- 21 Haziran 2017
- 3.808
- 10.798
- 208
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy yerim ben onu masallah bizim de baba aksam gelince addaa ya gitme huyumuz var kapıya yönelip adaa adaa diye bağırıyor parka götürüyoruz :)Bizim minik gececi her zamanki gibi sabah da baba giderken uyanıp sarılma adetimiz başladı 7 de ayaktayız baba bu durumdan çok memnun tabi kalkıp direk kucağına tirmaniyor
Yaaa aşklar resmenBizim minik gececi her zamanki gibi sabah da baba giderken uyanıp sarılma adetimiz başladı 7 de ayaktayız baba bu durumdan çok memnun tabi kalkıp direk kucağına tirmaniyor
Bnde geldim:)Kimse yok mu?
:)) Minikler her anları başka tatlı addaaa yi da öğrenmiş @deeploneliness bizimki de kapı çalınca hızlı hızlı kapıya gidiyor emekliyeyerek huu huu diye diye :) Rabbim tüm evletlari korusun ...Akadaslar tek tek alinti yapamadim.cok sevindim burda olmaniza.gidenler de geri donsun insallah:)
Benim oglan cok komik.amcasi yengesi ve kuzeni geldi yazliga 2 haftadir onlarla beraberiz.gelisimine acayip katkilari oldu.biz konusup kahkaha atiyoruz o da bize katiliyor anliyormus gibi kahkahaha atiyor:)))) amcasinin kucagina gitmek istiyor ki keline vursun diye şap şap:)))) adam da agir basli bir tip tum karizmasi yerle bir oluyor.sabah 6-7arasi uyaniyor karga gibi bir bagirma sesleri evin icinde nara atip duruyor.
Haha evde bebek var gec kalkmak yok :) taklit ede ede ogreniyorlar ne kadar cok kisi o kadar iyi simdi biz de babanne dede yanına gidiyoruz bu bayram için bakalım bizimki neler yapacakAkadaslar tek tek alinti yapamadim.cok sevindim burda olmaniza.gidenler de geri donsun insallah:)
Benim oglan cok komik.amcasi yengesi ve kuzeni geldi yazliga 2 haftadir onlarla beraberiz.gelisimine acayip katkilari oldu.biz konusup kahkaha atiyoruz o da bize katiliyor anliyormus gibi kahkahaha atiyor:)))) amcasinin kucagina gitmek istiyor ki keline vursun diye şap şap:)))) adam da agir basli bir tip tum karizmasi yerle bir oluyor.sabah 6-7arasi uyaniyor karga gibi bir bagirma sesleri evin icinde nara atip duruyor.
Amin..Ay evet o kapida ne varsa bazen ciglik atiyor ac diye tabi onun meshur kelimesi ada adaaa diyerek..bi keresinde komsunun kızı çıkmış apartmanda onun sesini duymus illa acilacak o kapı cok cabuk büyüdüler bebeklikten çocukluğa geçiyorlar bebeklik ilk bir yılmış onu anladım:)) Minikler her anları başka tatlı addaaa yi da öğrenmiş @deeploneliness bizimki de kapı çalınca hızlı hızlı kapıya gidiyor emekliyeyerek huu huu diye diye :) Rabbim tüm evletlari korusun ...
Amin aminnnn:)) Minikler her anları başka tatlı addaaa yi da öğrenmiş @deeploneliness bizimki de kapı çalınca hızlı hızlı kapıya gidiyor emekliyeyerek huu huu diye diye :) Rabbim tüm evletlari korusun ...
Ben kiymadim ama esim kendi kiydi.ucundan bir tutam kisaltti cocugun gozlerine geliyordu.bizimki mumun degil baskasina elletmez zaten ins buyuyunce.ama bilmiyorum makas havlu vs goturulur muSevgili oğlan anneleri bebeginin o minik saclarina kiyan var mı? Ben henüz kıyamadım ama çok önüne geliyor biraz kisalttirayim diyorum ilk trasta havlu makas falan mı goturuluyormus berbere var mı bilen ?
Evet Özsüt de iyi canım biz geçen hafta girdik yaşımıza kent pastanesi var Aliağa da merkezde oradan yaptirdik eski bir yer ben bildim bileli var nişan pastamizi da oradan yaptirmistim memnun kaldık biz resmini koyayım dedim ama başaramadım :)Ben kiymadim ama esim kendi kiydi.ucundan bir tutam kisaltti cocugun gozlerine geliyordu.bizimki mumun degil baskasina elletmez zaten ins buyuyunce.ama bilmiyorum makas havlu vs goturulur mu
Ben sana aliagada ozel gun pastasi yapan yer soracaktim.siz nerden aldiniz ya da alacaksiniz dogumgunu pastasi .liseden arkadasim aliagada yasiyor özsutu onerdi
Ayyy ben onun ayagini yerim yeni yasi hayirli olsun insallah.
Bizimki de şuan kalabalıkta memlekete geldik. Yürüme alıştırmaları yapıyor az kaldı hissediyorumAkadaslar tek tek alinti yapamadim.cok sevindim burda olmaniza.gidenler de geri donsun insallah:)
Amin hepsinin inşallah evet canım isbankasinin hemen karşı çaprazında kalıyorAyyy ben onun ayagini yerim yeni yasi hayirli olsun insallah.
Merkez dedigin yer bankalarin oldugu caddemi:) aklimda bulunsun kent pastanesi
Ben kıydım yoksa babası fena kıyacaktı( sıfıra vurdurmayı düşünüyordu) biz memlekette kestirdik oğlumla birlikte beşinci kuşağı tıraş etmiş oldu berberimiz:) saçları maşallah çok fazlaydı artık iyice rahatsız ediyordu. Ailecek kıyamadık ama kesilince de çok tatlı oldu sanki birden büyüdü delikanlı oldu:) hediye olayını babam halletti artık orasını bilemiyorum:)Sevgili oğlan anneleri bebeginin o minik saclarina kiyan var mı? Ben henüz kıyamadım ama çok önüne geliyor biraz kisalttirayim diyorum ilk trasta havlu makas falan mı goturuluyormus berbere var mı bilen ?
Maşallah miniğine :)Selam kızlar nasılsınız? Sürekli takip edip bir türlü yazamayanlardanım:) 1,5 aydır memleketteydik yeni döndük evimize. Memleketimin havası da insanı da yaradı kuzuma:) zaten sosyal bir bebeydi iyice coştu maşallah. Emeklemiyor dişi daha çıkmadı derken hepsini başardık yürümeyi öğrenerek geldik evimize. Bizimki biraz dilli düdük, konuşma çabamız epey fazla ama iştah problemimiz var. Süt vermeye başladınız mı kuzulara? Devam sütü mü inek sütü mü keçi sütü mü? Kafamda deli sorular:) biraz aydınlatırsanız sevinirim