• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Tatilden geldik kızlar.bizimkini çocuk havuzuna soktum.ilk önce alışması için ayaklarını soktum baktım ağlamıyor.vücudunuda soktum.üşüdü çenesi titresi biraz sonra alıştırdım suya.
boyunluk simidini taktım.kendi kendine yüzdü baya eğlendi :)

1 kere soktum çocuk havuzuna.bidaha cesaret edemedim.sağolsun annem baktı genelde.bende havuzda takıldım.çok iyi geldi.annem sütlaç vermiş.bi kase yedi dedi.
Havuzdan mı sütlaçtan mı bilmiyorum ama ağzının kenarlarında kırmızı bişey çıktı.

Dışardayken beslenmesine dikkat edemedim.evimize gelince ilk işim tarhana çorbası pişirmek oldu.tatile gitmeyi bu yüzden istemiyorum işte.
Biz de 15 gun evimizden uzak kaldik bizim de duzenimiz bozuldu.kahvaltiya baslayamadim.zaten ankaradan mersine mersinden antepe antepten ankaraya yola cikilan gunler sadece anne sutu aldi.10 gun annemin yanindayken o yogurt mayaladi sagolsun.ama esimin memleketine gidince orda ihmal edildi.4 gun hic corba icmedi mesela sadece meyve aldi antepte biz bogaz turu yaptik babasiyla yavrum anne sutune talim etti.neyse geldik allahtan 3.gun bugun yumurta tattirdim.dun yogurt mayaladim.bugun ilikli kemik suyu yapicam oglan durursa.bir de peynir yapmayi ogrensem..yatagina birakinca uyaniyor yeni dogan gibi.cok yazmisim ya kusura bakmayin

Çok tatlı olmuştur bıdık bıdık yüzerken.Bende yazın gelmesini 4 gözle bekliyorum. Şimdiden şortunu,şapkasını hazırlamaya başladım. Tedaviydi, hamilelikte enfeksiyon korkusuydu 2 yazdır denize giremiyorum. Millet denizde yüzerken, ben ağaç altında kitap okuyup, el salladım. Bu yaz sudan çıkmıycam.
Biz de aynı malesef geçen yıl hamileliğin son demleri olunca gidemedik. Bu yıl 15 gün gelmiycem diyorum eşime.:KK49:
Bu arada tatil için plan yapan var mı acaba malum bebekle bir hayli zor olacağa benziyor. Otel çok önemli . Bir de ben çocuğa baksın diye birisini götürme taraftarıda değilim yani yalnızlık her zaman iyidir .böyle düşünerek hata mı yapıyorum sizce? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. :KK19:

Çok tatlı olmuştur bıdık bıdık yüzerken.Bende yazın gelmesini 4 gözle bekliyorum. Şimdiden şortunu,şapkasını hazırlamaya başladım. Tedaviydi, hamilelikte enfeksiyon korkusuydu 2 yazdır denize giremiyorum. Millet denizde yüzerken, ben ağaç altında kitap okuyup, el salladım. Bu yaz sudan çıkmıycam.
Sizin de mi tedaviyle oldu minnos.biz de ayni korkularla bir yere kipirdayamamistik.suya girmeyi birak yola bile cikmadik.1 haziran itibariyle izmirde olacagim insallahhhh.

Biz de 15 gun evimizden uzak kaldik bizim de duzenimiz bozuldu.kahvaltiya baslayamadim.zaten ankaradan mersine mersinden antepe antepten ankaraya yola cikilan gunler sadece anne sutu aldi.10 gun annemin yanindayken o yogurt mayaladi sagolsun.ama esimin memleketine gidince orda ihmal edildi.4 gun hic corba icmedi mesela sadece meyve aldi antepte biz bogaz turu yaptik babasiyla yavrum anne sutune talim etti.neyse geldik allahtan 3.gun bugun yumurta tattirdim.dun yogurt mayaladim.bugun ilikli kemik suyu yapicam oglan durursa.bir de peynir yapmayi ogrensem..yatagina birakinca uyaniyor yeni dogan gibi.cok yazmisim ya kusura bakmayin
Benim kizlarda oyle ya binbir dertle uyutuyorum birakiyorum sirayla uyaniyor 10 dk uyuyup hicbirsey yapamiyorum uykusuzluktan perisan oldum

Bizde ilk defa bu kadar uzak kaldık evimizden.yani 4 gün :)
Evdeki gibi düzen olmuyor gerçekten.kahvaltısı yoğurdu çorbası hep aksadı.
Ben peynir yapıyorum canım çokta severek yiyiyor.1 kilo sütü 15 dk kaynat.kaynadıktan sonra içine yarım limon sık.kaşıkla karıştır biraz.2 3 dk daha kaynat.peynirler ayrışmaya başlıcak.altında yeşil su oluşucak.
Temiz bi kabın üzerine tülbentle süz.yarım saat kalması yeterli.altta kalan suyuda mamalarına çorbalarına ekle.peyniride afiyetle yedir.

