2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhaba canım nasılsınız?
Testlerin sonucu cıktı mı? Emir kuzumuZ nasıl? Sen nasılsın?

Merhaba kızlar. Epey zaman oldu girmedim foruma. Şimdi biraz göz attım hasta olan tüm kuzulara geçmiş olsun. Hemen geçer gider inşallah hastalıklar. Bizde annemlerin yanına yazlığa gittik mersine. Bir ay kaldık. Oğlum adının hakkını verdi denizim denize bayıldı. Artık uyukluyordu öyle çıkartıyordum. Sahilde şekerlemeleri hiç eksik olmadı zaten:) buraya kadar çok güzel. Fakat uyku ve yemek konusunda ciddi aıkıntı yaşadık. İstanbula döner dönmez doktoruna götürdük. Hiç bir sorun yok sadece dişten olabilir dedi. Üstteki köpek dişleri çıktı mersinde. Onları erken çıkarmış daha 6 ayı varmış o dişlerin çıkmasına. 500 gr kilo vermiş çok üzüldüm. Hiç
Bişey yemek istemiyordu sadece mama içiyordu.Ama şimdi iyi. Evini özlemiş oğlum demekki:). Yarın doğum günü caniçimin. Tüm ağustos böcüklerinin doğum günü kutlu olsun. Sağlıklı huzurlu mısmutlu olsunlar ömür boyunca.

Saglıklı,mutlu,umutlu yılları olsun İyiki Doğmuş:)

instagram hesap ismi vermek serbest mi acaba

Valla ben yine de denizi masum goruyorum ya otelin banyo suyundan falan kapmis olabilir. Siz gidin tatile, esinin basinin etini yemeye devam :)) bicok arkadasim gitti denize cocuguyla cok sukur boyle bi seyle karsilasmadilar.
Amin canim, insaallah.

Valla ben yine de denizi masum goruyorum ya otelin banyo suyundan falan kapmis olabilir. Siz gidin tatile, esinin basinin etini yemeye devam :)) bicok arkadasim gitti denize cocuguyla cok sukur boyle bi seyle karsilasmadilar.
Amin canim, insaallah.
Tekrar cesaretlendim inşallah bu ayın sonuna artık

Biizz biizz burdaki 6.hastalıgın oncusu bizdik maalesef.. çok gecmis olsun size de..
Siz miydiniz demek ya ben ilk senden duydum bu hastaligi. Degisik bi atesi oluyodu. Eller ayaklar buz gibi kafasi asiri sicak. Kanda, idrarda, kakada bir sorun yok cocuk 40 derece atesli. Acayip bi hastalikmis bu da. Nefesi falan da oyle sicak oluyodu ki emzirirken hissediyordum. 3. Gun gogsunde dokuntu olunca anladik biz de. Gecmis olsun size de tekrar.

Masallah kuzuya amin canım nice mutlu sağlıklı güzel yillariniz olsun toparlar tekrar sıkma canını ben de denizi sevsin çok istiyorum inşallah sever babası sevmiyor oğlumu yandaş yapacağım kendime

Merhaba arkadaslar 6 yasindaki oglum el ayak hastaligina yakalanmis cocugum kac gundur parmagimi bile sinek isirmis diyip duruyordu kolanya surduruyordum bugun bi bakim dedim su toplamis ayak parmaklarinin bazi yerlerinden doktoru aradim agzina fln bakin dedi baktim agzida dolu ellerindede var ates agri fln yapnadi simdilik doktora goturdum spreyle alerji surubu verdi burdan duymustun bu hastaligi nasil ilaclar kullaniyorsuniz agzinda varmi onun icin bir ilac verdimi size kizlarla ugrasmaktan fark edememisim bile butun gun kendime kizip durdum

Evett,Kimi doktor yanılıp antibiyotik veriyormus o hastalık sürecini daha da uzatıyormus.Onemli olan atesi sıkı takip ates düsürücüler ile durumu kontrol altında tutmak.. yoksa 3. Gun zaten döküntü ile atıyor kendisi.
Hepimize gecmis olsun

Geçmiş olsn canım. Benm oğlumda olmuştu şükğr atlattı şu an sadece döküntülerin izi kaldı. Doktorumuz herhangi bi ilaç vermedi sadece ağzındaki döküntüler için rahatlatıcı sprey verdi bide bol bol karadut yedir dedi.

Ismi ne canim benim kizlarada bulasmis abisinden zaten zorlaniyordum simdi daha zorlasti suanlik sadece agizlarinda var ama oglumun ayaklarin altinda ellerinde agzinda cok var bu hizla cogalirsa ayaklarini basamayacak herhalde patlarsa cogalir dedi doktor banyouuda yasakladi ne kadar zamanda gecti

Ağzı için zaditen verdi canımm. Bizimkinde ayak altında ve el içinde çıkmadı hep bacağında kolundan dirseğine kadar çıktı. 3 günde hepsi geri söndü .
Kardeşim var 18 yaşında onada geçti. Ellerinin içi ve ayak altı çok fena çıktı. Elini suya sokamıyor diken gibi batıyor diye ağlıyor. Bebeklerimz napsın acıyor da diyemiyorlar

Merhaba arkadaşlar. İlk adım ayakkabısı nasıl aldınız. Fotoğraf paylaşabilir misiniz rica etsem. Doktorunuz patik gibi tabanı yumuşak ve deri bir ayakkabı tavsiye etti, ama ilk adım ayakkabısı deyince hep ortopedik tabanlılar var piyasada onlar da malum sert tabanlı.

Merhaba canım biz adidas dragon ilk adım ayakkabısı aldık.sürekli onu giyiyor tabanı baya yumuşak . Tavsiye ederim

Biz de bunu kullanıyoruz.. Yaşıyla yürümeye basladi bizim kerata

Eklentiler

• IMG_20180809_114359.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar selam nasılsınız Doğum günü partileri nasıl gidiyor kızlar ben iki aydır adet olmaya başladım bu ay adetim gecikti test yaptım negatif ama çok korkuyorum.eski usul korunuyoruz ama ilk işim spiral taktırmak olacak eğer hamile değilsem allahım nolur olmayayım

Canım ben 6 ay olduktan sonra olmaya başladım. Negatif çıkmış korkma . Düzene girmesi zaman alıyor. Bende bu ay 1 hafta arayla birdaha oldum ilk defa . Bende bundan korkuyorum

Selam, biz kutlamayı aile arasında guzel bir masa hazırlayarak yaptik güzel bir anı olarak kaldı, negatifse korkma belki gec yumurtlamışsındır adetin gecikebilir, ama kesinlikle istemiyorsan spiral iyi bir korunma yontem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…