• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bizim minik gececi her zamanki gibi sabah da baba giderken uyanıp sarılma adetimiz başladı 7 de ayaktayız baba bu durumdan çok memnun tabi kalkıp direk kucağına tirmaniyor :emir_bebek::KK48:
Oy yerim ben onu masallah bizim de baba aksam gelince addaa ya gitme huyumuz var kapıya yönelip adaa adaa diye bağırıyor parka götürüyoruz :)

Akadaslar tek tek alinti yapamadim.cok sevindim burda olmaniza.gidenler de geri donsun insallah:)
Benim oglan cok komik.amcasi yengesi ve kuzeni geldi yazliga 2 haftadir onlarla beraberiz.gelisimine acayip katkilari oldu.biz konusup kahkaha atiyoruz o da bize katiliyor anliyormus gibi kahkahaha atiyor:)))) amcasinin kucagina gitmek istiyor ki keline vursun diye şap şap:)))) adam da agir basli bir tip tum karizmasi yerle bir oluyor.sabah 6-7arasi uyaniyor karga gibi bir bagirma sesleri evin icinde nara atip duruyor.

Akadaslar tek tek alinti yapamadim.cok sevindim burda olmaniza.gidenler de geri donsun insallah:)
Benim oglan cok komik.amcasi yengesi ve kuzeni geldi yazliga 2 haftadir onlarla beraberiz.gelisimine acayip katkilari oldu.biz konusup kahkaha atiyoruz o da bize katiliyor anliyormus gibi kahkahaha atiyor:)))) amcasinin kucagina gitmek istiyor ki keline vursun diye şap şap:)))) adam da agir basli bir tip tum karizmasi yerle bir oluyor.sabah 6-7arasi uyaniyor karga gibi bir bagirma sesleri evin icinde nara atip duruyor.
:)) Minikler her anları başka tatlı addaaa yi da öğrenmiş @deeploneliness bizimki de kapı çalınca hızlı hızlı kapıya gidiyor emekliyeyerek huu huu diye diye :) Rabbim tüm evletlari korusun ...

Haha evde bebek var gec kalkmak yok :) taklit ede ede ogreniyorlar ne kadar cok kisi o kadar iyi simdi biz de babanne dede yanına gidiyoruz bu bayram için bakalım bizimki neler yapacak :KK66:

:)) Minikler her anları başka tatlı addaaa yi da öğrenmiş @deeploneliness bizimki de kapı çalınca hızlı hızlı kapıya gidiyor emekliyeyerek huu huu diye diye :) Rabbim tüm evletlari korusun ...
Amin..Ay evet o kapida ne varsa bazen ciglik atiyor ac diye tabi onun meshur kelimesi ada adaaa diyerek..bi keresinde komsunun kızı çıkmış apartmanda onun sesini duymus illa acilacak o kapı cok cabuk büyüdüler bebeklikten çocukluğa geçiyorlar bebeklik ilk bir yılmış onu anladım

Sevgili oğlan anneleri bebeginin o minik saclarina kiyan var mı? Ben henüz kıyamadım ama çok önüne geliyor biraz kisalttirayim diyorum :KK48: ilk trasta havlu makas falan mı goturuluyormus berbere var mı bilen ?

Sevgili oğlan anneleri bebeginin o minik saclarina kiyan var mı? Ben henüz kıyamadım ama çok önüne geliyor biraz kisalttirayim diyorum :KK48: ilk trasta havlu makas falan mı goturuluyormus berbere var mı bilen ?
Ben kiymadim ama esim kendi kiydi.ucundan bir tutam kisaltti cocugun gozlerine geliyordu.bizimki mumun degil baskasina elletmez zaten ins buyuyunce.ama bilmiyorum makas havlu vs goturulur mu
Ben sana aliagada ozel gun pastasi yapan yer soracaktim.siz nerden aldiniz ya da alacaksiniz dogumgunu pastasi .liseden arkadasim aliagada yasiyor özsutu onerdi

Ben kiymadim ama esim kendi kiydi.ucundan bir tutam kisaltti cocugun gozlerine geliyordu.bizimki mumun degil baskasina elletmez zaten ins buyuyunce.ama bilmiyorum makas havlu vs goturulur mu
Ben sana aliagada ozel gun pastasi yapan yer soracaktim.siz nerden aldiniz ya da alacaksiniz dogumgunu pastasi .liseden arkadasim aliagada yasiyor özsutu onerdi
Evet Özsüt de iyi canım biz geçen hafta girdik yaşımıza kent pastanesi var Aliağa da merkezde oradan yaptirdik eski bir yer ben bildim bileli var nişan pastamizi da oradan yaptirmistim memnun kaldık biz resmini koyayım dedim ama başaramadım :)

IMG-20180811-WA0005~2.jpg
D dstn33 böyleydi bizimki

Bizimki de şuan kalabalıkta memlekete geldik. Yürüme alıştırmaları yapıyor az kaldı hissediyorum :anne:
Bu arada baya oluyor dede diyordu sonra bi ara Adeee diyordu babasına (ismi adem:-)) bidaha da bişey demedi. Ne dede ne ade hiçbir şey demiyor . Annr diyeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum:KK36:

Selam kızlar nasılsınız? Sürekli takip edip bir türlü yazamayanlardanım:) 1,5 aydır memleketteydik yeni döndük evimize. Memleketimin havası da insanı da yaradı kuzuma:) zaten sosyal bir bebeydi iyice coştu maşallah. Emeklemiyor dişi daha çıkmadı derken hepsini başardık yürümeyi öğrenerek geldik evimize. Bizimki biraz dilli düdük, konuşma çabamız epey fazla ama iştah problemimiz var. Süt vermeye başladınız mı kuzulara? Devam sütü mü inek sütü mü keçi sütü mü? Kafamda deli sorular:) biraz aydınlatırsanız sevinirim

Ben kıydım yoksa babası fena kıyacaktı( sıfıra vurdurmayı düşünüyordu) biz memlekette kestirdik oğlumla birlikte beşinci kuşağı tıraş etmiş oldu berberimiz:) saçları maşallah çok fazlaydı artık iyice rahatsız ediyordu. Ailecek kıyamadık ama kesilince de çok tatlı oldu sanki birden büyüdü delikanlı oldu:) hediye olayını babam halletti artık orasını bilemiyorum:)

Selam kızlar nasılsınız? Sürekli takip edip bir türlü yazamayanlardanım:) 1,5 aydır memleketteydik yeni döndük evimize. Memleketimin havası da insanı da yaradı kuzuma:) zaten sosyal bir bebeydi iyice coştu maşallah. Emeklemiyor dişi daha çıkmadı derken hepsini başardık yürümeyi öğrenerek geldik evimize. Bizimki biraz dilli düdük, konuşma çabamız epey fazla ama iştah problemimiz var. Süt vermeye başladınız mı kuzulara? Devam sütü mü inek sütü mü keçi sütü mü? Kafamda deli sorular:) biraz aydınlatırsanız sevinirim
Maşallah miniğine :)
Ben dün başladım süt vermeye . 1 çay bardağının yarısı kadar inek sütü kalanı su olacak şekilde verdim. Şimdilik gözlemliyorum bi sıkıntı yok gibi şükür. Baya kabız yaptığını söylüyorlar.:KK35:

Back