yok canim daha neler hayat hikayesini anlatmasi gerekiyor yanlis biliyormus o egitimci abla
barisin kelime haznesi bile cok fazla genis değil birak cumle kurmayi. en az 15 20 kelime bilmesi yeterli bu aylarda illa cumle kuracak diye bisey yok suan icin.
milletin isi gucu yok salla bosver. erkek cocuklar kizlara gore daha gec konusuyor bir de. daha bu yasta ceneye vuruyor kizlarda
ahahahaha baris da ayni habire alkisliyor kendini. hatta ilk alkisini 1 yasinda yapmisti bi daha da yaptigini görmedim su aylara kadar. 6 ayda alkis yapmaya basliyor halbuki bebekler. bizimki de kendini takdir etmede biraz gec kamis tuh
gunduz uykusunu ne kadar uyuyor? 2 saati gecmemeli. yoksa aksam uykusunda sikintilar cikiyor.
bir yerde okudum gecen gun, sarilmalar opmeler, ic cekmeler falan ayrilma belirtileriymis.
biz de yari klasik yari blw gidiyoruz. kahvaltisini kendisi yapiyor oglenleri de makarna pilav vs varsa koyuyorum onune kendi yiyor doke saca. barisin pek yeme problemi olmamasina ragmen son 1 aydir icinde ne oldugu onemli olmaksizin kasik gorunce yemeyi reddediyor. bakmiyor bile icinde ne var. hatta dun soyle bisey oldu. tabakta kofte ve pilav var. pilav diye atladi. araya kofte sikistirayim dedim 1 kez. sonraki pilavi da yemek istemedi. bide gozlerini kapatiyor sipa. oglum pilav bu pilav diye 5 kere soyledikten sonra agzini acti
bu ara sadece hamur isi ve tatli(kuru ve taze meyve, bal) seyler yemek istiyor. zeytine bayilirdi, onu da azaltti. gercekten biseyler degisiyor, cani istemiyor demek ki diye dusunmeye basladim. bazen de icime sinmiyor ilk kasigi alana kadar mucadele veriyoruz. ilk kasiktan sonra yiyor