• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Anne sütü alıyor mu peki ? nesquik için erken değil mi verilebilir mi ? Muhallebisine şeker katıyor musun? Çok soru sordum ama idare et canım ❤
Yok canım estağfurullah, Anne sütü alıyor ama hamile olduğum için sütüm çok az, muhallebiye seker koymuyorum, meyvenin kendi şekeri, nesquik için erken olabilir ama başka türlü sütü içmiyor. Bir bardağa bir çay kaşığı ekliyorum sadece..

D dstn33 ben sana bir muhallebi tarifi verebilirim. İki çay bardağı süt( Ajlan tarzı büyük çay bardağı) , iki buçuk tatlı kaşığı pirinç unu, iki buçuk tatlı kaşığı irmik, ve tercihen( pirinç unu kabızlık yapmasın diye ben koyuyorum) yarım armut rendesi. Kaynat. Fokurdayıp kıvam alınca porselene alıyorum. Biraz soğuttuktan sonra yarım çay kaşığı bal katıyorum. Kuzucuklara afiyet olsun ☺️

D dstn33 ben sana bir muhallebi tarifi verebilirim. İki çay bardağı süt( Ajlan tarzı büyük çay bardağı) , iki buçuk tatlı kaşığı pirinç unu, iki buçuk tatlı kaşığı irmik, ve tercihen( pirinç unu kabızlık yapmasın diye ben koyuyorum) yarım armut rendesi. Kaynat. Fokurdayıp kıvam alınca porselene alıyorum. Biraz soğuttuktan sonra yarım çay kaşığı bal katıyorum. Kuzucuklara afiyet olsun ☺
Çok teşekkür ederim:)

Şimdi ben bu zamana kadar hiç süt vermedim,nesquikli vermeyi deneyim.bir de muhallebi tarifin var mı.sutlac yaptı ablam bugün. İçine muz doğrayıp yedircem

Kendi başına ve benim babasının yuzlerimize vuruyor.bize vurduğu için üzülüp yuzumuzu ellerinin arasına alıp seviyor cici yapıyor.ben de ona kendine vurma sen cicisin diyorum sakinleştirmeye çalışıyorum.sendromunu seveyimle sendromuna söveyim duyguları arasında gidip geliyorum.istah açıcı olayını bilemiyorum insaallah geçicidir bu durum.
İlla süt vermek istiyorsan bence içine bir şey katmadan ver önce, şekerli ve çikolatalıya alışırsa alışırsa bir daha sade içmez.

Yok canım estağfurullah, Anne sütü alıyor ama hamile olduğum için sütüm çok az, muhallebiye seker koymuyorum, meyvenin kendi şekeri, nesquik için erken olabilir ama başka türlü sütü içmiyor. Bir bardağa bir çay kaşığı ekliyorum sadece..
Anladım canım teşekkür ederim

Arkadaşlar memleket ziyaretimizden dondugumuzden beri yani pazartesi gününden beri Aras kahvaltı+meyve +emerek yaşıyor .artık sinirim tavan yaptı .birkaç gün normal sakin karşıladım ama şimdi zivanadan çıktım.dis çıkartıyor gerilerden sanırım.sabaha kadar çok sık uyanmasını buna ve birsey yemesine bağlıyorum.devam sütü denen şey nedir? Muhallebi yapıp yedireniniz var mı? Normal günlük süt ya da pastörize süt veriyor musunuz kuzulara ne olur bir el atın.zayif görünüyor gözüme daha da uzuluyorim
ben muhallebi bir ara yapıyordum, dışarı çıkarken özellikle iyi oluyordu. ama çok uzun zamandır yapmadım. ihtiyaç da hissetmiyoruz artık dişler de yavaştan çıkmaya başladığı için. sütü ilk kez dün muzla karıştırarak verdim ara öğün olarak.
Aynı aynı ben de propolis arı sütü falan araştırmaya başladım doktora danışın kullanarak mi dedim ya da vitamin iştah açacak herhangi bir şey sadece anne sütüyle midesini doldurmaya uğraşan bağırıp çağıran yerlerde sürünüp inatlasan başına buyruk bir bebegimiz var sendromlu kuzular bazen güleyim mi uzuleyim mi şaşırıyorum :KK45: geçer geçer bu günlerde geçer su sendromlar geçsin de huylari güzel olsun inşallah :KK19:
propolisin erken ergenliğe sebep olduğu yönünde iddialar var. bizim dr vereceksen de düzenli değil ara sıra ver dedi.
jenga tarzı tahta bloklardan aldım ben mama sandalyesinde onları koyuyorum önüne yemeyeceğini anladığım zaman :D işe yarıyor ve bayağı da oyalıyor.
nesquik yerine keçiboynuzu tozu ve bal dene istersen. bence yutar ;)

