• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar selam,

Ben de doktordan geliyorum ve çok şükür kalp atışlarını duyduk. Şuan 5+6'ymış ve karından ultrasonla hem bebeği gördük hem de kalp atışlarını dinletti. Artık 1 ay sonra gel dedi. :) Darısı sizlerin başına kızlar...
Ne mutlu size... Rabbim bize de duymayı nasip etsin. Bende pazartesi kan testi yapıp öteki hafta direkt gideceğim insallah bir kereden ikisini de görürüz.

Kızlar ben kilo almaktan çok korktuğum için ilerleyen haftalarda istahimın kapanması için dua ediyorum ya .kilodan cok korkuyorum. İki gündür iyice dikkat eder oldum

Bebe
Buarada benim doktor usgde haftasını söylemedi ben son adet tarihine göre diyorum 5+2 diyorum usg kağıdına baktım 4+2 yazıyordu hangisine göre hareket etmeliyim acaba
bebeğin gelişimine göre orda yazan tarihler farklılık gösterir. İlerleyen haftalarda bile boyuna kilosuna göre haftası ileriye geriye atabilir. Doğuma yakın zaten dr doğum tarihini kendi soyler canm. Şimdi çok takilmamak lazım onlara

Kızlar ben kilo almaktan çok korktuğum için ilerleyen haftalarda istahimın kapanması için dua ediyorum ya .kilodan cok korkuyorum. İki gündür iyice dikkat eder oldum
Neckorkuyosun kiz sal gitsin zaten buzamanda almicanda,nezaman alicaksin 14kilo aldim dogumdan ciktim on kilo gitmisti iki ayda o dort kiloyuda werdim bence bole seyler hic takilmamali sobucta bebis icin yiyosun

Neckorkuyosun kiz sal gitsin zaten buzamanda almicanda,nezaman alicaksin 14kilo aldim dogumdan ciktim on kilo gitmisti iki ayda o dort kiloyuda werdim bence bole seyler hic takilmamali sobucta bebis icin yiyosun
Canm bende 15kg aldım. Dediğin gibi ilk hafta 9 kilosunu vermiştim. Sütum yetmedi.olsun diye yedim. yiyince geri aldim. Ve veremedim bir türlü. 53 le başlayın 68 -69 arası tamamlamistim. Su an 64 um düşün. Boyumda kısa. Doğumum iyice zora girer bu kez. Sonra yine vermek var. Hem sende biliyorsun son 3 ay ye yeme ikişer üçer kg aliniyor

Bebe

bebeğin gelişimine göre orda yazan tarihler farklılık gösterir. İlerleyen haftalarda bile boyuna kilosuna göre haftası ileriye geriye atabilir. Doğuma yakın zaten dr doğum tarihini kendi soyler canm. Şimdi çok takilmamak lazım onlara
Evet doğru söylüyorsun canım bekleyelim bakalım zaman ne gostericek

Sen şanslı olanlardanmissin canım bende 14 kilo almıştım ama doğumdan sonra sadece 4 kilosu gitmişti

Walla emzirinxede gidiyo kiz lapur lupur sut yalsin die tatliya abanincaa yapisiyo tabi :KK70:
Beni çok yipratmisti o süreç. Allahım hatırlamak istemiyorum. Ne varsa hepsini denedim ama 4 ay mama vermek zorunda kaldım.yetememek hayatımda hissettiğim en kötü histi

Bebek odası olayında ben de kesinlikle düzenden yana olanlardanım. Oğluma büyüyen yataklı bebek odası takımı almıştık. Şu sıra zaten yatağı dar gelmeye başlamıştı. Boş odam var ve oğluma çalışma masalı bir oda alıp şu anki takımı bebiş için ayarlamayı düşünüyorum. Ayrıca hanımlar üç beş fazla verin durumunuz müsaitse ve ç...k ten almaya çalışın. Hala dün alınmış gibi oğlumun odası 4 5 çocuk büyütür öyle diyim size :)

Ben 12 kiloyla bitirmiştim ilkini. Eve geldiğimde 2 kilosu gitmişti. 6 7 kilo doğumdan sonraki 10 günde terle atılıyor zaten çoğunlukla. Sonrası zamanla emzirerek gidiyor.

Canım yürüyüş yapmaya çalışıcaksın. Kalorili değil besin değeri şeyleri tüketiceksin bol su içiceksin. İnan o kadar zor değil. Sadece kendi ve bebeğinin sağlığını ön planda tutarak beslen kafi. Ben yoğurt ve sütü sıfır yağlı olanlardan tüketirdim mesela. Bu bile bir önlem

Bir usuyup bir yananlar bugün ben sanki temmuz ayindayiz gibi terliyorum bütün gün corapsiz gezdim utanmasam kombiyi kapaticam:rolleyes:vucudum dengesini şaşırdı canım tatlı birşeyler istiyor help help:rolleyes::rolleyes:

Back