• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bırakıp iki dakika içeriye gidince ağlamak nedir ya, ne zaman geçecek bu psikopat ayrılık korkusu?! Ne tuvalete gidebiliyorum ne banyosunu hazırlayabiliyorum, elim kolum bağlandı.

Biraz önce yanından ayrıldım, işimi hallediyorum ama ya 1 ya 1,5 dakika sürdü yani, o kadarcık. Ağlaması bir şiddetlendi dedim herhalde koltuğa çıktı koltuktan düştü. Ki değil yürümek tam olarak emeklemiyor bile. Başka bir şeye bu kadar ağlayamaz diye aklıma bir yerden düşmesi geldi. İçeriye girdim bir kolu kapıya uzanmış yerde yüzüstü yatıyor, gözyaşları şelale çenesine inmiş iki yandan. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

Bırakıp iki dakika içeriye gidince ağlamak nedir ya, ne zaman geçecek bu psikopat ayrılık korkusu?! Ne tuvalete gidebiliyorum ne banyosunu hazırlayabiliyorum, elim kolum bağlandı.

Biraz önce yanından ayrıldım, işimi hallediyorum ama ya 1 ya 1,5 dakika sürdü yani, o kadarcık. Ağlaması bir şiddetlendi dedim herhalde koltuğa çıktı koltuktan düştü. Ki değil yürümek tam olarak emeklemiyor bile. Başka bir şeye bu kadar ağlayamaz diye aklıma bir yerden düşmesi geldi. İçeriye girdim bir kolu kapıya uzanmış yerde yüzüstü yatıyor, gözyaşları şelale çenesine inmiş iki yandan. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.​
Hepsi aynı demekki bu bebeklerin. Ben çözümü gitttiğim her yere onuda götürerek buldum. Mutfak y.odası balkon hep birlikteyiz :KK53:

Biraz önce yanından ayrıldım, işimi hallediyorum ama ya 1 ya 1,5 dakika sürdü yani, o kadarcık. Ağlaması bir şiddetlendi dedim herhalde koltuğa çıktı koltuktan düştü. Ki değil yürümek tam olarak emeklemiyor bile. Başka bir şeye bu kadar ağlayamaz diye aklıma bir yerden düşmesi geldi. İçeriye girdim bir kolu kapıya uzanmış yerde yüzüstü yatıyor, gözyaşları şelale çenesine inmiş iki yandan. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
Ay kıyamam ona :KK200::KK16:

Selam kızlar nasılsınız? Aklımı sürekli kurcalayan bir sorun var emzirmeyle ilgili. Şimdi benim kuzum ek gıdaya başladığımızdan beri gündüzleri çok az emiyor zaten hep kısa kısa emerdi ama ek gıda başlayalı emmeyi iyice azalttı. Geceleri maşallah güzel emiyor. Sizin emzirme durumunuz nasıl? Sütten kesilir diye çok korkuyorum
Bizim de gece ağırlıklı canım ek gıda nasil? Her öğün veriyor musun belki söylüyordur karnı o yüzden azaltmistir

Bizim de gece ağırlıklı canım ek gıda nasil? Her öğün veriyor musun belki söylüyordur karnı o yüzden azaltmistir
Ek gıda bazen çok iyi bazen kötü ama genellikle maşallahı var güzel yiyor ben de herhalde doyuyor diye düşünüyorum ama görenler yine psikolojimi bozuyor hiç emmiyor böyle olursa emmeyi bırakır diye. Sağolsunlar herkesin herşeye bir yorumu var

İyi akşamlar kızlar. Bugün kan sayimi yaptırdık 11.2 çıktı normal değerler hakkında bilgi sahibi olan varsa yorumlayabilir mi? Bi de alakasız biraz ama bebişler için köfte tarifi olan var mı :D

Ek gıda bazen çok iyi bazen kötü ama genellikle maşallahı var güzel yiyor ben de herhalde doyuyor diye düşünüyorum ama görenler yine psikolojimi bozuyor hiç emmiyor böyle olursa emmeyi bırakır diye. Sağolsunlar herkesin herşeye bir yorumu var
Söylüyordur yazmışım doyuyordur dicektim :) belki ek gıdanın ölçüsü fazla geliyordur canım süte ağırlık vermeye çalış öyleyse de. Boşver sen kulak asma herkesin her şeye bir yorumu var...

