Bende hala belirti Yok sadece çok hafif göğüs ağrısı varAy cok sewindim iyi oldaa bebisimiz siki siki annesine tutunsunda mide bulantioari dalan varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hala belirti Yok sadece çok hafif göğüs ağrısı varAy cok sewindim iyi oldaa bebisimiz siki siki annesine tutunsunda mide bulantioari dalan varmi
Hcg cogaldikcacoda articaktir kalp atislarini duydunmu :)Bende hala belirti Yok sadece çok hafif göğüs ağrısı var
Ne mutlu size... Rabbim bize de duymayı nasip etsin. Bende pazartesi kan testi yapıp öteki hafta direkt gideceğim insallah bir kereden ikisini de görürüz.Kızlar selam,
Ben de doktordan geliyorum ve çok şükür kalp atışlarını duyduk. Şuan 5+6'ymış ve karından ultrasonla hem bebeği gördük hem de kalp atışlarını dinletti. Artık 1 ay sonra gel dedi. :) Darısı sizlerin başına kızlar...
bebeğin gelişimine göre orda yazan tarihler farklılık gösterir. İlerleyen haftalarda bile boyuna kilosuna göre haftası ileriye geriye atabilir. Doğuma yakın zaten dr doğum tarihini kendi soyler canm. Şimdi çok takilmamak lazım onlaraBuarada benim doktor usgde haftasını söylemedi ben son adet tarihine göre diyorum 5+2 diyorum usg kağıdına baktım 4+2 yazıyordu hangisine göre hareket etmeliyim acaba
Neckorkuyosun kiz sal gitsin zaten buzamanda almicanda,nezaman alicaksin 14kilo aldim dogumdan ciktim on kilo gitmisti iki ayda o dort kiloyuda werdim bence bole seyler hic takilmamali sobucta bebis icin yiyosunKızlar ben kilo almaktan çok korktuğum için ilerleyen haftalarda istahimın kapanması için dua ediyorum ya .kilodan cok korkuyorum. İki gündür iyice dikkat eder oldum
Ne mutlu size... Rabbim bize de duymayı nasip etsin. Bende pazartesi kan testi yapıp öteki hafta direkt gideceğim insallah bir kereden ikisini de görürüz.
Canm bende 15kg aldım. Dediğin gibi ilk hafta 9 kilosunu vermiştim. Sütum yetmedi.olsun diye yedim. yiyince geri aldim. Ve veremedim bir türlü. 53 le başlayın 68 -69 arası tamamlamistim. Su an 64 um düşün. Boyumda kısa. Doğumum iyice zora girer bu kez. Sonra yine vermek var. Hem sende biliyorsun son 3 ay ye yeme ikişer üçer kg aliniyorNeckorkuyosun kiz sal gitsin zaten buzamanda almicanda,nezaman alicaksin 14kilo aldim dogumdan ciktim on kilo gitmisti iki ayda o dort kiloyuda werdim bence bole seyler hic takilmamali sobucta bebis icin yiyosun
Evet doğru söylüyorsun canım bekleyelim bakalım zaman ne gostericekBebe
bebeğin gelişimine göre orda yazan tarihler farklılık gösterir. İlerleyen haftalarda bile boyuna kilosuna göre haftası ileriye geriye atabilir. Doğuma yakın zaten dr doğum tarihini kendi soyler canm. Şimdi çok takilmamak lazım onlara
Sen şanslı olanlardanmissin canım bende 14 kilo almıştım ama doğumdan sonra sadece 4 kilosu gitmiştiNeckorkuyosun kiz sal gitsin zaten buzamanda almicanda,nezaman alicaksin 14kilo aldim dogumdan ciktim on kilo gitmisti iki ayda o dort kiloyuda werdim bence bole seyler hic takilmamali sobucta bebis icin yiyosun
Walla emzirinxede gidiyo kiz lapur lupur sut yalsin die tatliya abanincaa yapisiyo tabiSen şanslı olanlardanmissin canım bende 14 kilo almıştım ama doğumdan sonra sadece 4 kilosu gitmişti
Beni çok yipratmisti o süreç. Allahım hatırlamak istemiyorum. Ne varsa hepsini denedim ama 4 ay mama vermek zorunda kaldım.yetememek hayatımda hissettiğim en kötü histiWalla emzirinxede gidiyo kiz lapur lupur sut yalsin die tatliya abanincaa yapisiyo tabi
Canım yürüyüş yapmaya çalışıcaksın. Kalorili değil besin değeri şeyleri tüketiceksin bol su içiceksin. İnan o kadar zor değil. Sadece kendi ve bebeğinin sağlığını ön planda tutarak beslen kafi. Ben yoğurt ve sütü sıfır yağlı olanlardan tüketirdim mesela. Bu bile bir önlemKızlar ben kilo almaktan çok korktuğum için ilerleyen haftalarda istahimın kapanması için dua ediyorum ya .kilodan cok korkuyorum. İki gündür iyice dikkat eder oldum
Yok hayır geçen perşembe kesit gördükHcg cogaldikcacoda articaktir kalp atislarini duydunmu :)
KeseYok hayır geçen perşembe kesit gördük