• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bu arada kimse ikinci bebek planı yapmıyor mu? Ben peşpeşe buyumelerini cok isterim mesela.. Tabi benim annem bana yakın belki bundan cesaret alıyorum yalnız olsam ve esim yardimci olmasa biraz erteleyebilirdim bu fikri..
Büyük cesaret;) birliktw büyüme fikri güzel ama ben cesaret edemiyorum;)

Büyük cesaret:KK66: birliktw büyüme fikri güzel ama ben cesaret edemiyorum:KK66:
Zaten ha diyince olmuyor ki bu bebegime 2.5 sene sonra kavuştum nasip isi sadece korunmayı bıraktık bakalim sağlıkla hayırlı vakitte gelsin

Biz de bunu kullanıyoruz.. Yaşıyla yürümeye basladi bizim kerata :KK66:
Masallah.b
Zaten ha diyince olmuyor ki bu bebegime 2.5 sene sonra kavuştum nasip isi sadece korunmayı bıraktık bakalim sağlıkla hayırlı vakitte gelsin

53. hafta atagi ne zormuş bir an önce bitmesini diliyorum

Günaydın kızlar,nasılsınız bebisler nasıl.Bizimki çok istahsiz meyve dışında birşey yediremiyorum meyvedede muz yemiyor cekirdeksiz üzüm çok seviyor birde kahvaltıda yumurta beyazı sarısını yemiyor.Bunların dışında birşey yemiyor.Sizinkilerde iştah sorunu var mi doktorami götürsem acaba.Birde artık düzenli olarak inek sütü vermeye basliyorurmuyuz?

Günaydın kızlar,nasılsınız bebisler nasıl.Bizimki çok istahsiz meyve dışında birşey yediremiyorum meyvedede muz yemiyor cekirdeksiz üzüm çok seviyor birde kahvaltıda yumurta beyazı sarısını yemiyor.Bunların dışında birşey yemiyor.Sizinkilerde iştah sorunu var mi doktorami götürsem acaba.Birde artık düzenli olarak inek sütü vermeye basliyorurmuyuz?
Bizde iştah yoktu son bir iki haftadır derken diş patlattı hala deli gibi kasıyor eli sürekli ağzında ama biraz açıldı iştahı diyebilirim hala eskisi gibi kahvaltı yapmıyor ama sorunumuz diş orası kesin ... Süte gelince henüz denemedim önce yaptığım muhallebilere sadece su yerine süt su katıp yapmayı deneyeceğim sonra adım adım iciririm diyorum ..

Slm kızlar
Az önce tesadüf ağustos 2018 annelerinin sayfasını gördüm. Bebişler geliyor sayfada heyecan bambaşka. Geçen seneki bizim hallerimiz geldi aklıma. Geçen sene Bu zamanlar aynı sevinci heyacanı merakı yaşıyorduk. Çok şükür bu duyguyu yaşatan Rabbim e. Allah'ım kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin Aminn.
Buralar çok durgun artık kimse pek yazmıyor

Siz miydiniz demek ya ben ilk senden duydum bu hastaligi. Degisik bi atesi oluyodu. Eller ayaklar buz gibi kafasi asiri sicak. Kanda, idrarda, kakada bir sorun yok cocuk 40 derece atesli. Acayip bi hastalikmis bu da. Nefesi falan da oyle sicak oluyodu ki emzirirken hissediyordum. 3. Gun gogsunde dokuntu olunca anladik biz de. Gecmis olsun size de tekrar.
Mrb cnm farkında olmadan bizde el ayak. Hastalığına yakalanmışız şimdi yazdığın belirtileri okuyunca şok oldum oysaki Dr muz grip demişti çok şükür ki atlattık, dikkat etmekte fayda var bu arada 1 yaşına giren minnoşlar iyi ki doğmuşlar iyi ki hayatımızdalar hepsinin sağlıklı mutlu huzur dolu gelecekleri olur inş.
B bursa_83 . İnş herşey yolundadır emirimiz de güzel gelişmeler vardır.senden güzel haberler almak dileğiyle......

Slm kızlar
Az önce tesadüf ağustos 2018 annelerinin sayfasını gördüm. Bebişler geliyor sayfada heyecan bambaşka. Geçen seneki bizim hallerimiz geldi aklıma. Geçen sene Bu zamanlar aynı sevinci heyacanı merakı yaşıyorduk. Çok şükür bu duyguyu yaşatan Rabbim e. Allah'ım kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin Aminn.
Buralar çok durgun artık kimse pek yazmıyor
AMiiinnn...
Allah isteyen,kıymet bilecek herkese hayırlısıyla nasip etsin insallah

Back