Bizde de istahsızlık var ama sanırım gecici. Bazen iyi yiyor bazen hic. Bir yerde okumuştum. Cocuk bir sekilde tamamlıyor diye o yuzden sinir olsakta care yok 😣
Sütü sade verdim kızıma da oglumu da en bastan beri. Ogluma zaten 2 3 aydır duzenli kahvaltıda veriyorum. Benim oglum da ufak tefek ama napalım. Mutlu 💕 pekmez ve ceviz fındık susam ne varsa ilave edip krokan yaptım. Gelip gidip iki lokma alsa kar diyorum.

Günaydın kızlar
Gece emzirmeyi bırakabilen oldu mu? Artık gerçekten bıraktırmayı düşünüyorum sabaha kadar mız mız kaliteli uyku diye bişey kalmadı. Bazende ramazan tatiline ek bi 10 gün izin al toplam 19 günde tamamen emzirmeyi bıraktırsam mı acaba diye düşünüyorum,yada 2,5 ay daha dişimi sıkıp 2 yaşına girdikten sonra mı bıraktırsam. Çok kararsızım çok :deli:

Günaydın kızlar
Gece emzirmeyi bırakabilen oldu mu? Artık gerçekten bıraktırmayı düşünüyorum sabaha kadar mız mız kaliteli uyku diye bişey kalmadı. Bazende ramazan tatiline ek bi 10 gün izin al toplam 19 günde tamamen emzirmeyi bıraktırsam mı acaba diye düşünüyorum,yada 2,5 ay daha dişimi sıkıp 2 yaşına girdikten sonra mı bıraktırsam. Çok kararsızım çok :deli:
Ramazan bitsin hiç kaçarı yok bıraktırmak istiyorum bende.
Gece gündüz iyice abarttı. Sürekli paçamdan asılıyor meme meeme. Bir de uyanık kii ! Gelip önce öpüp sarılıyor seviyor ayyy anneee diye sonra meme diyor :D kıyamıyorum ama o bana kıyıyor :D

Gece gündüz iyice abarttı. Sürekli paçamdan asılıyor meme meeme. Bir de uyanık kii ! Gelip önce öpüp sarılıyor seviyor ayyy anneee diye sonra meme diyor :KK70: kıyamıyorum ama o bana kıyıyor :KK70:
İnan aynı durumdayız gak meme guk meme havasında yemin ederim. Fırsat buldukça istiyor sıkıldım bu durumdan çünkü bana güveniyor. Bu sürece beraber başlayalım bence en azından birbirimizden güç alırız. :KK31::KK5:

İnan aynı durumdayız gak meme guk meme havasında yemin ederim. Fırsat buldukça istiyor sıkıldım bu durumdan çünkü bana güveniyor. Bu sürece beraber başlayalım bence en azından birbirimizden güç alırız. :KK31::KK5:
Selam canım yoktun ne zamandır. Bizim bıdık da öyle ama ben de hiç kıyamıyorum hiç biberon kullanmadık biz sevmemisti ben şimdi biberona alıştırmaya çalışıyorum. En azından gece uyandığında su ya da süt verebilmek için uyandırmadan. Bir de memesiz uyuyamıyor önce buna çare bulmam lazım yaşına kadar anca gibi duruyor bakalım .. yani siz başlayın arkanizdayim :))