Yaparken foto çekmiştim.pc de bulursam atarım sana ;)

Sorma yüzdükçe aaa aaa diyodu :)
Bol bol foto video çektim.güzel bi hatıta oldu.geçen sene bende sıcaklarda hiç dışarı çıkmadım.bu sene parklara sahillere atıcam kendimi :)

Biz de aynı malesef geçen yıl hamileliğin son demleri olunca gidemedik. Bu yıl 15 gün gelmiycem diyorum eşime.:KK49:
Bu arada tatil için plan yapan var mı acaba malum bebekle bir hayli zor olacağa benziyor. Otel çok önemli . Bir de ben çocuğa baksın diye birisini götürme taraftarıda değilim yani yalnızlık her zaman iyidir .böyle düşünerek hata mı yapıyorum sizce? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. :KK19:
Biz istanbuldan arabayla çıkıp geze geze beğendiğimiz yerlerde kalarak antalyaya ailemin yanına kadar gideriz diye plan yaptık ama becerebilirmiyiz bilmiyorum. Büyüdükçe aksileşti bizim bebe. Geçen hafta antalyadan yalnız döndüm. Uçağı birbirine kattı. En son ayakta uçakta dolaşarak uyutmaya çalışıyordum. :skandal:Resmen soğuk terler boşandı benden. Kaç kişiye kusura bakmayın dedim hatırlamıyorum ,kesin kara listeye alındık:KK11:Ayrıca cidden evden çıkıldığı an düzen bozuluyor. Birsürü insan, kucakta, onuda tatsın,bunuda tatsın. Resmen savaş verdim ama ben kazandım. Çekirdek ailemizle yapacağımız ilk tatilde başbaşa olacağız.

Bizde ilk defa bu kadar uzak kaldık evimizden.yani 4 gün :)
Evdeki gibi düzen olmuyor gerçekten.kahvaltısı yoğurdu çorbası hep aksadı.
Ben peynir yapıyorum canım çokta severek yiyiyor.1 kilo sütü 15 dk kaynat.kaynadıktan sonra içine yarım limon sık.kaşıkla karıştır biraz.2 3 dk daha kaynat.peynirler ayrışmaya başlıcak.altında yeşil su oluşucak.
Temiz bi kabın üzerine tülbentle süz.yarım saat kalması yeterli.altta kalan suyuda mamalarına çorbalarına ekle.peyniride afiyetle yedir.

Yaparken foto çekmiştim.pc de bulursam atarım sana :KK66:
Ay cok tesekkur ederim yaaaa:))) cok fayfali oldu bu bilgi

Ben yanıma kimseyi almıcam.yanına alıcağın kişide önemli.gözün arkada kalmamalı.
Otellerde istediğimiz gibi çocuğa yemek bulabilirmiyiz sanmıyorum.
Temiz pansiyon olsa çocuğa bi çorba kaynatabilirim istediğim gibi.
Ama çok temiz olması lazım pansiyonda.
Benimde kafam karışık bu konuda.

Sizin de mi tedaviyle oldu minnos.biz de ayni korkularla bir yere kipirdayamamistik.suya girmeyi birak yola bile cikmadik.1 haziran itibariyle izmirde olacagim insallahhhh.
Evet önce 2 kez histereskopi oldum ,sonra aşılama oldu. Bende bebeğim olmayacakmı yoksa korkusu yaşayanlardanım.

Arkadaşlar alibabadan My quıet book diye bir aktivite kitabı aldım. Ben başarılı buldum. Bizimkiler için daha erken ama sizinle de paylaşayım istedim. 15 günde geldi. Ayrıca ıspanak denemesini geçen gün yaptık.İçine biraz pirinç ve soğan atarak pişirdim, resmen havada kaptı. Birde aktivite masası alan var mı? Şu aralar ışık ve sese acayip duyarlı ,oynayabilir diye düşünüyorum. Fischer pricenin sevimli köpeğini ben düğmelerine basınca izliyordu. Geçen bir baktım kendi basmayı keşfetmiş. Kullanan varsa tavsiye edebileceğiniz marka var mı?

Maalesef haberler üzücü anjiyomuz kesinleştiiyileşme yok çok üzgünüm 3 ay sonra tekrar bakıp açık kalp ameliyatı da olacak mı kesinleşecek dünyam yine karardı 1 yaşında olacak

Maalesef haberler üzücü anjiyomuz kesinleştiiyileşme yok çok üzgünüm 3 ay sonra tekrar bakıp açık kalp ameliyatı da olacak mı kesinleşecek dünyam yine karardı 1 yaşında olacak
Çok geçmiş olsun . Dünyam karardı deme.Benim kardeşimin kalbinde 3 delik vardı. 10 sene önce 20 yaşında ameliyat oldu. Şimdi turp gibi. Tabi bizde hastanenin hemen her köşesinde ağlaştık ama iyi Dr bulursan kalp cidden çözümü olan bir hastalık. Kalp doktorumuz acıbademde Arda Saygılıydı,cerrahda Tayyar Sarıoğluydu. Mutlaka Doktorunuz vardır ama bu isimlerde aklında bulunsun.Hatta kız çocuğu ameliyat izinden psikolojisi bozulmasın diye göğüs altından girip ameliyat yaptılar.Şimdi bikiniyle denize giriyor. Sen moralini yüksek tut. Her karanlığın bir aydınlığı oluyor

