- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
Uyumadi :) Zayiflama topigindeyken sürekli uykusuzluktan şikayetçi olunca bir de kilo vermemi engelleyince arkadaş bu olaya bi dur diyelim dedi sagolsunnn... Şimdiye kadar hep meme de uyuyordu oğlum. Biz de şöyle bir durum var gece uykusunda ortam sessiz olmali yatak odasina gidip ışığı kapatıp uyumaliyiz.. ben uyutmadan 2 saat önce falan iyice yemeğini yedirip karnini doyuruyorum.. 9 9 buçuk gibi de cok uykusu geliyor mizmizlaniyor anliyorum artik öyle olunca oturduğumuz odada ışık açıkken iyi ce süt iciriyorum iki meme yi de bitiriyor nerdeyse iyi ce doyduktan sonra odaya götürüp ışığı kapatip yatağına koyuyorum salliyorum cok uykusi gelince karni da tok olunca sorun çıkarmıyor başlarda biraz zorladi tabi ama her istediğinde aldim kucağıma öptüm tekrar koydum yada ayağımda sallayip iyi ce uyku moduna girince yatagina koydum ama şu an direk yatagina koyuyorum artik alıştı sanirim.. Ya ben o kadar cok rahatladim ki anlatamam o yüzden sizlerin de rahatlamasini cok isterim gerçekten ne buyuk rahatlikmis.. bir de meme de uyuyunca tık sesine uyanirdi e agzinda memeyle uyumuştu onun olmadığını da görünce aglardi bi dha meme koy yine Allah imm ne fenaydii.. Şu an uykusu da daha derin kendi kendine daldigi için..