2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Biz vicco aldık,bunlar.gayet iyi yuruyor bunlarla

Eklentiler

• IMG_0159.JPG
    33,2 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_0160.JPG
    23,4 KB · Görüntüleme: 63
Bu arada kimse ikinci bebek planı yapmıyor mu? Ben peşpeşe buyumelerini cok isterim mesela.. Tabi benim annem bana yakın belki bundan cesaret alıyorum yalnız olsam ve esim yardimci olmasa biraz erteleyebilirdim bu fikri..

Canım ben 6 ay olduktan sonra olmaya başladım. Negatif çıkmış korkma . Düzene girmesi zaman alıyor. Bende bu ay 1 hafta arayla birdaha oldum ilk defa . Bende bundan korkuyorum
Ben haziran ve temmuzda duzenli araliklarla oldum.Allah isteyip ugrasanlara nasip etsin yeni bebek.kucagimizdakileri bagislasin.adet oldugum zamanlar bunalima girerdim.hamdolsun simdi adet olunca seviniyorum

Bu gece oglusun 3 ust disi birden patladi.aylardir alt 2 dis vardi.ust 2 dis kabarmisti 3.su surpriz oldu.yavrum hep emmek istedi.disin nerde deyince gosteriyor şapsik
Bir de dogum gununu atlatanlar ve hazirlik halinde olanlar folyo balon aldiniz mi? Ben cok imreniyorum folyo balona

Merhaba anneler yenidoğan bebek hemşiresiyim.Eğer sorularınız olursa beni instagramdan hemsiree_anne olarak bulabilirsiniz ve Dm den sorularınızı sorabilirsiniz

Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun canım peki bu nerden bulasiyormus nasıl kapmış olabilir ki

Canım ben 6 ay olduktan sonra olmaya başladım. Negatif çıkmış korkma . Düzene girmesi zaman alıyor. Bende bu ay 1 hafta arayla birdaha oldum ilk defa . Bende bundan korkuyorum
Kontrole gittin mi sanırım takip etmek lazımkistvs birşey olmasın. Ben geçen ay çok yoğun oldum bu ay bakıp duruma yine öyle olsaydı doktoragidicektim 1 hafta geçti

Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun canım peki bu nerden bulasiyormus nasıl kapmış olabilir ki
Ortak kullanim alanlarindan dedi doktor park havuz deniz gibi dedi hapsirik oksurme opmeyle fln rahatlikla bulasiyormus insallah cabucak atlatiriz sabaha kadar huysuzlandilar

Siz taktırdınızmı korkuyorum acıyacak yan etkisi olacak diye

Ben 8 aylikken oldum ay bitti yeni ay basladi halen olmadim mantar olmustum doktora gittim 1 bucuk hafta once gebelik testi istemis 0.09 cikmisti odum koptu valla 4. Cocugu vucudum kaldiramaz artik rabbim olmayanlara nasip etsin

Kontrole gittin mi sanırım takip etmek lazımkistvs birşey olmasın. Ben geçen ay çok yoğun oldum bu ay bakıp duruma yine öyle olsaydı doktoragidicektim 1 hafta geçti
Tatile çıkmadan kontrole gittim servikal erozyon vardı donduralım dedi . Ama o leke tarzı kanama yaparmış adet gbi olmazmış. Tatilin ilk güünü sadece 1 tane primolut N kullandım. Ona rağmen o gün adetim başladı. Ondan mı acaba diye düşünüyorum .

Ortak kullanim alanlarindan dedi doktor park havuz deniz gibi dedi hapsirik oksurme opmeyle fln rahatlikla bulasiyormus insallah cabucak atlatiriz sabaha kadar huysuzlandilar
Çok gecmis olsun, tum bebeklere acil sifalar biz de 9. Aylikken 6.hastalik geçirmiştik

Siz taktırdınızmı korkuyorum acıyacak yan etkisi olacak diye
Yok hayir ama kesinlikle istemesem spiral taktırırdım..

Anladım canım her yerden herkesten koruyamiyoruz ki bilemiyoruz inşallah çabuk atlatirsiniz tekrar acil sifalar

Bu arada kimse ikinci bebek planı yapmıyor mu? Ben peşpeşe buyumelerini cok isterim mesela.. Tabi benim annem bana yakın belki bundan cesaret alıyorum yalnız olsam ve esim yardimci olmasa biraz erteleyebilirdim bu fikri..
Cesaretine hayran kaldım benim annem bana yardımcı olamıyor k.v. de uzakta oturuyor eşim de ben de bizim ufaklığa zor yetiyoruz belki bir kaç yıl sonra biraz buyutelim olursa nasip Rabbim olmayanlara versin bize nasip etti bin şükür sizin de gönlünüze göre versin canım ...

Amin sağolasın canim, Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin ins.

Kızlar selamlar,

Uzun zamandır giriş yapamamıştım. Malum hayat çok yoğun geçiyor :) Miniklerimizin doğum günü kutlu olsun. Bizler de sevdiklerimizle ufak bir kutlama yaptık, hatıra fotoğrafları çekildik. İleride bakıp mutlu olur inşallah. :)
Bizimki henüz yürümeye başlamadı, tek elle destek verirsem 3-4 adım atıyor. Onun dışında işe başladım. Düzenimizi oturtmaya çalışıyoruz.
Oğlum biraz iştahsız, yemek yedirirken çok zorlanıyoruz. Ama meyvelere bayılıyor, özellikle karpuza :) Yakında küçük bir deniz kaçamağı yapmak istiyoruz. Özellikle kolluk tavsiyesi olan varsa memnun oluruz :)umarım herkes iyidir, miniklere selamlar.

Son düzenleme:
Deneyip mi aldini internetten mi aldiniz

Denemedim ama mağazadan aldım işyerimin yakınındaki bi yerden.aksam denedim büyük geldi bi kücügüyle değiştirdim ertesi gun:) gayet memnunum.
Ama şimdi kıs için spor ayakabısı arıyorum,karar veremedim ne alayım diye...

Merhaba,sizin de dogun gununuz kutlu olsun.saglıklı,mutlu yılları olsun
Mymini baby alabilirsin,biz almadık bu sene ama seneye ondan alacağım kısmetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…