- 2 Mart 2017
- 2.822
- 3.494
- 133
Merhaba canım nasılsınız?arkadaslar allah razi olsun,suan bizim de elimizden duadan baska bir sey gelmiyor.
testlerimiz henuz sonuclanmadi. 19 temmuzda cikacak demislerdi,bekliyoruz.
hala klinikteyiz. evde kullanacagimiz cihazlari istediler. hepsi burda denenecek. butun cihazlarin calisip calismadigina bakilacak.
kartal bebek gibi sagligina kavusan bebeklere seviniyorum ve tabiki umutlanmak istiyorum ama durumlarimiz malesef cok farkli. solunum cihazindan ayrilan cocuklar da var ama iste dedigum gibi sebepleri farkli. keske tedavisi olan bir durum olsa ve bir kalp,bobrek veya baska bir sey beklesek,bir umudumuz olsa ama bizimki oyle degil. umut edecegimiz hicbir cumle kurmuyorlar.
tıp malesef kas,genetik ve metabolik hastaliklar anlaminda hicbir sey yapamiyor. basima gelince anladim ki tıp buyuk ve onemli hicbir hastaliga care bulamamis. televizyonlardaki sma nin tedavisu bulundu yalanlarina da inanmayin. o ilaci alabilmen icin bile o kadar krtiter var ki. ilaci alsan bile iyilesmeden kasıtları elini kaldiramayan cocuk elini kaldiriyor,bu.
bizim isimiz allaha kalmis. bir insan evladina kavusma surecinde ve sonrasinda niye bu kadar sınanır,onun da cevabini bulamadim ya hoş,neyse. cok doluyum da daha fazla yazmak istemiyorum,sinirlerim alt üst durumda.
Testlerin sonucu cıktı mı? Emir kuzumuZ nasıl? Sen nasılsın?