- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
İnşallah güzel haberler alırsınız.Merhabalar inş emir bebek biran önce sağlığına kavuşacak annesi az kaldı dualarım sizinle !!!bende bugün sizden dua istemeye geldim yarın önemli bir doktor kontrolümüz var çok önemli gidişatımız için...lütfen dualarınızda benim yavrumu da eksik etmeyin hayırlı haberler alalım çok stresliyim rabbim evlatlarımızı korusun kimseyi yavrusuyla imtihan etmesin sağlıkla kalın
Mothercare mama sandalyesi kullanıyorum. 2 aydır kullanıyorum ve şikayet edecek bir şey bulamadım henüzAnneler ek gidaya gectikten sonra hangi mama tabagini ve sandalyesini kullandiniz malum cok hareketli vurdugunu savuruyor
Merhabalar inş emir bebek biran önce sağlığına kavuşacak annesi az kaldı dualarım sizinle !!!bende bugün sizden dua istemeye geldim yarın önemli bir doktor kontrolümüz var çok önemli gidişatımız için...lütfen dualarınızda benim yavrumu da eksik etmeyin hayırlı haberler alalım çok stresliyim rabbim evlatlarımızı korusun kimseyi yavrusuyla imtihan etmesin sağlıkla kalın
Ben günde 3 öğün ek gıda veriyorum onun dışında yaklaşık 500 cc devam sütü alıyor. Su da toplamda 30 cc filan. Devam sütü aldığı için suyu az içiyor sanırım.Günaydın devam sütü verenler kaç cc veriyor öğrenebilir miyim
Toplam değilde öğün olarak kaç cc veriyorsun 150 mi 180 miBen günde 3 öğün ek gıda veriyorum onun dışında yaklaşık 500 cc devam sütü alıyor. Su da toplamda 30 cc filan. Devam sütü aldığı için suyu az içiyor sanırım.
150 cc devam sütü dışında bebeğiniz emiyor mu.Sağol canım ben 150 veriyordum ama yetmiyor
hem doktor hem sağlık ocağı istedi bizden sağlık ocağı bu ay yapıcak
Öğün olarakToplam değilde öğün olarak kaç cc veriyorsun 150 mi 180 mi
Ben bunlari okuyunca acaba cocugumu beslemiyor muyum diye dusunmeye basladim.15 gun evimizde olnayinca biraz aksadi ogunler.yumurta sarisinda bugun 2.gundu yarisini verdim yarin tamamini veririm.sabah ogle arasi 1 elma ya da armut.1 kac saat sonra yogurt.ondan birkac saat sonra corba.geri kalan zamanda emiyor.bir de her ek gida sonrasi su teklif ediyorum fincanda.birazi dokulse de suyu reddetmedi alistirma bardagini oyuncak gibi kullaniyor.fincan daha verimli oldu.Öğün olarak
09.00sabah kahvaltıdan sonra yaklaşık 60 cc,
13.00öğle yemeğinden sonra yaklaşık 60 cc,
17.00 da sadece devam sütü 120 cc,
19.00 muhallebi
21.00 uyumadan önce 120 cc
gece 03.00 civarları yaklaşık 180 cc
genel olarak bu şekilde
Merhaba canım.Selam herkese eski yoğun sayfalardan eser yok şimdi bebekler büyüdü ek gıda başlı başına bir iş doğa emekliyor bende bütün gün onun peşinde ne yedirsem derdi ayrı kansızlığımız çıktı demir ilacı kullanıyoruz oda kabızlık yapıyor kullandığınız denir ilaçlarının markalarını öğrenebilir miyim ferrumu değiştiricez
1 elma yada armutu tüm mü veriyorsun?Ben bunlari okuyunca acaba cocugumu beslemiyor muyum diye dusunmeye basladim.15 gun evimizde olnayinca biraz aksadi ogunler.yumurta sarisinda bugun 2.gundu yarisini verdim yarin tamamini veririm.sabah ogle arasi 1 elma ya da armut.1 kac saat sonra yogurt.ondan birkac saat sonra corba.geri kalan zamanda emiyor.yarin ilikli kemik suyu kaynatacagim ins beceririm.daha erken mi ilikli kemik suyu icin corbalarina bir iki kasik ilave etsem? Fikri olan var mi?
İnş amin çok tşk ederim rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşAmin canım İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Allah yardımcınız olsun şifa versin Allah'a emanet bütün yavrular ...