Bir meme maduru olarak katılacağım size şimdi disadi çıkıyoruz @
Selam canım yoktun ne zamandır. Bizim bıdık da öyle ama ben de hiç kıyamıyorum hiç biberon kullanmadık biz sevmemisti ben şimdi biberona alıştırmaya çalışıyorum. En azından gece uyandığında su ya da süt verebilmek için uyandırmadan. Bir de memesiz uyuyamıyor önce buna çare bulmam lazım yaşına kadar anca gibi duruyor bakalım .. yani siz başlayın arkanizdayim :))
Biz de ayniyiz arkadaşım pipetli bardak önerdi.biberon kullanmam herhalde

:anne:
Bir meme maduru olarak katılacağım size şimdi disadi çıkıyoruz @

Biz de ayniyiz arkadaşım pipetli bardak önerdi.biberon kullanmam herhalde
Evet ben de bakacağım ona canım hadi hayırlısı bakalım onları da kendimizi de uzmeden bitirebiliriz inşallah bu mucizevi serüveni

Günaydın kızlar

biz geceyi bıraktık ama hasta falan olduğu zaman yine kıyamıyorum
Gece gündüz iyice abarttı. Sürekli paçamdan asılıyor meme meeme. Bir de uyanık kii ! Gelip önce öpüp sarılıyor seviyor ayyy anneee diye sonra meme diyor :KK70: kıyamıyorum ama o bana kıyıyor :KK70:

ahaha önden yolunu yapıyor rüşvetçiler :D

biberon çürüklere yol açtığı için bu yaştan sonra hiç alıştırma bence. sonra onu bırakması için uğraşacaksın.

Slm cnm buralardayım sessiz sessiz forumu takip ediyorum geçen süt verdim hiç ama hiç sevmedi. O yüzden sütten kestikten sonra tekrar deniyecem vermeyi.
Bence sütten keseceksen biberonla gece vermeye kalkışma bu sefer işin daha zor olur demedi deme. _Bayankus_ _Bayankus_ gibi ben tamemen kesmeye niyetliyim artık bu zorlu süreçte seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız:KK70: öyle yandan yandan kaçmak yokk

Günaydın kızlar
Merhaba arkadaşım ben de ağustos annesiyim 2 yildir takip ediyorum ama cok az yazdimm... Gece nerdeyse 10 dk da bir yada saat başı uyanir süt isterdi artik psikolojim bozuldu gün içinde sersem sersem dolaşıyordum sanirim biraz da uykuya düşkündüm.. En son zayiflama grubundan bi arkadaşın desteğiyle gece emmesini birakmaya karar verdim.. Daha önce denemiştim aslinda ama istikrarli olamadim.. Şu Allah razi olsun diyorum her firsatta en azindan 4 saat kesintisiz uyuyabiliyorum artikkk...

Mrb A Asmii nasıl kestiniz, nasıl istikrarlı kaldınız çok merak ediyorum. Bize anlatırsan en azından neyle karsılaşacağımızı öğrenmiş oluruz

Slm cnm buralardayım sessiz sessiz forumu takip ediyorum geçen süt verdim hiç ama hiç sevmedi. O yüzden sütten kestikten sonra tekrar deniyecem vermeyi.
Bence sütten keseceksen biberonla gece vermeye kalkışma bu sefer işin daha zor olur demedi deme. _Bayankus_ _Bayankus_ gibi ben tamemen kesmeye niyetliyim artık bu zorlu süreçte seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız:KK70: öyle yandan yandan kaçmak yokk
Ya bugün suyla karıştırıp verdim benim oğlan da sevmedi.sekersiz çok ama çok açık çayı tiryaki gibi içiyor .

Aynı durumdayiz.kahvalti meyve emme...ve bişey yememesi beni çileden çıkartıyor.ama o pacamda hiç pes etmiyor .bir sevimli bir şirin bir işini biliyor ki inşallah iş hayatında da böyle olur:) sarilmalar opmeler ınnne ınne emme demeler.en sevdiğimiz şeyleri yapmaları....nasıl kıyılır..

Back