İyi akşamlar kızlar. Bugün kan sayimi yaptırdık 11.2 çıktı normal değerler hakkında bilgi sahibi olan varsa yorumlayabilir mi? Bi de alakasız biraz ama bebişler için köfte tarifi olan var mı :KK70:
Laboratuvarlar arasında degisiklik olsa da 10 sinir kabul ediliyor genelde gurmeannem de bizimkiler için güzel köfte tarifleri var istersen oraya bir bak :kk77:

Selam kızlar nasılsınız? Aklımı sürekli kurcalayan bir sorun var emzirmeyle ilgili. Şimdi benim kuzum ek gıdaya başladığımızdan beri gündüzleri çok az emiyor zaten hep kısa kısa emerdi ama ek gıda başlayalı emmeyi iyice azalttı. Geceleri maşallah güzel emiyor. Sizin emzirme durumunuz nasıl? Sütten kesilir diye çok korkuyorum
Selamlar canim. Bu benim oyle dertli oldugum bir konu ki.. 1,5 aylikti meme reddi basladi ve hala devam ediyor en siddetli haliyle. Oyle zor emziriyorum ki anlatamam. Bir ara geceleri de reddetti ama kisa surdu. Emzirmek tam bir kabusa donustu. Cok zorlaniyorum, cok uzuluyorum. Goguslerim sut doluyor, canim cok aciyor. Bi care bulamadim ben buna ve her seyi denedim aylardir. Emzirecegim zaman kendini geriye atiyor, ittiriyor beni ve agliyor surekli. Bunu yapmadigi tek bir emmesi bile yok. Ellerimin, bileklerimin agrisindan agliyorum geceleri bazen emsin diye ugrasirken oyle zorlaniyorum. O kadar fena haldeyiz. Emmeden de uyuyamiyor ve bir de boyle yapiyor. Emzirmeye niyet etmemle emmesi arasinda 1 saat ugrasiyoruz boyle aglaya aglaya. Daha ne yaparim bilmiyorum. Sutum de cok, istemiyorum sutten kesilsin ben de :( Senin minik de kesilmez sutten insallahbsen hic korkma. Yetiyordur ona yedigi, ictigi de o yuzden az emiyordur. Allah kolaylik versin.

İyi akşamlar kızlar. Bugün kan sayimi yaptırdık 11.2 çıktı normal değerler hakkında bilgi sahibi olan varsa yorumlayabilir mi? Bi de alakasız biraz ama bebişler için köfte tarifi olan var mı :KK70:
Merhaba canım.
Ben yaklaşık 60 70 gr kadar kuzu kıymanın içine 1çk irmik 1çk ince bulguru sıcak suyla şişirip atıyorum . 1 soğanın minik bi kısmını rendeliyorum. Minicik kimyon atıyorum. 2 tane çıkıyor bu ölçüden .

Merhaba canım.
Ben yaklaşık 60 70 gr kadar kuzu kıymanın içine 1çk irmik 1çk ince bulguru sıcak suyla şişirip atıyorum . 1 soğanın minik bi kısmını rendeliyorum. Minicik kimyon atıyorum. 2 tane çıkıyor bu ölçüden .
Aldım tarifi canım çok teşekkürler. Peki nasıl pisiriyosun?

