2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İnşallah güzel haberler alırsınız.
Sonuçlar çıkınca haber verebilirsen iyi olur, ameliyat vardı gündeminizde, onunla ilgili bir gelişme var mı?

Anneler ek gidaya gectikten sonra hangi mama tabagini ve sandalyesini kullandiniz malum cok hareketli vurdugunu savuruyor
Mothercare mama sandalyesi kullanıyorum. 2 aydır kullanıyorum ve şikayet edecek bir şey bulamadım henüz. Tabak kullanmıyorum henüz, lazım olduğu zaman evdeki porselen veya cam tabakları kullanıyorum. Genelde mama sandalyesinin tepsisinden yiyor.

amin canim,allah razi olsun.
allahim hayirli haber almanizi nasip etsin.ben de dua ederim

sekerimbuz mama sandalyesi olarak e bebeğin sandalyesini aldım bizim işimizi görüyor şimdilik tabak almadım evdeki kaseler işimi görüyor kaşık olarak mamajoo kaşık kullanıyorum

Selam herkese eski yoğun sayfalardan eser yok şimdi bebekler büyüdü ek gıda başlı başına bir iş doğa emekliyor bende bütün gün onun peşinde ne yedirsem derdi ayrı kansızlığımız çıktı demir ilacı kullanıyoruz oda kabızlık yapıyor kullandığınız denir ilaçlarının markalarını öğrenebilir miyim ferrumu değiştiricez

Toplam değilde öğün olarak kaç cc veriyorsun 150 mi 180 mi
Öğün olarak
09.00sabah kahvaltıdan sonra yaklaşık 60 cc,
13.00öğle yemeğinden sonra yaklaşık 60 cc,
17.00 da sadece devam sütü 120 cc,
19.00 muhallebi
21.00 uyumadan önce 120 cc
gece 03.00 civarları yaklaşık 180 cc
genel olarak bu şekilde

Ben bunlari okuyunca acaba cocugumu beslemiyor muyum diye dusunmeye basladim.15 gun evimizde olnayinca biraz aksadi ogunler.yumurta sarisinda bugun 2.gundu yarisini verdim yarin tamamini veririm.sabah ogle arasi 1 elma ya da armut.1 kac saat sonra yogurt.ondan birkac saat sonra corba.geri kalan zamanda emiyor.bir de her ek gida sonrasi su teklif ediyorum fincanda.birazi dokulse de suyu reddetmedi alistirma bardagini oyuncak gibi kullaniyor.fincan daha verimli oldu.
yarin ilikli dana kemik suyu kaynatacagim ins beceririm.daha erken mi ilikli kemik suyu icin corbalarina bir iki kasik ilave etsem? Fikri olan var mi?

Merhaba canım.

Biz sidefer kullandık ilk başta. Aşırı huzursuzluğu vardı ona bağladık.. değiştirdik şimdi nutrigen ferromixin kullanıyoruz. Ek gıdaya karıştırıp veriyorsun minik paketlerde toz şeklinde. Ben sürekli vermedim yaklaşık 2 haftadır kullanıyoruz. Kabızlık huzursuzluk vs yapmadı.

1 elma yada armutu tüm mü veriyorsun?

Bu arada ben ilikli kemik suyunu köpük bardaklara dondurdum. Küçük bi tencerede çorbasını yapıyorum 1 bardakta ondan koyuyorum. O şekilde içiyor. Hatta ailecek içiyoruz

Benim bebeğim çok çok az emiyor o yüzden değerler bu şekilde yüksek. Sizin bebeğiniz emiyorsa ne güzel sorun yok zaten.

Bu arada ben ilikli kemik suyunu köpük bardaklara dondurdum. Küçük bi tencerede çorbasını yapıyorum 1 bardakta ondan koyuyorum. O şekilde içiyor. Hatta ailecek içiyoruz
Bana ozet bir tarif verir misin sana zahmet olmazsa.bugun hayatimda ilk defa yogurt mayaladim cok zorlandim tutturana kadar.ilikli kemik suyunu da elime yuzune bulastirmam ins

İnş güzel haberlerle döneriz eko yapılacak duruma göre karar verilecek ameliyat olup olmaması yönünde .. anne yüreğim olmasını istemiyor tabi ama yine de hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda tşkler

Cam rende de rendeliyorum.genelde bitiriyor masallah
Dün bi video paylaşmıştım izledin mi canım. 2 yaşına kadar kilosunu 10ile çarpıp o kadar gr vermemiz gerekiyormuş. Mesela 9kg bi bebeğin 90gr en fazla 95 gr günlük meyve alması gerekiyormuş. İçindeki şekerden dolayı dikkat etmemiz gerekiyor . Tabi ki sen bilirsin yine ben söyleyim istedim ben genelde elma ve armutu 1/4 ünü muzun yarısını veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…