• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ayy benim ilk hamileliğim :D
zübeyde hanım daha iyi o zaman,orası da hınca hınç doluymuş ama 1 yatakta 1 kişi yatıyor en azından
6 kişilik odaymış :D
inşallah o günleri görürürz canm
ne zaman yapmıştın ilk doğumu
10 nisan 2014 de yapmistim kizim olmustu...zubeyde hanim uzak bana

Burda bir tane devlet bir tane özel hastane var devlet hastanesi hiç iyi durumda değil yenisi yapılıyor ama hala bitmedi özel hastanede doğum yapıyor genelde insanlar ordada mecburi kürtaj oldum düşükten sonra parça kaldığı için bir problem yaşamadım doğum fiyatları nedir hiç bilmiyorum beni hastaneden daha çok endiselendiren doktorun tavrı açıkçası ilk zamanlar çok önemli değil doğum zamanı anlaşılıyor doktor ve ben bir sağlık sorunu olmadığı sürece kesinlikle normal istiyorum kizimdan normal oldu sezeryani öven doktor benim gözümde bitiyor aninda

Sezeryan derken tabi yanlış anlaşılmasın tıbbi gereklilikte şart ona lafım yok sadece sezeryan için değil yani dogum zamanı bebeğin ve annenin durumuna göre karar verilmeli doktor direk sezeryan deyince benim aklıma başka şeyler geliyor

canım çok sevindim
aminnn
senin sat neydi
beni de cuma çağırdı erken geldi bana ama?

Çok saol canım darısı hepimizin başına. Benim sat 30 ekim, 1 hafta falan geç döllenme olmuş sanırım. Zaten adet düzensizliğim vardı çok. Bence senin için de çok da erken değil. Keseyi görürsünüz bence, belki bebek bile bir sürpriz yapabilir :)

Kızlar günaydın,

Aranızda benim gibi kendini çok halsiz hissedenler var mı? Ben bu kadar uykuya düşkün biri değildim. :) Ne oldu bana böyle? Kolayını bulsam hep uyucam. :-) Sizde de var mı benzer durumlar?

Insallah duyardım canım bu bebekler bize sabırlı olmayı ogretecekler galiba, ben de daha duymadım, bebek oluşmamış daha dedi kafam beynim bu cümlede kaldı.Cumartesi bakacagiz insallah
inşaallah canm sevinçlerimz kursağımızda kalmasın 3,5 yıldr bekliyorum inşaalah Rabbimin izniyle sağlıkla kucağımıza alırız çarşamba gelse inşallah pıt pıtları duyarız :anneadayı::anneadayı::anne::KK200::KK200:

kızlar günaydın
Doktorunuz tsh ve idrar kültürü testlerini istedi mi ?
Yaptıran varsa; aç karnına mı yoksa gün içinde herhangi bi zamanda mı yazabilir mi ?

eyvahhhh! :) oyle mi diyosun ya doktora gittik kese ve bebegi gorduk ama ikiz ise simdi belli olmaz daha dedi

Canım selam, ben öyle bir tahminde bulundum o gün ama sonra düşündüm aslında hcg normal seviyedeymiş. Bana nedense yüksek gelmişti. Yani ikiz olmayabilir. :) Bir de bence ikiz olsa ultrasonda görülürdü :) Benimki yanlış alarm olabilir yani.

Canım selam, ben öyle bir tahminde bulundum o gün ama sonra düşündüm aslında hcg normal seviyedeymiş. Bana nedense yüksek gelmişti. Yani ikiz olmayabilir. :) Bir de bence ikiz olsa ultrasonda görülürdü :) Benimki yanlış alarm olabilir yani.
Bakalim carsamba gidicem daha net gorucekler haber veririmm :)

Günaydın hanımlar
Kese nin icinde bebek ne zaman görünür kaçıncı haftada
Bide karindan ne zaman görünür

Günaydın hanımlar
Kese nin icinde bebek ne zaman görünür kaçıncı haftada
Bide karindan ne zaman görünür

Canım selam, 5+6'da karından ultrasonla kalp atışlarını gördük. 5+0'da sadece kese ve yolk sac vardı. Benim doktorum ben teklif etmeme rağmen vajinal ultrason yapmadı.

Back