- 3 Ocak 2017
- 988
- 1.460
- 63
Bu kansayimini 8 aylık kontrolünde sağlık ocağı mi yapiyor yoksa gittiğiniz doktor mu istiyor hanımlar ?Bu arada bizde yarın yaptırcsz galiba kan sayımını. Nasıl geçti nasıl Ldılar kanı çk ağladı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kansayimini 8 aylık kontrolünde sağlık ocağı mi yapiyor yoksa gittiğiniz doktor mu istiyor hanımlar ?Bu arada bizde yarın yaptırcsz galiba kan sayımını. Nasıl geçti nasıl Ldılar kanı çk ağladı mı
Bu kansayimini 8 aylık kontrolünde sağlık ocağı mi yapiyor yoksa gittiğiniz doktor mu istiyor hanımlar ?
Sağlık ocağı değil canım kendi doktoru istedi . Çünkü demir takviyesini çok çok az yapabildik. Ne durumda diye bakmsk için 9 aylık kontrolde bakalım dedi doktoru.Bu kansayimini 8 aylık kontrolünde sağlık ocağı mi yapiyor yoksa gittiğiniz doktor mu istiyor hanımlar ?
Sağol cnm deneyeceğim hemen inşallah:)Granit tavada azcık zeytinyağında kısık ateşte pişiriyorum. İçeriğini değiştirebilirsin bazen buğday ruşeymi falanda ekliyorum içine seviyor benim oğlan. Seninkide sever inş afiyet olsun
Parmağından canım pek anlamadı önce sonra biraz mizikladi ama kısa sürdü merak etme şip şak olup bitiyor :)Bu arada bizde yarın yaptırcsz galiba kan sayımını. Nasıl geçti nasıl Ldılar kanı çk ağladı mı
Doktor ve hemlirelere karşı koşullandı malesef gördüğünde ağlıyor. Sünnet falanda oldu ya ondan baya korkuyor.Parmağından canım pek anlamadı önce sonra biraz mizikladi ama kısa sürdü merak etme şip şak olup bitiyor :)
Anladım canım teşekkür ederim geçmiş olsun size deSağlık ocağı değil canım kendi doktoru istedi . Çünkü demir takviyesini çok çok az yapabildik. Ne durumda diye bakmsk için 9 aylık kontrolde bakalım dedi doktoru.
Yaa bizim sağlık ocağı neden yapmıyor ki 8 aylık kontrolüne getir demişlerdi belki gidince alırlar..Kızlar bizi sağlık ocağından aradılar gelin kan sayimi icin diye orda baktılar yani. Parmak ucundan kan alıp hemen bakıyorlar basit bir işlem bebişler pek anlamıyor bile
Amin canım İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Allah yardımcınız olsun şifa versin Allah'a emanet bütün yavrular ...Merhabalar inş emir bebek biran önce sağlığına kavuşacak annesi az kaldı dualarım sizinle !!!bende bugün sizden dua istemeye geldim yarın önemli bir doktor kontrolümüz var çok önemli gidişatımız için...lütfen dualarınızda benim yavrumu da eksik etmeyin hayırlı haberler alalım çok stresliyim rabbim evlatlarımızı korusun kimseyi yavrusuyla imtihan etmesin sağlıkla kalın
Joie mimzy lx mama sandalyesi nuby silikon vakumlu mama kasesiAnneler ek gidaya gectikten sonra hangi mama tabagini ve sandalyesini kullandiniz malum cok hareketli vurdugunu savuruyor
Evet canım benzer modeller de var ama en uygunu bu.
N11 / https://m.n11.com/ceraware-bambu-fiber-cocuk-seti-ucan-tavsan-pembe-P220442948
Biz 8bucuk aylık olduk hatta gectik yeni çağrıldık :) yaparlar kesinYaa bizim sağlık ocağı neden yapmıyor ki 8 aylık kontrolüne getir demişlerdi belki gidince alırlar..
Allah yardımcınız olsun, Allah sizin bebeginize, Emir'e ve tüm bebeklere sağlık sıhhat versin inşallah. Dualarımız sizinleMerhabalar inş emir bebek biran önce sağlığına kavuşacak annesi az kaldı dualarım sizinle !!!bende bugün sizden dua istemeye geldim yarın önemli bir doktor kontrolümüz var çok önemli gidişatımız için...lütfen dualarınızda benim yavrumu da eksik etmeyin hayırlı haberler alalım çok stresliyim rabbim evlatlarımızı korusun kimseyi yavrusuyla imtihan etmesin sağlıkla kalın
Gazdan korkumdan veremedim ama ben de merak ediyorumSelam hanımlar bebeğine beyaz lahana veren var mı ? Verdiyseniz ne şekilde verdiniz biraz bakindim ama kayda değer birşey bulamadım...
Kapuska şeklinde vereni gördüm ama kaçıncı aydan itibaren bilemedim aslında sarmasini da yiyebiliryumuşak olur yoğurtla falanSelam hanımlar bebeğine beyaz lahana veren var mı ? Verdiyseniz ne şekilde verdiniz biraz bakindim ama kayda değer birşey bulamadım...
Joie mimzy lx mama sandalyesi , wee vakumlu tabak.Anneler ek gidaya gectikten sonra hangi mama tabagini ve sandalyesini kullandiniz malum cok hareketli vurdugunu savuruyor
Sağol canım ben 150 veriyordum ama yetmiyorBen gün içerisinde 180 ml. veriyorum, sadece sabah bütün gece yemediği için 210 yapıyorum.
hem doktor hem sağlık ocağı istedi bizden sağlık ocağı bu ay yapıcakBu kansayimini 8 aylık kontrolünde sağlık ocağı mi yapiyor yoksa gittiğiniz doktor mu istiyor hanımlar ?