Aldım tarifi canım çok teşekkürler. Peki nasıl pisiriyosun?
Granit tavada azcık zeytinyağında kısık ateşte pişiriyorum. İçeriğini değiştirebilirsin bazen buğday ruşeymi falanda ekliyorum içine seviyor benim oğlan. Seninkide sever inş afiyet olsun:KK200:

Bu arada bizde yarın yaptırcsz galiba kan sayımını. Nasıl geçti nasıl Ldılar kanı çk ağladı mı:KK43:

nöroloji hocamiz bir siralama yapinca hacettepe ilk sirada çapa ikinci sirada demisti. ben o yuzden hacettepe istiyordum ama capa oldu. hocanin istedigi cihaz capada da varmis. onemli olan cihazin saglikli sonuc vermesi. insallah hicbir seyi yoktur kuzumun.
egzersizlere 3 gundur giremiyordum. cunku 10 kisilik yogunbakimda 14 cocuk var ve bazilarinin durumu agir. oyle olunca da aileler yogunbakimin kapisinda bekliyor.o durumda da ben egzersize gireyim demek ayip geliyor. bugun girebildim 20 dk.

onceden hep gulerdi bizi gorunce ama salidan beri uyku ilaci vermedikleri icin emir hortumlari hissediyor ve cok rahatsiz. hep agliyor,sesi de cikmiyor hortumlar ses tellerinin arasindan gectigi icin. sadece gozyaslari akiyor ve yuzunu burusturuyor.
kollari da bagli hortumlari cekmesin diye. onu oyle gormek istemiyorum ama egzersiz de yapmam sart.bazen ben de kendimi tutamiyorum agliyorum. oyle gorsun istemiyorum ama gozyaslari iniveriyor birden. beni al burdan der gibi bakiyor:110::110::110:
Allah biliyoya her okuduğumda kendi evladım gibi içim sızlıyor, canım bi başka acıyor. Allah sana ve eşine gani gani sabır versin. İyi haberlerini okumayı nasip etsin bizede. Emirimizde iyileşsin çabucak. O gözlerinden bir inci damlası akmasın birdaha. Gülüşlerini paylaş bizimle, koynunda nasıl uyuttuğunu. Ben yine dua edicem sizin için keşke elimizden fazlası gelse.

Günaydın devam sütü verenler kaç cc veriyor öğrenebilir miyim
Ben 1 defa 90ml veriyorum. Ek gıda zamanları emmediği için mümkün olduğu kadar sık sağıyorum sütümü. Gün içinde hem emiyo hem sağdıklarım tamamlıyor ihtiyacını. Ki benimki memeye çok düşkün. Ona rağmen yetiyor

Günaydın kızlar ben geçen hafta çalışmaya başladım .Sabah 8:30 da oğlumu emzirip cikiyorum akşam da saat 7 de eve gelip emziriyorum. Sonra gece 12 ve sabaha karşı 4 ya da 5 gibi bir daha süt içiyor Süt bırakıyorum ama benim oğlan icmiyormus babannesi en fazla 100 cc icirebiliyormus.Kahvaltı,öğlen çorba,yoğurt yedirebiliyormus.Bu aylarda %60 anne sutu deniyor ya sizce gün içinde içtiği süt yeterli olur mu yoksa ek gidayi azaltıp süt vermeye mi çalışsak acaba ?

B bursa_83 canim rabbim sanada emirede ailenede cok sabir versin anne olarak cocugunu oyle gormek anlatilamaz bir duygudur mutlaka rabbim bu gunleri unutturur insallah size emir biran once saglikla evine doner hep dualarimindasin su sonuclar yuzunuzu guldurur insallah rabbim yar ve yardimciniz olsun:dua::dua:

B bursa_83 canim rabbim sanada emirede ailenede cok sabir versin anne olarak cocugunu oyle gormek anlatilamaz bir duygudur mutlaka rabbim bu gunleri unutturur insallah size emir biran once saglikla evine doner hep dualarimindasin su sonuclar yuzunuzu guldurur insallah rabbim yar ve yardimciniz olsun:dua::dua:

amin canim allah razi olsun hepinizden.

Back