Büyük geçmiş olsun ümidini yitirme bebekler bizden daha güçlüler sen içini ferah tut inş herşey güzel olur sizin için :dua:

Biz istanbuldan arabayla çıkıp geze geze beğendiğimiz yerlerde kalarak antalyaya ailemin yanına kadar gideriz diye plan yaptık ama becerebilirmiyiz bilmiyorum. Büyüdükçe aksileşti bizim bebe. Geçen hafta antalyadan yalnız döndüm. Uçağı birbirine kattı. En son ayakta uçakta dolaşarak uyutmaya çalışıyordum. :skandal:Resmen soğuk terler boşandı benden. Kaç kişiye kusura bakmayın dedim hatırlamıyorum ,kesin kara listeye alındık:KK11:Ayrıca cidden evden çıkıldığı an düzen bozuluyor. Birsürü insan, kucakta, onuda tatsın,bunuda tatsın. Resmen savaş verdim ama ben kazandım. Çekirdek ailemizle yapacağımız ilk tatilde başbaşa olacağız.
Ya aslında süper plan bence inşallah uygulamada da sıkıntı yaşamazsınız . Bebekle yalnız uçak büyük cesaret gerçekten tebrik ediyorum ben yalnız otobüse bile binemem galiba o stresi düşünmesi bile sıkıntı veriyor:-)
Ben yanıma kimseyi almıcam.yanına alıcağın kişide önemli.gözün arkada kalmamalı.
Otellerde istediğimiz gibi çocuğa yemek bulabilirmiyiz sanmıyorum.
Temiz pansiyon olsa çocuğa bi çorba kaynatabilirim istediğim gibi.
Ama çok temiz olması lazım pansiyonda.
Benimde kafam karışık bu konuda.
Haklısın canım yemek sıkıntı sadece sonuçta bizim yemeklerimizden yemiyorlar.son çare sadece çorba ve meyve vermek olur galiba.:KK64:
Arkadaşlar alibabadan My quıet book diye bir aktivite kitabı aldım. Ben başarılı buldum. Bizimkiler için daha erken ama sizinle de paylaşayım istedim. 15 günde geldi. Ayrıca ıspanak denemesini geçen gün yaptık.İçine biraz pirinç ve soğan atarak pişirdim, resmen havada kaptı. Birde aktivite masası alan var mı? Şu aralar ışık ve sese acayip duyarlı ,oynayabilir diye düşünüyorum. Fischer pricenin sevimli köpeğini ben düğmelerine basınca izliyordu. Geçen bir baktım kendi basmayı keşfetmiş. Kullanan varsa tavsiye edebileceğiniz marka var mı?
Quiet book bizde aldık . En sevdiği kitap o hatta.
Fermuarı iki parmağıyla tutup aşağı yukarı açıp kapatıyor :KK49:
Tabi bu biraz kötü bi deneyim oldu bizim için. Geçen hafta yastığın fermuarını açmış içindeki kılıfında fermuarını açmış ve içindeki elyafı çıkartmış. Kötüsü az bi miktarda yutmuş bezinde görünce anladım:silah: bunların hepsi 2 3 dk içinde oldu bu arada:silah: aman ha dikkat :KK51:

Çok geçmiş olsun canım. Arkadaşımın kalbinde delik vardı yıllar içinde kapanır demiş doktoru. Hatta hiç bi ilaç vs müdahale olmadan yıllarxa kontrole bile gitmedi. En son gittiğinde kapanmıştı . Üzme kendini sebebin ne olduğunu biliyorsunuz en azından. Rabbim şifa versin:dua:

Kızzzlaar sağlık ocağına gittik kan sayımı yapılmadı, onun için hastaneye götürecez. Boy 72 kilo 9 ama baş çevresi 44cm çıktı ya :( küçük biraz dedi genetik de olabilir dedi ama takip edelim dedi sizin kaçtı fikri olan var mı bu konuda???

Kızzzlaar sağlık ocağına gittik kan sayımı yapılmadı, onun için hastaneye götürecez. Boy 72 kilo 9 ama baş çevresi 44cm çıktı ya :KK43: küçük biraz dedi genetik de olabilir dedi ama takip edelim dedi sizin kaçtı fikri olan var mı bu konuda???
Alıntı
8 aylık erkek bebeklerde baş çevresi; altı sınır; 41.4 cm, ortalama, 44.7 cm, üst sınır; 47 cm.
Seninki tam ortalamada küçük değilki

Back