Biz de 15 gun evimizden uzak kaldik bizim de duzenimiz bozuldu.kahvaltiya baslayamadim.zaten ankaradan mersine mersinden antepe antepten ankaraya yola cikilan gunler sadece anne sutu aldi.10 gun annemin yanindayken o yogurt mayaladi sagolsun.ama esimin memleketine gidince orda ihmal edildi.4 gun hic corba icmedi mesela sadece meyve aldi antepte biz bogaz turu yaptik babasiyla yavrum anne sutune talim etti.neyse geldik allahtan 3.gun bugun yumurta tattirdim.dun yogurt mayaladim.bugun ilikli kemik suyu yapicam oglan durursa.bir de peynir yapmayi ogrensem..yatagina birakinca uyaniyor yeni dogan gibi.cok yazmisim ya kusura bakmayinTatilden geldik kızlar.bizimkini çocuk havuzuna soktum.ilk önce alışması için ayaklarını soktum baktım ağlamıyor.vücudunuda soktum.üşüdü çenesi titresi biraz sonra alıştırdım suya.
boyunluk simidini taktım.kendi kendine yüzdü baya eğlendi :)
1 kere soktum çocuk havuzuna.bidaha cesaret edemedim.sağolsun annem baktı genelde.bende havuzda takıldım.çok iyi geldi.annem sütlaç vermiş.bi kase yedi dedi.
Havuzdan mı sütlaçtan mı bilmiyorum ama ağzının kenarlarında kırmızı bişey çıktı.
Dışardayken beslenmesine dikkat edemedim.evimize gelince ilk işim tarhana çorbası pişirmek oldu.tatile gitmeyi bu yüzden istemiyorum işte.