:
Kaç gün gecti ben ilk hamileliğimi 60 civarında ögrenmiştim adet günümde sanırım ..bence düşük değil katlaması önemli ? Yarın bile yaptırsan deger yükselmiş olur inş..hemde kendini hic yemezsin

Selam kızlar,
Ben de ilk defa bu ay korunmasız ilişki yaşadım. Reglime 8 gün var. Ama garip garip şeyler oluyor. Kasıklarımda batmalar, akşamları buz kesip titremeler, feci bir gaz hali, bugün göğüslerim acımaya başladı, bütün gün bişey yemesem acıkmayan ben saat başı mutfakta buluyorum kendimi.
Kendi kendime uyduruyor muyum ilk defa olduğu için acaba? Doktorumu da arayamıyorum deli misin sen bekle diyecek bana biliyorum
Var mı aranızda bu tip belirtiler, normalde yaşamadığı şeyleri yaşayan anne adayları?

Selam kızlar,
Ben de ilk defa bu ay korunmasız ilişki yaşadım. Reglime 8 gün var. Ama garip garip şeyler oluyor. Kasıklarımda batmalar, akşamları buz kesip titremeler, feci bir gaz hali, bugün göğüslerim acımaya başladı, bütün gün bişey yemesem acıkmayan ben saat başı mutfakta buluyorum kendimi.
Kendi kendime uyduruyor muyum ilk defa olduğu için acaba? Doktorumu da arayamıyorum deli misin sen bekle diyecek bana biliyorum
Var mı aranızda bu tip belirtiler, normalde yaşamadığı şeyleri yaşayan anne adayları?
İlk hamileliğimde dahA regl günüm gelmeden bende böyle hissetmiştim. Umarım gönlüne göre olur

Back