Amin inş tüm bebeklerimize şifa versin en kısa sürede çok tşk ederim allah razı olsunAllah yardımcınız olsun, Allah sizin bebeginize, Emir'e ve tüm bebeklere sağlık sıhhat versin inşallah. Dualarımız sizinle
Gazdan korkumdan veremedim ama ben de merak ediyorum
Bu arada ben ilikli kemik suyunu köpük bardaklara dondurdum. Küçük bi tencerede çorbasını yapıyorum 1 bardakta ondan koyuyorum. O şekilde içiyor. Hatta ailecek içiyoruzBen bunlari okuyunca acaba cocugumu beslemiyor muyum diye dusunmeye basladim.15 gun evimizde olnayinca biraz aksadi ogunler.yumurta sarisinda bugun 2.gundu yarisini verdim yarin tamamini veririm.sabah ogle arasi 1 elma ya da armut.1 kac saat sonra yogurt.ondan birkac saat sonra corba.geri kalan zamanda emiyor.bir de her ek gida sonrasi su teklif ediyorum fincanda.birazi dokulse de suyu reddetmedi alistirma bardagini oyuncak gibi kullaniyor.fincan daha verimli oldu.
yarin ilikli dana kemik suyu kaynatacagim ins beceririm.daha erken mi ilikli kemik suyu icin corbalarina bir iki kasik ilave etsem? Fikri olan var mi?
Cam rende de rendeliyorum.genelde bitiriyor masallah1 elma yada armutu tüm mü veriyorsun?
Benim bebeğim çok çok az emiyor o yüzden değerler bu şekilde yüksek. Sizin bebeğiniz emiyorsa ne güzel sorun yok zaten.Ben bunlari okuyunca acaba cocugumu beslemiyor muyum diye dusunmeye basladim.15 gun evimizde olnayinca biraz aksadi ogunler.yumurta sarisinda bugun 2.gundu yarisini verdim yarin tamamini veririm.sabah ogle arasi 1 elma ya da armut.1 kac saat sonra yogurt.ondan birkac saat sonra corba.geri kalan zamanda emiyor.bir de her ek gida sonrasi su teklif ediyorum fincanda.birazi dokulse de suyu reddetmedi alistirma bardagini oyuncak gibi kullaniyor.fincan daha verimli oldu.
yarin ilikli dana kemik suyu kaynatacagim ins beceririm.daha erken mi ilikli kemik suyu icin corbalarina bir iki kasik ilave etsem? Fikri olan var mi?
Bana ozet bir tarif verir misin sana zahmet olmazsa.bugun hayatimda ilk defa yogurt mayaladim cok zorlandim tutturana kadar.ilikli kemik suyunu da elime yuzune bulastirmam insBu arada ben ilikli kemik suyunu köpük bardaklara dondurdum. Küçük bi tencerede çorbasını yapıyorum 1 bardakta ondan koyuyorum. O şekilde içiyor. Hatta ailecek içiyoruz
İnş güzel haberlerle döneriz eko yapılacak duruma göre karar verilecek ameliyat olup olmaması yönünde .. anne yüreğim olmasını istemiyor tabi ama yine de hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda tşklerİnşallah güzel haberler alırsınız.
Sonuçlar çıkınca haber verebilirsen iyi olur, ameliyat vardı gündeminizde, onunla ilgili bir gelişme var mı?
Mothercare mama sandalyesi kullanıyorum. 2 aydır kullanıyorum ve şikayet edecek bir şey bulamadım henüz. Tabak kullanmıyorum henüz, lazım olduğu zaman evdeki porselen veya cam tabakları kullanıyorum. Genelde mama sandalyesinin tepsisinden yiyor.
Peki cok tesekkur ederim bilgi icinBenim bebeğim çok çok az emiyor o yüzden değerler bu şekilde yüksek. Sizin bebeğiniz emiyorsa ne güzel sorun yok zaten.
Dün bi video paylaşmıştım izledin mi canım. 2 yaşına kadar kilosunu 10ile çarpıp o kadar gr vermemiz gerekiyormuş. Mesela 9kg bi bebeğin 90gr en fazla 95 gr günlük meyve alması gerekiyormuş. İçindeki şekerden dolayı dikkat etmemiz gerekiyor . Tabi ki sen bilirsin yine ben söyleyim istedimCam rende de rendeliyorum.genelde bitiriyor masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?