Valla eskiler en güzeliymis, yok erkeni, geçi eninde sonunda hepimiz adam kadın olduk. Analarımız bunları takacak kadar vakti bile yoktu. Şimdi herşey de kriter her şeyde mükemmelliyetcilik. Devamlı kendimi sorgulamaktan, şunu mu eksik yapıyorum demekten o kadar sıkıldım ki. Arkadaşının durumu da gayet normal görünüyor, bazı çocuklar nazlı olur, çekingen olur zamanla asılır, çocuk sosyallestikce odullendirilirse, tesvik edilirse asılır bu durum da. 17 aylık bebeğe ne antidepresan ya ilginç gercekten. Bizim bebek de çok hareketli, yerinde hic durmayan inatçı bir bebek. Hem de keçi inadı var sagolsun. O da beni cok yoruyor ama odaklanma problemi yok. İstediği zaman her is geliyor elinden. Ben de kendimi böyle teselli ediyorum napim
Mecbur kalınca, çocuk krize girince biz de kısa aralıklarla açıyoruz. Ama hicbir zaman öyle uzun uzun etraftan soyutlayacak sekilde ekrana baktirmiyorum her ne kadar cevremle bu konuda devamli mücadele versem de. Çünkü esim de dahil, dede ananne babane diger dede tv ci. Artık gucenirlerse de torunlarını gormeyiversinler modundayim. Devamlı etrafimdakilerle mucadele vermek de cok yorucu gercekten. Biz ilk defa geçen hafta oyun grubuna götürdük metehani. Alisana kadar bitti kurs ama sosyallesmesi açısından iyi oldu, devam ederiz ara ara çünkü bizim de etrafta yok yaşıt bebekler. Size de tavsiye ederim canım..